18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Luton rækker ud efter redning mod Survivor-Everton

Luton Town får fredag aften besøg af Everton FC. Det er tredjesidste runde af Premier League, og værterne slås indædt med Nottingham Forest og Burnley FC for at undgå nedrykning. Everton FC har hevet rumpetten til sig og kan spille helt frit. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Luton Town – Everton FC. Der er kampstart fredag d. 3. maj 2024 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay eller læs alt om Premier League stream her. 

Odds og optakt til Luton Town - Everton FC i Premier League fredag den 3. maj 2024 klokken 21:00.

Carlton Morris og Luton Town er under nedrykningsstregen, men der er tre runder endnu, så håbet lever. (Foto: PA Images / Alamy Stock Photo)

LutonEverton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tim Robinson
Stadion: Kenilworth Road, Luton, England
Vejret: 9° og let til jævn vind

LutonEverton preview

Målene vælter ind, når Luton Town spiller. I deres foregående 10 hjemmekampe er der i alt scoret 40 mål, og med bare to hjemmesejre og to uafgjorte i de 10 opgør er det ikke underligt, at scoren for kampene siger 16:24. 

Tre nederlag på stribe betyder, at træner Rob Edwards ikke engang med sejre i sæsonens tre sidste kampe er sikker på at ende i sikkerhed, men mon dog ikke det i givet fald vil række? De kan begynde med sejr i denne kamp mod allerede reddede Everton FC. 

For The Toffees sikrede sig overlevelse med 1:0 mod Brentford FC i seneste runde, og det markerede fjerde sejr på stribe på Goodison Park uden at indkassere mål. 

De har været lige knap så skræmmende på udebane, hvor de ikke har vundet i de seneste 10 kampe. Målscoren siger 4:19, og de fire mål har udløst sølle fire point. 

Der er fire point op til Crystal Palace, som er nærmeste hold foran Everton FC, der kan spille frit, men som måske ikke har så mange flere mentale reserver efter en nervepirrende sæson med flere pointfradrag. 

Forventede startopstillinger Luton – Everton

Luton: Skader og karantæner

Everton: Skader og karantæner

Odds-forslag: Luton Town kæmper videre

Luton Town måtte gennem playoff og straffespark i finalen på Wembley mod Coventry City for at komme gennem nåleøjet til Premier League. 

I sæsonens første 12 kampe vandt de kun én og tabte otte gange. Sejren var mod Everton FC på Goodison Park. 

Det var én af kun to udesejre i foreløbig 18 forsøg. Så det er hjemme, de har skullet samle point sammen. Sæsonens første 17 hjemmekampe har givet fire sejre og tre uafgjorte. 

Utroligt nok er de altså stadig bare ét point fra at redde sig med tre runder igen. 

Nottingham Forest er holdet lige foran dem, og de mangler allerede nedrykkede Sheffield United på udebane, hvor de også skal på besøg hos Burnley FC efter en hjemmekamp mod uberegnelige Chelsea FC.  

Det er ikke sikkert, det er nok for Luton Town selv med tre sejre i de sidste kampe, men det mindste, de kan gøre, er at forsøge. 

Her kommer Everton FC, som The Hatters har slået både i ligaen og i FA Cuppen i sæsonen. Det er simpelthen det eneste hold, som Luton Town har formået at besejre to gange siden sommerferien. Så måske kan de tillade sig at håbe på alle gode gange tre?

Vores bud er, at Everton FC er færdige for i år. De begyndte sæsonen med minus otte point og har haft ryggen til muren siden august, og nu er de sikre. Det vil ikke være uforståeligt, hvis de puster ud snarere end at spæne videre. 

Dét kan være Luton Towns chance, og vi tror, desperationen får hjemmeholdet til at sikre en sejr her. Formentlig kneben og næppe uden at indkassere, men en lille sejr giver også tre point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,75
Luton Town
Gå til Unibet *

Luton – Everton live stream

Du kan se Premier League-opgøret mellem Luton – Everton på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles LutonEverton?

Luton – Everton spilles fredag den 3. maj 2024 klokken 21:00.

Hvor spilles LutonEverton?

Luton – Everton spilles på Kenilworth Road i Luton i England.

Forventede startopstillinger Luton – Everton

Luton: Skader og karantæner

Everton: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar