18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Brentford: Odds og optakt den 12. november 2022

Haaland var tilbage senest mod Fulham, hvor han sikrede sejren med en straffesparksscoring dybt inde i tillægstiden. (Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix)
Haaland var tilbage senest mod Fulham, hvor han sikrede sejren med en straffesparksscoring dybt inde i tillægstiden. (Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix)

Sidste spillerunde i Premier League inden VM-slutrunden bliver skudt i gang lørdag, når Manchester City tager imod danskerkolonien fra Brentford. Gæsterne er uden sejr i de seneste fem kampe på tværs af turneringer, så umiddelbart ligner Haaland og co. en stor mundfuld. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Brentford. Der er kampstart lørdag d. 12. november 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester City – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes
Stadion: Etihad Stadium, Manchester, England
Vejret: 14°, sol og svag vind

Manchester City – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Siden nederlaget til Liverpool i midten af oktober har Manchester City haft godt styr på resultaterne. Seks kampe på tværs af turneringer har kastet fem sejre af sig, mens den sidste blev X’et ude mod Dortmund, et resultat som Guardiola og co. kunne leve fint med. Det holdt dog overraskende hårdt i sidste weekends hjemmekamp mod Fulham, hvor der skulle en straffesparksscoring fra Haaland til i det femte tillægsminut for at hive en 2-1 sejr i land.

Med tre ligasejre på stribe holder City snor i Arsenal på 1.pladsen, som bare bliver ved med at levere resultater. I den tidlige lørdagskamp bør der være fine muligheder for, at The Citizens kan fortsætte stimen, da gæsterne kæmper lidt med resultaterne for tiden. I sidste sæson bød de to indbyrdes opgør på to målfattige City-sejre på henholdsvis 1-0 og 2-0.

Thomas Franks mandskab ligger til i midten af Premier League, nærmere bestemt på 11.pladsen, og det svarer jo meget godt til de forventninger, der er til sidste sæsons Premier League-oprykkere. Formen har dog set bedre ud end den gør pt. Brentford har blot vundet én af de seneste otte ligakampe, men de tirsdag røg ud af ligacuppen til Gillingham.

Thomas Frank kan dog glæde sig over, at han er ved at have to vigtige brikker tilbage i omdrejninger. Danske Christian Nørgaard har været ude længe grundet en skade, men var tilbage i startopstillingen tirsdag. Det samme var holdets topscorer Ivan Toney, som har siddet ude i et par uger. Om det er nok til at få point med fra Etihad er tvivlsomt, men der kan ikke herske tvivl om hvor vigtige de to spillere er for Brentford.


Manchester City:

  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet


Brentford:

  • Pontus Jansson (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Keane Lewis-Potter (Kant, Reserve) – Skadet
  • Kristoffer Ajer (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Aaron Hickey (Back, Fast) – Skadet

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Stones, Dias, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Silva; Mahrez, Haaland, Foden.

Brentford forventet startopstilling: Raya; Rørslev, Mee, Pinnock, Henry; Jensen, Onyeka, Dasilva; Mbeumo, Toney, Wissa


Odds på Manchester City – Brentford

Oddsene peger på en favoritrolle til Manchester City.


Odds-forslag: Manchester City skåner Brentford igen

Thomas Frank og alle Brentfords danske spillere står overfor en stor opgave i den tidlige lørdagskamp, når de gæster et af verdens allerbedste fodboldhold i Manchester City, som på deres bedste dage kan skille et hvilket som helst hold fuldkommen ad. Brentford kan dog hente trøst i sidste sæsons indbyrdes opgør, hvor de slap afsted med snævre nederlag på 1-0 og 2-0.

Hvis nu Brentford var fuldkommen oppe i omdrejninger og inde i en god stime, så ville man ikke helt kunne udelukke en overraskelse, for City har spillet bedre end de gør pt. Men Thomas Frank og co. kæmper altså med resultaterne for tiden, hvor det blot er blevet til én sejr i de seneste otte ligakampe. Derfor kan jeg heller ikke se andet end, at City hiver 3 point i land her. Guardiolas tropper har dog været mindre prangende på det seneste end de nogen gange har været, og derfor kunne jeg også forestille mig, at Brentford igen slipper med æren i behold. Anbefalingen lyder på en relativt målfattig hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,40
Manchester City OG Under 3,5 mål
Gå til unibet *


Manchester City – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City er nummer 2 i Premier League med 32 point efter 13 kampe. Statistikken er på 10-2-1 og målscoren 39:12
  • Brentford er nummer 11 med 16 point for 14 kampe. Statistikken er på 3-7-4 og målscoren 21:24
  • Manchester Citys topscorer er Erling Haaland med 18 ligamål.
  • Ivan Toney er topscorer for Brentford med 8 ligakasser.
  • Manchester City vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson med henholdsvis 1-0 og 2-0.


Expected Goals: Manchester City vs. Brentford – de seneste tre kampe:

Manchester CityResultatxGBrentfordResultatxG
Manchester City – Chelsea(2-0) Brentford – Gillingham(1-1) 1,69 – 0,13
Manchester City – Fulham(2-1) 2,25 – 0,97Nottingham Forest – Brentford(2-2) 1,84 – 1,13
Manchester City – Sevilla(3-1) 2,35 – 0,68Brentford – Wolverhampton(1-1) 1,21 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Brentford?

Manchester City – Brentford spilles lørdag den 12. november 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Manchester City – Brentford?

Manchester City – Brentford spilles på Etihad Stadium i Manchester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar