18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Chelsea FC: Odds og optakt den 15. januar 2022

I FA Cuppens tredje runde bankede Manchester City ubesværet Swindon Town med 4:1. (Foto: Bildbyrån)

Der er topkamp på Etihad Stadium tidligt lørdag eftermiddag, så det er med at have luftet hunden, ordnet indkøbene og pludret af med naboen. Der er topbold i vente. Det er samtidig en gentagelse af sidste sæsons Champions League-finale, og så er det et møde mellem Premier Leagues aktuelle nummer et og to. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 15. januar 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Manchester City – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 3° og let vind


Optakt til Manchester City – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City nappede i begyndelsen af december rekorden for flest sejre i et kalenderår, da de nappede nummer 31 med sejren over Watford FC. Derefter fulgte fem ligasejre mere, før nytårsklokkerne bimlede og rekorden står nu på 36 sejre i et kalenderår. Wow. Siden de i slutningen af oktober tabte hjemme til Crystal Palace, er det blevet til 11 sejre i ligaen på stribe. Tæller vi alle turneringer med, er det blevet til 14 sejre i 15 kampe. Kun den ligegyldige udekamp i sidste CL-runde mod RB Leipzig er blevet tabt. 

Hjemmeholdet er 10 point foran Chelsea FC i stillingen. Da de mødtes tidligere på sæsonen, rejste The Citizens hjem fra London med en 1:0-sejr i taskerne. Heist well done! De må undvære Mahrez, som er til de afrikanske mesterskaber, og de har både Foden og Zinchenko meldt ude med corona. Og i defensiven er John Stones igen meldt tvivlsom, men han plejer nu at være klar, når weekenden falder på. 

Hos gæsterne er både Kanté og Thiago Silva meldt tvivlsomme på grund af corona, mens ingen er i tvivl om, at keeper Mendy er i Afrika til slutrunde. Chalobah, Chilwell og James er stadig ude med skader. Chelsea FC har tabt terræn i topkampen i den seneste tid, og de har gjort det helt uden at tabe. Fire af deres seneste fem kampe i ligaen er endt uafgjort, og da Manchester City har vundet samtidigt, så er det jo otte point, gæsterne har sat til dér. 

De to hold mødtes tre gange i foråret med tre sejre til Chelsea FC til følge, men i september havde Guardiola så læst sin modstander, og det blev til sejr til Manchester City på 1:0. I øvrigt også første gang Chelsea FC ikke scorede mod Manchester City under Tuchel. Så tyskeren må i det kreative hjørne til dette opgør, for det hjælper ikke med endnu en uafgjort, hvis Chelsea FC skal holde liv i bare et spinkelt håb om at hapse mesterskabet. De har brug for en sejr.

Onsdag aften spille Chelsea FC sig i finalen i Carabao Cuppen, da de efter 2:0 på hjemmebane mod Tottenham Hotspur også snuppede sejren på udebane. En forholdsvis tidlig scoring af Rüdiger afgjorde reelt kampen, og selv om VAR måtte i spil af flere omgang i forhold til straffespark eller frispark til Tottenham Hotspur, kom der ikke flere mål, og Chelsea FC kunne stille og roligt sikre finalepladsen med et halvt øje på denne kamp.

Manchester City:

  • John Stones (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast/Reserve) – COVID-19
  • Phil Foden (Kant, Fast) – COVID-19
  • Riyad Mahrez (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

Chelsea FC:

  • Edouard Mendy (Mål, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Trevor Chalobah (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Reece James (Back, Fast) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Ake; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Silva, Jesus, Sterling.

Chelsea FC forventet startopstilling: Arrizabalaga; Christensen, Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Alonso; Mount, Lukaku, Havertz.


Odds på Manchester City – Chelsea FC

Oddsene til denne udgave af M23-derbyet viser, værterne er knebne favoritter. 


Odds-forslag: Stærke offensiver slår til

De to mandskaber har scoret henholdsvis 2,5 mål for Manchester Citys vedkommende og 2,14 mål for Chelsea FCs vedkommende i deres ligakampe i sæsonen. Det passer ganske fint med deres gennemsnitlige xG per kamp, hvor Chelsea FC er noterede for 2,0, mens værterne står på 2,46. Så de skaber masser af chancer, og de er ganske ferme til at udnytte dem. 

Guardiola vs. Tuchel stod på menuen fire gange i 2021. Alle fire kampe endte med sejre på præcis ét mål. De spiller tætte kampe, og de to trænere forstår at stille brikkerne, så de på samme tid skaber chancer og bedst muligt neutraliserer hinanden. Men der er så mange offensive kvaliteter på begge sider, at der er svært at holde dem fra chancer. 

Anbefalingen er usikker på, hvem der løber med pointene, men vi tør godt tage chancen med, at begge hold kommer på tavlen. Der er virkelig mange potentielle målskytter involveret i dette opgør, og der skal blot en enkelt fejl til i defensiven, så er de mange stjerner nådesløse. Kommer værterne foran, skal gæsterne endnu mere desperat frem over stepperne og jagte mål, mens vi ved, at hvis Manchester City kommer bagud, giver de sig ikke, før de har puttet bolden i nettet. Begge hold scorer. God kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,80
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Manchester City – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City topper Premier League-tabellen efter 21 kampe, hvor de har gaflet 53 point.

  • Tallene for Manchester City er 17-2-2 med en score på 53:13.

  • Gæsterne fra Chelsea FC er på 2. pladsen med 43 point efter 21 runder. 

  • Chelsea FCs statistik siger 12-7-2, og deres målforskel er 45:16.

  • Hos Manchester City deler to spillere pladsen som flittigste målscorere med hver 7 pletskud, og det drejer sig om Bernardo Silva og Raheem Sterling. 

  • Chelsea FCs topscorer indtil nu er Mason Mount, som er på 7 sæsontræffere.


Expected Goals: Manchester City vs. Chelsea FC – de seneste tre kampe

Manchester CityResultatxGChelsea FCResultatxG
Swindon Town – Manchester City (1-4) 0,38 – 3,72Chelsea FC – Chesterfield FC  (5-1) 4,63 – 1,16
Arsenal FC – Manchester City (1-2) 0,72 – 1,94Chelsea FC – Tottenham Hotspur (2-0) 1,60 – 0,89
Brentford FC – Manchester City (0-1) 0,33 – 0,91Chelsea FC – Liverpool FC (2-2) 1,78 – 1,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Chelsea FC?

Manchester City – Chelsea FC spilles lørdag den 15. januar 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Manchester City – Chelsea FC?

Manchester City – Chelsea FC spilles på Etihad Stadium i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar