18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Aston Villa: Odds og optakt den 22. maj 2022

Der skal en sejr på bordet søndag eftermiddag, hvis Manchester City vil være helt sikre på at blive engelske mestre. (Foto: Bildbyrån)
Der skal en sejr på bordet søndag eftermiddag, hvis Manchester City vil være helt sikre på at blive engelske mestre. (Foto: Bildbyrån)

Én kamp tilbage af sæsonen, og Guardiolas Manchester City er fortsat i top af rækken. Forspringet ned til Liverpool er på 1 sølle point, så der skal 3 point på bordet her mod Aston Villa, hvis værterne vil være helt sikre på at løfte Premier League-trofæet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Aston Villa. Der er kampstart søndag d. 22. maj 2022 kl. 17:00. Se kampen på See eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Manchester City – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 18°, let regn og svag vind


Optakt til Manchester City – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var nok lidt klamme håndflader i den blå del af Manchester efter 1.halvleg af sidste weekends udekamp mod West Ham. Guardiolas mandskab var nemlig nede med 2-0 ved halvleg på to mål af hjemmeholdets Bowen. Heldigvis for The Citizens hjalp Pep Guardiolas ‘pep’-talk i halvlegen, og med tyve minutter af kampen var City på 2-2. Mahrez kunne have sikret sejren og mesterskabet på et straffespark 5 minutter før tid, men algerieren missede, og dermed er der stadig spænding i toppen af Premier League inden sidste spillerunde.

Manchester City er oppe med 1 point i forhold til Liverpool på 2.pladsen, så 1 point her er altså ikke nok, hvis Klopps tropper som forventet vinder hjemme over Wolves. Der venter en fed sidste spillerunde søndag eftermiddag! I forhold til Liverpool, som har været spændt hårdt for med FA Cup og en forestående CL-finale, så har City i de seneste to uger kunne fokusere fuldt ud på Premier League, og det må alt andet lige give en fordel i forhold til at holde spillerne friske. Der er dog flere fravær i forsvaret, som der i øvrigt har været det i de sidste par kampe.

Liverpool-fansene krydser alt hvad der kan krydses, og beder de højere magter til, at Steven Gerrard og Philippe Coutinho, to tidligere succesrige Liverpool-spillere, som i dag tørner ud som træner og offensiv profil hos Aston Villa kan sætte en stopper for Manchester City søndag. Fra gæsternes nuværende 14.plads er der ikke andet på spil end at pynte lidt på placeringen, men de er altså ikke gået helt i sommerferie-mode endnu. Det er kun blevet til ét nederlag i de seneste seks kampe, så hvem ved? Hvis City får lidt gummiben, så kan Coutinho og Watkins måske lave lidt ballade i omstillingerne mod en svækket City-defensiv.

Manchester City:

  • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
  • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet
  • John Stones (Forsvar, Fast) – Skadet

Aston Villa:

  • Ezri Konsa (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Leon Bailey (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Laporte, Fernandinho, Zinchenko; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Jesus, Sterling

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Chambers, Mings, Digne; McGinn, Luiz, Coutinho; Buendia, Watkins, Ings


Odds på Manchester City – Aston Villa

Bookmakerne ser Manchester City som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: City fejer Villa af banen

Den er liiiige ved at være der! 90 minutter + tillægstid resterer af en nervepirrende sæson i Premier League, som har budt på en fantastisk topstrid mellem Manchester City og Liverpool. Der var ikke noget der tydede på, at City skulle få gummiben, for i de fem kampe inden mødet med West Ham i sidste weekend, havde Guardiolas tropper smadret al modstand af banen. Det ene point i sidste weekend er dog positivt for den neutrale seer, for det betyder at spændingen er intakt på søndag.

Manchester City skal vinde for at være sikre på at Liverpool ikke overhaler indenom. Det bør der også være udmærkede forudsætninger for hjemme mod Aston Villa, som huserer i den nederste halvdel af rækken. Godt nok er der fortsat skadeskvaler i Citys defensiv, men de offensive spillere laver til gengæld mål efter behag i den anden ende. De tidligere Liverpool-profiler, Gerrard og Coutinho, vil selvfølgelig gerne hjælpe deres tidligere klub med 1 point eller 3 mod City, men jeg har svært ved at se det ske. Klasseforskellen mellem Manchester City og Aston Villa er simpelthen for stor. Hjemmeholdet kan ligge et gevaldigt pres for dagen, og når kun en sejr tæller er det svært at forestille sig at de skulle løfte foden fra gaspedalen. City bliver mestre med den sjette storsejr i de seneste syv spillerunder.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,89
Manchester City -2 (AH)
Gå til marathonbet *


Manchester City – Aston Villa: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester City topper Premier League med 90 point. Statistikken er på 28-6-3 og målscoren 96:24.

  • Aston Villa er nummer 14 med 44 point. Statistikken er på 13-5-18 og målscoren 49:50.

  • Kevin De Bruyne stod for hele fire kasser i sidste uge, og er nu Citys topscorer med 15 ligamål.
  • Ollie Watkins er topscorer hos gæsterne med 11 scoringer.
  • Manchester City vandt det omvendte opgør med 2-1.
Info
NavnManchester CityMCI
Land
England
ENG
CheftrænerJosep Guardiola
Websitewww.mcfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
5
Mål
16
Mål imod
6
Rent bur
1
Gule kort
6
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
12
Mål
29
Mål imod
16
Rent bur
4
Gule kort
22
Røde kort
1


Expected Goals: Manchester City vs. Aston Villa – de seneste tre kampe

Manchester CityResultatxGAston VillaResultatxG
West Ham – Manchester City(2-2) 0,7 – 3,45Aston Villa – Crystal Palace(1-1) 1,67 – 0,91
Wolverhampton -Manchester City(1-5) 0,57 – 2,35Aston Villa – Liverpool(1-2) 1,29 – 2,11
Manchester City – Newcastle(5-0) 2,23 – 0,67Burnley – Aston Villa(1-3) 1,34 – 1,18
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester City – Aston Villa?

Manchester City – Aston Villa spilles søndag den 22. maj 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Manchester City – Aston Villa?

Manchester City – Aston Villa spilles på Etihad Stadium i Manchester

Skriv et svar