18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Brighton: Odds og optakt den 20. april 2022

Kan Guardiola og co. holde hele vejen hjem i Premier League? (Foto: Bildbyrån)
Kan Guardiola og co. holde hele vejen hjem i Premier League? (Foto: Bildbyrån)

Den engelske mesterskabskamp ser ud til at fortsætte til den bitre ende, så der er ikke råd til fejltrin for Guardiolas tropper, når de onsdag aften tager imod Brighton, som har slået både Tottenham og Arsenal i de to seneste kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Brighton. Der er kampstart onsdag d. 20. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Manchester City – Brighton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 9°, let vind

Optakt til Manchester City – Brighton: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre kampe i streg uden sejr er ikke hverdagskost for Manchester City, men både 2-2 i topopgøret mod Liverpool og 0-0 ude mod Atletico Madrid i Champions League må siges at være godkendt og nærmest på højde med en sejr. Med det uafgjorte resultat mod Liverpool fastholdte Guardiolas tropper nemlig det ene points forspring i toppen af rækken, mens 0-0 ude mod Atletico var nok til at sikre videre deltagelse i Champions League. I lørdags resulterede 3-2 nederlaget til Liverpool dog i exit fra FA-cuppen, men det lever de nok fint med i Manchester, hvis de ender med enten at vinde Premier League eller Champions League i stedet. Manchester City har et ganske pænt slutprogram i Premier League, hvor udekampen mod West Ham i næstsidste spillerunde på papiret ligner den sværeste. Én ting er sikkert, der er ikke råd til fejltrin, for Liverpool viser fornem form og vil med sikkerhed jagte indenomsoverhalingen til den bitre ende.

Kan Brighton blive en bananskræl på Citys vej mod mesterskabet? Efter en helt forfærdelig periode med syv kampe i streg uden sejr, heraf seks nederlag og seks kampe uden at komme på måltavlen, er Graham Potters mandskab pludselig begyndt at bide fra sig. De seneste to kampe har Brighton været oppe imod top-4 kandidaterne Arsenal og Tottenham, og minsandten om det ikke er blevet til sejr i begge tilfælde, og så endda på udebane! Umiddelbart har Brighton det bedst i rollen som underdog, og især nu hvor Potter går lidt mere defensivt og kompakt til værks end tidligere. City er en noget større mundfuld end Tottenham og Arsenal, men måske der kan ligge en overraskelse at vente mod Guardiolas mandskab, som har spillet mange kampe på det sidste.


Manchester City:

  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Kyle Walker (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Cole Palmer (Midtbane, Reserve) – Skadet


Brighton:

  • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Shane Duffy (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Silva, Sterling

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Cucurella; Lamptey, Caicedo, Bissouma, Gross, Trossard; Mwepu; Mac Allister


Odds på Manchester City – Brighton

Bookmakerne har Manchester City som favoritter.


Odds-forslag: Stille dag på kontoret for The Citizens

Tungen skal holdes lige i munden og nerverne skal helst være af stål i Manchester City-lejren, for der er ikke råd til gummiben i sæsonens sidste syv Premier League-kampe. Liverpool er kun 1 point efter, så der skal ikke meget til før City pludselig kan blive det jagtende hold. Slutprogrammet ser overkommeligt ud for The Citizens, truppen er bred, så umiddelbart ser det meget godt ud, men der venter også semifinale i Champions League, som kan tære på kræfterne.

Brighton har allerede fået indflydelse på kampen om top-4 placeringerne med sejre over Arsenal og Tottenham i de to seneste spillerunder. Spørgsmålet er, om de også kan stikke en kæp i hjulet på Citys mesterskabsdrømme? Jeg tvivler. Som man kan aflæse i tabellen, så har der i denne sæson været klasseforskel på City og Liverpool, til dels Chelsea, og så alle de andre. Gæsterne er et af ligaens mindst scorende mandskaber, og over de seneste sæsoner har de haft overordentlig svært ved at finde netmaskerne på Etihad. Brighton er ikke kommet på måltavlen i de seneste fire udekampe mod City, og selvom det er blevet til to sejre i de seneste to spillerunder, så bliver Guardiolas tropper nok for stor en mundfuld. Anbefalingen lyder på en kontrolleret hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,91
Manchester City vinder og Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Manchester City – Brighton: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City topper Premier League med 74 point. Statistikken lyder på 23-5-3 og målscoren siger 72:20.

  • Brighton er nummer 10 med 50 point, en statistik på 9-13-10 og målscoren 29:37.

  • De Bruyne er mest scorende City-spiller i denne sæson med 11 ligaplaffere.

  • Hos Brighton er det Neal Maupay, som topper listen med 8 kasser.

  • Der var klasseforskel i sæsonens første indbyrdes opgør, hvor City førte med 3-0 efter en halv time og endte med at vinde 4-1.


Expected Goals: Manchester City vs. Brighton de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGBrightonResultatxG
Manchester City – Liverpool(2-3) 1,72 – 2,1Tottenham – Brighton(0-1) 0,55 – 1,17 
Atlético Madrid – Manchester City(0-0) 0,79 – 1,82Arsenal – Brighton(1-2)2,5 – 0,53 
Manchester City – Liverpool(2-2)1,42 – 0,84 Brighton – Norwich(0-0) 3,64 – 0,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Brighton?

Manchester City – Brighton spilles onsdag den 20. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester City – Brighton?

Manchester City – Brighton spilles på Etihad Stadium i Manchester

Skriv et svar