18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Mål, mål, mååål i Chelsea – Everton

| Sidst opdateret:


Everton har fået fratrukket yderligere 2 point i Premier League, og nu kun 2 point foran Luton under stregen. Henter Dyche og co. vigtige point ude mod utilregnelige Chelsea? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Everton. Der er kampstart mandag d. 15. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay.

Odds og optakt til Chelsea - Everton i Premier League

Chelsea leverer den ene målfest efter den anden. Er der endnu en vanvittig kamp i vente mandag? Foto: PA Images / Alamy Stock Photo

ChelseaEverton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Stamford Bridge, London.
Vejret: 10° og frisk vind

ChelseaEverton preview

Chelsea, Chelsea, Chelsea… Man skal kigge langt efter et mere utilregneligt hold i denne sæson end Pochettinos, som bare bliver ved med at levere den ene mærkværdige præstation efter den anden. Heldigvis for den neutrale tilskuer, er det underholdende!

Efter den hæsblæsende 4-3 sejr mod Man United med to Cole Palmer mål i 10. og 11. tillægsminut, fik Chelsea i sidste weekend smagt deres egen medicin, da Sheffield United udlignende til 2-2 i tillægstiden.

Det var femte ligakamp i streg, hvor Chelsea indkasserede minimum to mål, og på den baggrund er det egentlig ganske imponerende, at de ikke har tabt en eneste af dem. Offensiven fejler ikke noget, men defensiven og balancen på holdet er nærmest ikke-eksisterende.

The Blues lever dog fortsat i forhold til europæisk fodbold til næste sæson, men det kræver nok lidt mere stabilitet at tage skridt opad i rækken.

Mandag aften gælder det nedrykningstruede Everton, som i sidste weekend sikrede en yderst vigtig 1-0 sejr over Burnley.

Få dage efter blev The Toffees dog for anden gang i sæsonen fratrukket point, denne gang to af slagsen, og dumper dermed fra 15. pladsen til 16.pladsen med kun 2 point mere end Luton under stregen. Kæmpe rodebutik!

Forventede startopstillinger Chelsea – Everton

Chelsea: Skader og karantæner

Everton: Skader og karantæner

Odds-forslag: Utilregnelige Chelsea i endnu en målfest

Det er umådeligt svært ikke at se målvejen, når Chelsea er en af deltagerne i en fodboldkamp. De seneste fem resultater lyder på 2-2, 4-3, 2-2, 3-2 og 2-2, så var der lige en ‘målfattig’ 1-1’er mod Man City, mens de tre kampe forinden bød på 1-4, 2-4 og 3-1.

Chelsea er giftige offensivt anført af en storspillende Cole Palmer, men de angriber som oftest med hovedet under armen, og bliver meget nemt fanget ud af balance.

Everton har en af de mest blodfattige offensiver i Premier League, og det taler selvfølgelig imod spillet. Men hverken Burnley eller Sheffield United har scoret flere mål end Sean Dyches mandskab, og de to lykkedes altså med at score to gange hver mod Chelsea for gange nyligt.

Gæsterne kunne godt tænkes at stille sig tilfredse med en pointdeler, men hvis Chelsea scorer, som de har for vane at gøre, skal Everton frem at satse på et tidspunkt.

Der kunne meget vel vente endnu en Chelsea-special mandag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Over 3 mål
Gå til bet365 *

Odds på ChelseaEverton

Chelsea – Everton live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Chelsea – Everton på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles ChelseaEverton?

Chelsea – Everton spilles mandag den 15. april 2024 klokken 21:00.

Hvor spilles ChelseaEverton?

Chelsea – Everton spilles på Stamford Bridge, London.

Forventede startopstillinger Chelsea – Everton

Chelsea: Skader og karantæner

Everton: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar