18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Brighton: Odds og optakt den 22. oktober 2022

Manchester City indkasserede i søndags sæsonens første nederlag, da de tabte med 1-0 til Liverpool. (Foto: Bildbyrån)
Manchester City indkasserede i søndags sæsonens første nederlag, da de tabte med 1-0 til Liverpool. (Foto: Bildbyrån)

Guardiolas Manchester City indkasserede i søndags sæsonens første nederlag, da Liverpool på Anfield blev for stor en mundfuld. Lørdag er der dog mulighed for oprejsning, når Brighton gæster Etihad. Gæsterne er uden sejr i de fire hidtidige kampe under deres nye træner De Zerbi. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Brighton. Der er kampstart lørdag d. 22. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester City – Brighton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 14° og let vind

Manchester City – Brighton: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester City kunne virkelig slå et søm i Liverpool-kisten i søndags, men sådan skulle det som bekendt ikke gå. Storopgøret mellem de to bedste engelske klubber fra de seneste sæsoner var fuld af nerve og intensitet, men havde til gengæld blot ét mål i sig, som blev sat i kassen af Mohamed Salah et kvarter før tid. Egypterens scoring var nok til at tildele Manchester City sæsonens første nederlag, og selvom det stadig ser godt ud, når Guardiola kigger på tabellen, så var det et signal om, at konkurrenter fra Liverpool ikke er døde og begravede endnu.

Egentlig skulle Manchester City have spillet topbrag mod Arsenal i midtugen, men The Gunners havde et udestående i Europa League, som skulle klares først, og derfor har Guardiolas tropper fået næsten en hel uges hvile forud for dette opgør. Storopgøret fra sidste weekend mod Liverpool kunne have gået begge veje, så på den måde bør The Citizens ikke tage nederlaget alt for tungt. Præstationen var langt henad vejen fin, og blev afgjort af marginaler. Derfor bør hjemmeholdet også være fortrøstningsfulde forud for mødet med Brighton, som resultatmæssigt er gået i stå efter Graham Potters skifte til Chelsea.

Normalvis bliver der kun skiftet træner i midten af en sæson, når det står rigtig skidt til, men hos Brighton var det lige omvendt. Graham Potter fik virkelig implementeret en fast og spillestil hos udeholdet, som har været et fint bekendtskab i Premier League over de seneste sæsoner. De Zerbi overtog et mandskab, som fungerede nærmest upåklageligt og lå til helt fremme på rækkens 4.plads, men det på trods, har det ikke været en gnidningsfri start på Premier League-karrieren for den italienske træner.

Brigthon har spillet fire kampe siden Potters skifte til Chelsea, og det er endnu ikke blevet til sejr. De to første kampe med De Zerbi i spidsen var ikke de letteste med modstand fra Liverpool og Tottenham, men kastede alligevel et flot point af sig på Anfield. I de to seneste har man til gengæld godt kunne forvente mere af gæsterne, som tabte 2-0 til Brentford i sidste weekend, og blot fik 0-0 mod oprykkerne fra Nottingham Forest tirsdag aften, på trods af stort spilovertag igennem hele kampen. Vi mangler dermed fortsat at se, om Brighton kan uden Potter.


Manchester City:

  • John Stones (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet


Brighton:

  • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Karou Mitoma (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Akanji, Dias, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gündogan; Foden, Haaland, Silva.

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Webster; March, Mac Allister, Caicedo, Estupinan; Trossard, Gross; Welbeck.


Odds på Manchester City – Brighton

Bookmakerne er temmelig overbeviste om, at City løber med sejren her.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Ingen problemer for City mod formsvage Brighton

Sidste weekend var et bevis på, at Manchester City også er bare lidt menneskelige. Det allerede fantastiske mandskab krydret med målmonsteret Erling Haaland er når de rammer topniveau, nok det bedste hold i verden. Så selvom de på mange måder leverede en fin indsats på Anfield, så var det forfriskende at se, de også kan tabe fodboldkampe. Dog er de ikke så menneskelige, at jeg tror de taber to gange i streg, især ikke når modstanderen er Brighton.

Manchester City er bedre end gæsterne på alle parametre, så når de tilmed har fået ekstra hvile forud for dette opgør, så er det svært ikke at se en hjemmesejr for sig. Brightons nye træner De Zerbi har fået en lunken start på Premier League-tilværelsen med 2 point i de første fire kampe. I de seneste tre kampe er gæsterne end ikke kommet på måltavlen, det på trods af massivt overtag i spil og chancer mod oprykkerne fra Nottingham Forest tirsdag aften. Brighton spiller god fodbold, men mangler virkelig en koldblodig angriber til at sparke bolden i kassen.

En koldblodig angriber har Manchester City til gengæld. Erling Haaland gik fra banen uden at score mod Liverpool(WHAT!?), og brænder formentlig for at udbygge føringen på ligaens topscorerliste. Det ligner umiddelbart en nem opgave for Guardiola og co. mod De Zerbis Brighton, som kæmper med resultaterne. Anbefalingen lyder på en sejr med rent bur til hjemmeholdet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Manchester City vinder til nul
Gå til Marathonbet *


Manchester City – Brighton: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 2 i Premier League med 23 point efter 10 spillerunder. Statistikken siger 7-2-1 og 33:10.

  • Brighton er nummer 7 i Premier League med 15 point i 10 kampe. Her lyder statistikken på 4-3-3 og målscoren 14:11.

  • Erling Haaland har scoret 15 gange i sæsonens første 10 Premier League-kampe, og han er dermed mest scorende spiller hos Manchester City og i hele ligaen.

  • Brightons topscorer er Leandro Trossard, som har scoret 5 gange.

  • Manchester City vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson på overbevisende vis med henholdsvis 4-1 og 3-0.


Expected Goals: Manchester City vs. Brighton – de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGBrightonResultatxG
Liverpool – Manchester City (1-0)1,37 – 1,08Brighton – Nottingham Forest(0-0) 2,33 – 0,24 
FCK – Manchester City(0-0)0,40 – 1,24 Brentford – Brighton(2-0) 2,19 – 1,83 
Manchester City – Southampton (4-0) 2,23 – 0,16 Brighton – Tottenham(0-1) 0,7 – 0,86
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Brighton?

Manchester City – Brighton spilles lørdag den 22. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Manchester City – Brighton?

Manchester City – Brighton spilles på Etihad Stadium i Manchester

Skriv første kommentar

Skriv et svar