18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Everton FC: Odds og optakt den 21. november 2021

Foto: Bildbyrån

Premier Leagues nummer to, Manchester City, får søndag eftermiddag besøg af Everton FC, der aktuelt roder rundt i den ringeste halvdel af tabellen. Værterne er da også klare favoritter og har vundet de seneste otte indbyrdes opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Everton FC. Der er kampstart søndag d. 21. november 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion:  Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til Manchester City – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Med sejre i de indbyrdes opgør mod både Chelsea FC og Manchester United og med et uafgjort resultat på Anfield mod Liverpool FC, kan det være svært at se, hvorfor Manchester City ikke topper tabellen i Premier League efter de første 11 runder. Men de har altså tabt til Tottenham Hotspur og Crystal Palace og spillet uafgjort mod Southampton FC. Så kan det være svært at sætte sig på den øverste plads, hvis man smider alt for mange af den slags point. Der er høj kvalitet i ligaen i denne sæson, og selv om mange hold har stærke trupper og store ambitioner, er der ikke plads til mange dumme pointtab, hvis man for eksempel vil vinde mesterskabet for andet år i træk.

Netop et nederlag mod Crystal Palace var resultatet i næstsidste kamp før landskampspausen, men mon ikke der trods alt har været hi-5s og jubel, da truppen skiltes til landskampe rundt om i verden? De formåede nemlig som det sidste før pausen at banke rivalerne fra Manchester United 2:0, så der aktuelt er tre point op til Chelsea FC på førstepladsen. I den kommende uge venter endnu et møde i Champions League med Paris Saint-Germain, og der må være noget at revanchere efter den tamme indsats og nederlag i Paris i den første kamp. Ferran Torres er stadig ude for The Citizens, mens der er tvivl om Jack Grealish. Ellers ser det ud til, de kan stille med stort set stærkeste hold. 

Det kan de ikke hos Everton FC, hvor backen Holgate er i karantæne, mens Doucouré på midten stadig er skadet, og det er nu også en anden midtbanechef, Tom Davies. Og angrebs-esset Dominic Calvert-Lewin sidder også stadig ude, så de er ramt i alle kæder hos Rafael Benitez og hans mandskab, der da også er på en yderst skuffende 11. plads i tabellen.

Gæsterne er uden sejr i de seneste fem ligakampe, hvor deres eneste point var uafgjort mod Manchester United og Tottenham Hotspur, og nu gæster de så Manchester City, som de har tabt de seneste otte indbyrdes møder mod med en samlet negativ score på 23:5. Det kan blive en lang eftermiddag for Everton FC på Etihad Stadium. 

Manchester City:

  • Benjamin Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jack Grealish (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

Everton FC:

  • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Mason Holgate (Back, Fast) – Karantæne
  • Abdoulaye Doucouré (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Andre Gomes (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Tom Davies (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Dias, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Mahrez, Foden, Grealish.

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Godfrey, Keane, Digne; Delph, Allan; Gray, Townsend, Gordon; Richarlison.


Odds på Manchester City – Everton FC

Oddsene til kampen er sat, så de peger i retning af sejr til Manchester City.

Odds-forslag: Vi skal bruge tre scoringer

Værterne har altså tidligere i sæsonen haft flere tåbelige pointtab mod for eksempel Crystal Palace og Southampton FC, men i de sidste to kampe før landskampspausen gjorde de rent bord mod først Club Brügge i CL og siden byrivalerne fra Manchester United. Kan de ramme samme niveau her, ligger der givetvis tre nye point og venter. 

Det kan selvfølgelig spille ind, at der venter et opgør om førstepladsen i deres CL-gruppe mod Paris Saint-Germain i midtugen, men det ligner nu alligevel en formssag for Manchester City, der har et godt tag på gæsterne. 23 scoringer i de seneste otte indbyrdes kampe er tæt på tre mål i snit, mens Everton FC med fem mål i de samme otte kampe ikke er meget over 0,5 mål per kamp. 

Anbefalingen er overbevist om endnu en sejr til Manchester City, men med udsigten til CL i midtugen er det ikke sikkert, de vinder en storsejr, så buddet bliver i stedet, at der falder mindst tre scoringer. Så er der også plads til en forsigtig reducering fra gæsterne. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,47
Over 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


Manchester City – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 2 i Premier League med 23 point efter 11 runder. 

  • Tallene for Manchester City er 7-2-2 med en måldifference på 22:6.

  • Everton FC er lige nu på 11. pladsen og har 15 point for 11 kampe. 

  • Statistikken for Everton FC siger 4-3-4 og scoren 16:16.

  • For Manchester City deler Bernardo Silva og Phil Foden æren af at have scoret mest, da de begge er noterede for 3 mål. 

  • Demaral Gray, Andros Townsend og Dominic Calvert-Lewin har hver stået for 3 mål, og dermed er de flittigste målscorere hos Everton FC. 


Expected Goals: Manchester City vs. Everton FC de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGEverton FCResultatxG
Manchester United – Manchester City (0-2) 0,80 – 1,35Everton FC – Tottenham Hotspur(0-0) 0,82 – 0,55 
Manchester City – Club Brügge  (4-1) 3,32 – 0,80Wolverhampton Wanderers – Everton FC(2-1) 1,53 – 1,55 
Manchester City – Crystal Palace(0-2) 1,14 – 1,19Everton FC – Watford FC(2-5) 2,39 – 2,60
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar