18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester City – Everton: Odds og optakt den 23.maj 2021

Foto: BIldbyrån

Søndag eftermiddag tager Manchester City mod Everton i sidste spillerunde af denne sæsons Premier League, Manchester City sikrede ligatitlen for lang tid siden, og har nok mere end et øje på Champions League-finalen næste lørdag. Gæsterne fra Everton har dog stadig europæisk deltagelse til næste sæson, at spille for. Lægger City sig fladt ned, eller giver de tilbagevendte hjemmefans underholdning for pengene? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Everton. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2021 kl. 17:00.

GÅ TILManchester City – Everton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 05:14.


Optakt til Manchester City – Everton: Skader, karantæner og startopstillinger

En fantastisk sæson for Manchester City er ved at gå på hæld, Premier League-titlen har været i hus i snart lang tid, så der er ikke alverden på spil for hjemmeholdet, og det har man også kunne se på deres seneste præstationer, som har været meget langt fra vanlig standard. Senest blev det blandt andet til et 3-2 nederlag i kampen mod Brighton, og før det var det ude i en underholdende 4-3 sejr over Newcastle, ikke ligefrem den beton-defensiv, som vi har været vant til at se fra City. Der bliver roteret kraftigt for tiden, og dette opgør bliver ingen undtagelse, for Champions League-finalen venter seks dage efter dette opgør. Eneste ting, som rigtig er på spil for hjemmeholdet her, er at sende Kun Aguero videre i karrieren med en sejr, City-målslugeren er på vej mod nye græsgange efter mange års tro tjeneste.

Det har været alt for svingende for Everton igennem sæsonen, og især på det seneste. De vandt godt nok i sidste weekend mod Wolverhampton, og det holder lige akkurat liv i drømmen om europæisk deltagelse til næste sæson, men det vil nok kræve en sejr imod Manchester City for bare at sikre sig Conference League. De havde ellers på et tidspunkt chancen for at blande sig længere fremme i rækken, men præstationerne har simpelthen ikke været gode nok på det sidste. De har dog været langt bedre på udebane end hjemmebane i denne sæson, så måske kan de alligevel volde et reservespækket City hold problemer søndag.

Manchester City:

  • Ilkay Gündogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Everton:

  • Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Laporte, Ake, Mendy; De Bruyne, Fernandinho, Rodrigo; Torres, Aguero, Sterling

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane. Godfrey; Coleman, Allan, Gomes;  Sigurdsson, Digne; Richarlison, Calvert-Lewin.


Odds på Manchester City – Everton

Oddsene peger på, bookmakerne ser Manchester City som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Alletiders City-topscorer får værdig afsked

Fansene er tilbage på de engelske stadions til sidste spillerunde af Premier League, det bliver en fornøjelse! Manchester City kan blive fejret som mestre og de kan få sendt deres mangeårige topscorer, Aguero afsted med stil. Manchester City har intet på spil i denne kamp, udover at glæde både fans og Aguero, og selvom Everton har Conference League på spil, så er det lidt uklart hvor hårdt de engelske hold går efter at komme med i den turnering.

De seneste Manchester City kampe har været ekstremt åbne, med 3-2 og 4-3 mod Brighton og Newcastle, det er tydeligt, at se der ikke er noget på spil, og jeg tror vi kan få endnu en åben kamp her. Selvom værterne har en del reserver med, så er der ingen tvivl om, at de også har kvalitet og mål det formår de stadig at lave. Det fører mig til spilforslaget: Aguero scorer! 10.000 hjemmefans er klar på lægterne til at sende den mest scorende spiller i klubbens historie videre i karrieren med manér, argentineren får endelig lov at spille fra start, og der kan ikke herske nogen tvivl om, at han er umådelig skarp foran mål. Jeg forestiller mig, at hans holdkammerater også vil sende ham afsted med et mål i bagagen, og jeg tror de kommer til at gøre alt i deres magt for at det sker. Han er en fremragende straffesparksskytte, og mon ikke han får æren, hvis VAR ryster sådan et ud af ærmet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,99
Sergio Aguero scorer
Besøg Unibet *


Manchester City – Everton: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City har for længst sikret sig Premier League-titlen. Statistikken for sæsonen lyder på 26-5-6 og en målscore på 78:32.

  • Everton indtager 8. pladsen med 59 point efter 37 kampe. Evertons samlede statistik er 17-8-12 og scoren 47:43. 

  • Manchester City har et hav af spillere, der kan lave mål. Gündogan har været manden med flest mål i støvlerne for City i denne sæson med hans 13 ligamål.

  • Evertons flittigste målscorer i denne sæson har været Dominic Calvert-Lewin, som har scoret 16 gange i sæsonens løb.

  • Manchester City har vundet de seneste syv indbyrdes opgør mod Everton, seks af dem er vundet med mere end et mål!


Expected Goals: Manchester City vs. Everton – de seneste tre kampe

Manchester CityResultatxGEvertonResultatxG
Brighton – Manchester City(3-2)2,03 – 0,93Everton – Wolverhampton(1-0)0,97 – 0,45
Newcastle – Manchester City(3-4)3,36 – 2,04Everton – Sheffield United(0-1)1,85 – 2,42
Manchester City – Chelsea(1-2)2,03 – 1,1Aston Villa – Everton(0-0)1,3 – 2,18
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar