18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Leeds: Odds og optakt den 14. december 2021

Sterling sikrede Manchester City en 1-0 sejr i weekendens kamp mod Wolves. Klarer City også skærene denne gang? (Foto: Bildbyrån)
Sterling sikrede Manchester City en 1-0 sejr i weekendens kamp mod Wolves. Klarer City også skærene denne gang? (Foto: Bildbyrån)

Manchester City har vundet seks Premier League-kampe på stribe, og har dermed lagt sig helt i spids af ligaen. Fortsætter den fremragende stime her mod Leeds? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Leeds. Der er kampstart tirsdag d. 14. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – Leeds: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 4°, svag vind

Optakt til Manchester City – Leeds: Skader, karantæner og startopstillinger

Der skulle straffespark til at redde de engelske storklubber i weekenden. Chelsea, Liverpool, Manchester United, og Manchester City vandt alle snævert på straffesparkscoringer. Især City skal prise sig lykkelige for at de fik chancen fra 11-meterpletten mod Wolves, for der var ikke mange andre end dommeren og City-spillerne, som kunne se den forseelse. Generelt var marginalerne på Citys side i weekendens kamp, som også bød på et rødt kort til gæsternes Jimenez. Det var ikke en voldsomt inspirerende præstation de lagde for dagen, men det var nok til at hente 3 point, og dermed bibeholde 1.pladsen i ligaen. Nu venter endnu en hjemmekamp, og der er fortsat lidt skadeskvaler i truppen, men Guardiola råder over en dejligt bred trup, så mon ikke, at der kommer et slagkraftigt hjemmehold på banen her.

Leeds var ude i en tæt og underholdende affære mod Chelsea, som ligger og kæmper med Manchester City i toppen af rækken. Som nævnt ovenfor, så var det weekenden hvor storklubberne hev snævre sejre i land på straffesparsscoringer, og det gik blandt andet ud over Leeds, som tabte 3-2 på Stamford Bridge. Bielsas mandskab lagde ellers en fin indsats for dagen, og fik også sat en udlignende kasse i nettet med små ti minutter tilbage, men den holdt ikke hele vejen hjem. Leeds har haft svært ved at følge op på den flotte sæson de leverede i fjor, og frister pt. en tilværelse i den nederste del af rækken. Skadeskvaler har været et tilbagevendende problem for gæsterne i denne sæson, og til dette opgør er de igen uden flere profiler, blandt andre Bamford, Philips og Rodrigo.


Manchester City:

  • Ferran Torres (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ilkay Gundogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Joao Cancelo (Back, Fast) – Karantæne
  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet


Leeds:

  • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet
  • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rodrigo (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Pascal Struijk (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Silva; Mahrez, Sterling, Foden

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Dallas, Ayling, Llorente, Firpo; Shackleton, Forshaw; Raphinha, Harrison, James; Roberts


Odds på Manchester City – Leeds

Bookmakerne er ikke i tvivl om, at Manchester City vinder her.


Odds-forslag: Ny cruise control på Etihad

Premier Leagues førerhold Manchester City er kæmpe favoritter her i hjemmekampen mod Leeds, og det kan man egentlig godt forstå. Guardiolas tropper har vundet seks Premier League-kampe i streg, de fører ligaen og står samtidig noteret som ligaens bedste hjemmehold. Hvordan skulle et formsvagt Leeds-mandskab kunne stille noget op her?

Gæsterne har ikke ramt samme niveau som i sidste sæson, og det har i høj grad også noget at gøre med, at de har måtte undvære sidste sæsons topscorer, Patrick Bamford, i store dele af sæsonen. Til dette opgør er de også uden Kalvin Philips, Rodrigo, Struijk og Cooper, og så begynder det altså at se svært ud. City har indkasseret færrest mål af alle i ligaen og især på hjemmebane har de været svære at trænge igennem med tre indkasserede mål i otte kampe. Der bør ganske fine muligheder for at City her kan snuppe endnu en sejr med rent bur, Guardiolas mandskab har nemlig en enestående evne til at kontrollere fodboldkampen med bolden for egne fødder.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,76
Manchester City vinder til nul
Gå til unibet *


Manchester City – Leeds: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 1 i Premier League med 38 point, en statistik på 12-2-2 og en målscore på 33:9.

  • Leeds er nummer 15 med 16 point, en statistik på 3-7-6 og en målscore på 17:25.

  • Bernardo Silva er topscorer hos Manchester City med syv mål.

  • Raphinha er topscorer for Leeds, ligeledes med syv mål.

  • Leeds havde et godt tag på Manchester City i sidste sæson. På Etihad vandt Leeds med 2-1, mens de hjemme på Elland Road fik 1-1.


Expected Goals: Manchester City vs. Leeds de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGLeedsResultatxG
Manchester City – Wolverhampton(1-0) 3,53 – 0,28Chelsea – Leeds(3-2) 2,7 – 1,82 
RB Leipzig – Manchester City(2-1)1,69 – 1,02Leeds – Brentford(2-2)1,08 – 1,21
Watford – Manchester City(1-3)0,79 – 4,47Leeds – Crystal Palace(1-0)2,31 – 1,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Leeds?

Manchester City – Leeds spilles tirsdag den 14. december 21:00.

Hvor spilles Manchester City – Leeds?

Manchester City – Leeds spilles på Etihad Stadium i Manchester

Skriv første kommentar

Skriv et svar