18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Burnley FC: Odds og optakt den 16. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester City tager mod Burnley FC på Etihad lørdag eftermiddag. Værterne lukkede ned til landskampspause med et brag af en kamp mod Liverpool FC, der endte 2:2, og dermed holder Manchester City fast i tredjepladsen i tabellen. Burnley FC var omvendt involveret i en grim, grim fodboldkamp mod Norwich City, og 0:0 var det eneste rigtige resultat dér. Dermed er Burnley FC på tre point og ligger til nedrykning. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Burnley FC. Der er kampstart lørdag d. 16. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Manchester City – Burnley FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret:  14° og svag vind

Optakt til Manchester City – Burnley FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var et suverænt mesterskab, Manchester City kørte i hus i seneste sæson. Og selv om de aktuelt er nummer tre i Premier League, har de bare et point til Liverpool FC på andenpladsen og yderligere et point til Chelsea FC på førstepladsen. Det er helt og aldeles godkendt. I Champions League åbnede de med vanvittige 6:3 mod RB Leipzig og tabte så til Paris Saint-Germain i den internationale fodboldverdens Plastico Galactico. 

Til kampen her må de formentlig undvære de to brassere, Ederson i målet og Gabriel Jesus i front, da de næppe når hjem i tide til at være en del af dette opgør. Det bør vel rettelig også være en opgave, der kan løses af folk fra andet geled, så de 11 foretrukne er klar til den kommende uges Champions League-opgave mod Club Brügge. Belgierne er kommet forrygende fra land med fire point efter uafgjort mod PSG og sejr ude over RB Leipzig. Så der er ikke plads til fejltrin hverken lørdag eller tirsdag for træner Guardiola og hans folk.

Burnley FC behøver ikke bekymre sig om europæiske opgaver. Sidste sæsons 17. plads sikrede kun lige akkurat endnu et år på den fineste hylde, men det giver altså ingen europæiske opgaver at overleve i rækken. Endnu. Måske nogen genopfinder Toto Cuppen en dag. I den nye sæson er Burnley FC kommet skidt i gang med syv kampe og stadig ingen sejr. De havde en enestående chance i sidste kamp før landskampene, men mod indtil da pointløse Norwich City blev det til 0:0, og dermed nåede Burnley FC op på tre point, og det rækker lige akkurat til en plads som nummer 18.  

I Carabao Cuppen har gæsterne sendt først Newcastle United og siden Rochdale ud, og nu venter så et møde med Tottenham Hotspur. Men det kan måske give en anelse optimisme at vide, at de godt kan vinde fodboldkampe. Og de er faktisk på tre kampe uden nederlag for mellem cupsejren over Rochdale og nul-bonen mod Norwich City hentede de 2:2 på King Power Stadium mod Leicester City. Ben Mee har testet positiv for corona, men meldingerne er lidt tvetydige i forhold til, om han bliver klar eller ej. Det samme gælder for Johann Gudmundsson, så reelt er Dale Stephens det eneste sikre afbud indtil videre hos Burnley FC.

Manchester City:

  • Ederson (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Ilkay Gündogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Gabriel Jesus (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Burnley FC:

  • Ben Mee (Forsvar, Fast) – COVID-19
  • Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Johann Gudmundsson (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Manchester City forventet startopstilling:  Steffen; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Foden; Mahrez, Torres, Grealish.

Burnley FC forventet startopstilling: Pope; Lowton, Collins, Tarkowski, Taylor; Cornet, Brownhill, Westwood, McNeil; Wood, Vydra.


Odds på Manchester City – Burnley FC

Oddsene viser os, at bookmakerne har mest tillid til hjemmesejr. 

Odds-forslag: Manchester City moser stakkels Burnley FC

Der er godt nok mange tal, der taler for en hjemmesejr. Manchester City har ikke lukket mål ind i sæsonens foreløbige fire ligahjemmekampe. Godt nok måtte de senest nøjes med 0:0 mod Southampton, men vi skal tilbage til 2010 for at finde to hjemmekampe i træk for The Citizens, hvor de ikke har scoret. De vandt sæsonens første tre hjemmekampe 5:0, og – nu bliver det næsten en smule uhyggeligt – de seneste fire indbyrdes møder på Etihad, tre i Premier League og en gang i FA Cuppen, har Manchester City vundet med 5:0. Alle fire. 

En mere modig gambler ville måske skyde ikke en hvid pil men en lille skilling efter præcis det slutresultat, men anbefalingen har aldrig pralet af mod. Derfor er buddet til dette opgør, at Manchester City laver mindst fire mål. De roterer måske nok en anelse, men Torres, Grealish, Mahrez i front bakket op af De Bruyne og Foden ligner nu stadig en frygtelig masse mål.

Og selv om Burnley FC blot har indkasseret 11 mål, hvilket er ganske pænt for en nedrykningskandidat efter syv runder og jo blot kun cirka 1,5 mål i snit, så taler historien – både den indbyrdes og den aktuelle – for, at Manchester City hvæser, blæser og møffer gæsterne omkuld med en ordentlig øretæve. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,00
Manchester City over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Manchester City – Burnley FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Det rækker foreløbig til en 3. plads i tabellen for de forsvarende mestre fra Manchester City, der har samlet 14 point i 7 kampe.

  • Manchester Citys statistik lyder på 4-2-1, og deres måldifference er 14:3.

  • Gæsterne fra Burnley FC er aktuelt på nedrykningsplads som nummer 18 med blot 3 point efter 7 runder, der ikke har budt på en eneste sejr. 

  • Tallene for Burnley FC er 0-3-4 og scoren 5:11.

  • Gabriel Jesus og Ferran Torres er de flittigste målscorere for Manchester City med hver 2 træffere.

  • Hos Burnley FC deles pladsen som topscorer af 4 spillere, der hver har nettet en gang: Cornet, Mee, Tarkowski og Wood.


Expected Goals: Manchester City vs. Burnley FC de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGBurnley FCResultatxG
Liverpool FC – Manchester City (2-2) 0,59 – 0,73Burnley FC – Norwich City(0-0)1,35 – 0,49 
Paris Saint-Germain – Manchester City (2-0) 0,79 – 1,88Leicester City – Burnley FC(2-2) 1,23 – 0,58 
Chelsea FC – Manchester City (0-1)0,23 – 1,59 Burnley FC – Rochdale (4-1)3,05 – 0,36 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar