18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Crystal Palace: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

I midtugen blev det et farvel til Carabao Cuppen for Manchester City. En turnering, de har vundet de fire foregående sæsoner, men nu er det altså overstået for i år efter nederlag til West Ham United. Derfor er de opsatte på at finde tilbage i vindersporet, når de lørdag eftermiddag får besøg på Etihad af Crystal Palace. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Crystal Palace. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Manchester City – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er 15 kampe inde i sæsonen 2021-2022. Manchester City har allerede deltaget i fire forskellige turneringer, og de har præcist ét nederlag i hver af de fire turneringer. I Premier League er de på tredjepladsen efter ni runder med bare et enkelt nederlag. I CL-gruppen er de nummer to med et enkelt nederlag. De tabte Community Shield med et enkelt nederlag, og i midtugen blev det så farvel til Carabao Cuppen efter nederlag til West Ham United. Betingelserne er barske, men her kan de udbygge en fin form i ligaen, for det foreløbig enlige nederlag kom helt tilbage i sæsonpremieren mod Tottenham Hotspur. 

Træner Guardiola har roteret flittigt allerede i sæsonen, men i den kommende uges CL-opgave gælder det en hjemmekamp mod Club Brügge, og selv om belgierne ikke må undervurderes, endte det omvendte opgør hele 5:1 til The Citizens. Der bør ligge yderligere tre point til Manchester City, og derfor kan det godt tænkes, de vil komme i stærk opstilling her for at sikre både de tre point, og at de hurtigt finder tilbage på vinderkurs igen. De har stadig en ganske kort fraværsliste med Ferran Torres og den suspenderede Bernard Mendy på. Så der er meget tæt på frit valg på alle hylder for Guardiola.

Crystal Palace forlod allerede i august Carabao Cuppen med 1:0-nederlag til Watford FC, så de har haft hele ugen til at forberede sig til dette opgør, og det er spændende, om træner Patrick Vieira har nogle snedige tricks i ærmet. Gæsterne har blot hentet én sejr i de seneste syv ligaopgør, men de har omvendt også kun tabt én gang og dermed altså spillet fem gange uafgjort. Det er ikke umiddelbart stof, topplaceringer er lavet af, og de roder da også rundt som tabellens nummer 15, før 10. runde sparkes i gang. 

Crystal Palace er uden Eberichi Eze og Nathan Ferguson, men danske Joachim Andersen og hans slæng behøver ikke bøje nakkerne, for for eksempel offensiven med Olise, Benteke og Edouard ser ganske konkurrencedygtig ud, og de mange uafgjorte viser trods alt en vis modstandskraft. I foreløbig fem udekampe er det blevet til uafgjort mod West Ham United og Arsenal FC, mens de har tabt til Liverpool FC, Chelsea FC og Watford FC i Carabao Cuppen. Ligamæssigt en ganske kraftfuld kvartet, som man sjældent kan tillade sig at kalkulere med meget mere end to point mod i fire forsøg. 

Manchester City:

  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Crystal Palace:

  • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Eberechi Eze (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Laporte, Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Jesus, Foden, Grealish.

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Milivojevic, McArthur; Olise, Benteke, Edouard.


Odds på Manchester City – Crystal Palace

Bookmakernes odds peger i retning af hjemmesejr til Manchester City.

Odds-forslag: Små sejre kan også være sikre point

De seneste fem indbyrdes opgør er endt med fire sejre til Manchester City og en enkelt uafgjort. Den samlede score på 13:3 eller i snit over de fem kampe: 2,6:0,6 i Manchester Citys favør. Det ligner på alle parametre en sejr til hjemmeholdet, men omvendt kommer gæsterne med fire kampe på stribe uden nederlag, og selv om det ser overkommeligt ud, venter endnu en CL-opgave for værterne i den kommende uge. 

Manchester City plejer nu at være ret koncentrerede forud for de europæiske opgaver, og alle sæsonens foreløbige tre CL-kampe er det blevet til sejr i den forudgående Premier League-kampe. To gange er det blevet til 1:0-sejre og tredje gang 2:0. Det behøver måske ikke nødvendigvis at blive et målorgie, men det ligner, at værterne vil gøre rigeligt til at hente sejren. Crystal Palace har scoret i deres seneste fire ligakampe, mens de i sæsonens fem udekampe har været målløse i tre tilfælde.

Det bliver formentlig endnu en af de kampe, hvor Manchester City folder sig ud i glimt, og hvor de gør rigeligt til at score en eller to gange og samtidig holder modstanderne fra mål. Ganske vist har de blot holdt buret rent syv af 15 kampe i sæsonen, mens de på hjemmebane har lukket mål ind i to af fem forsøg. Anbefalingen går til opgøret med en kombination af sejr til værterne og under 3,5 mål i alt. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,76
Manchester City plus Under 3,5 mål
Gå til Bet365 *


Manchester City – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 3 i Premier League med 20 point efter 9 runder. 

  • Statistikken for Manchester City er 6-2-1 og scoren 20:4.

  • Crystal Palace indtager plads nummer 15 i tabellen med 9 point for 9 kampe.

  • Tallene for Crystal Palace er 1-6-2 med en måldifference på 11:14.

  • Hos Manchester City er Phil Fodens 3 sæsonmål nok til at gøre ham til den aktuelle topscorer.

  • For Crystal Palace er 3 mål også nok til at være topscorer, og det antal har Odsonne Edouard sat i rusen.


Expected Goals: Manchester City vs. Crystal Palace de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Brighton and Hove Albion – Manchester City(1-4) 1,58 – 3,73 Crystal Palace – Newcastle United(1-1) 1,75 – 1,15 
Club Brügge – Manchester City (1-5) 0,56 – 3,28Crystal Palace – Arsenal FC (2-2) 2,64 – 0,74 
Manchester City – Burnley FC(2-0) 2,78 – 0,85 Crystal Palace – Leicester City  (2-2) 2,26 – 0,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar