18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Wolverhampton: Odds og optakt den 22. maj 2022

Et reservespækket Liverpool-mandskab vandt tirsdag 2-1 over Southampton, og holdte dermed mesterskabsdrømmene i live. (Foto: Bildbyrån)
Et reservespækket Liverpool-mandskab vandt tirsdag 2-1 over Southampton, og holdte dermed mesterskabsdrømmene i live. (Foto: Bildbyrån)

Én kamp resterer af en sindssygt spændende Premier League-sæson. Liverpool tager hjemme imod Wolves, og med 1 point op til Manchester City på 1.pladsen er det kun en sejr, som tæller for hjemmeholdet, hvis de vil gøre sig forhåbninger om Premier League-titlen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Wolverhampton. Der er kampstart søndag d. 22. maj 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Liverpool – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 17°, svag vind

Optakt til Liverpool – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool fik en livline af West Ham, som i sidste weekend lykkedes med at tage point fra Manchester City, som indtager Premier Leagues 1.plads. Dermed kunne Liverpool mindske forspringet til 1 point med en sejr over Southampton tirsdag aften, og selvom Klopp skiftede markant ud i startelleveren til den kamp lykkedes det at hive en 2-1 sejr i land. Spændingen i Premier League er derfor intakt her før sidste spillerunde. Liverpool skal vinde her hjemme mod Wolves, mens de skal håbe på, at City ikke får fuldt udbytte ud af deres hjemmekamp mod Aston Villa. Det bliver møgspændende!

Klopp og co. har haft en helt igennem fantastisk sæson i 21/22, hvor det allerede er blevet til trofæer i Carabao Cuppen og FA Cuppen, mens de fortsat har muligheden for triumf i Premier League og Champions League, hvor der venter en finale mod Real Madrid i næste uge. Fabinho, Salah og Van Dijk sad over med småskader senest, og det er ikke utænkeligt, at de får endnu et hvil, hvis de ikke er på 100%, der venter trods alt en CL-finale kort efter dette opgør.

Wolves har ikke længere noget at spille for med én kamp tilbage af sæsonen. Med Liverpools triumfer i Carabao og FA Cuppen kom der ellers ekstra europæiske på spil i Premier League, men 8.pladsen giver altså ikke noget, og med 5 point op til West Ham er det dermed game over for gæsterne. Formen er da heller ikke prangende med seks kampe i streg uden sejr, herunder fire nederlag, og blandt andet en ordentlig røvfuld af City på 5-1. Wolves virker til at være klar til sommerferie.


Liverpool:

  • Fabinho (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Mohamed Salah (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Virgil Van Dijk (Forsvar, Fast) – Tvivlsom


Wolverhampton:

  • Maximilian Kilman (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Nelson Semedo (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Romain Saiss (Forsvar, Fast) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson; Jones, Henderson, Keita; Jota, Firmino, Diaz

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Jonny, Coady, Boly; Marcal, Dendoncker, Neves, Moutinho, Ait Nouri; Jimenez, Hee-chan 


Odds på Liverpool – Wolverhampton

Bookmakerne har Liverpool som favoritter.


Odds-forslag: Ingen slinger i valsen hos hjemmeholdet

Der er ikke så meget af rafle om for Liverpool. Pga. dårligere målscore end City er det kun en sejr, som tæller søndag eftermiddag, hvis det skal blive til et engelsk mesterskab mere. Det bør der til gengæld også være gode muligheder for, spørgsmålet er bare, om City sætter point til hjemme mod Aston Villa? Det skal de dog ikke spekulere så meget over i Liverpool-lejren, de må bare hente 3 point og håbe på det bedste.

Klopp fik roteret godt i tirsdagens kamp mod Southampton, og da der stadig er tvivl om Salah, Van Dijk og Fabinho er det ikke utænkeligt, at det igen bliver et Liverpool-mandskab uden et par af de største profiler. Den gik mod Southampton, og jeg tror også den går mod Wolves, som virker til at være gået på sommerferie. Seks kampe i streg uden sejr er det blevet til for gæsterne, senest 1-1 mod allerede nedrykkede Norwich, og før det en 5-1 afklapsning af City. Med det høje niveau Liverpool har holdt igennem hele sæsonen, så bør det være en formsag, at hive 3 point hjemme mod Wolves.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,75
Liverpool vinder til nul
Gå til nordicbet *


Liverpool – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool er nummer 2 i Premier League med 89 point. Statistikken er på 27-8-2 og målscoren 91:25.

  • Wolves er nummer 8 med 51 point. Statistikken er på 15-6-16 og målscoren 37:40.

  • Mohamed Salah er topscorer for Liverpool med 22 ligascoringer.

  • Raul Jiménez er topscorer for gæsterne med 6 kasser.

  • Liverpool vandt det omvendte opgør med 1-0 på en overtidsscoring af Divock Origi.


Expected Goals: Liverpool vs. Wolverhampton de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGWolverhamptonResultatxG
Southampton – Liverpool(1-2) 0,27 – 1,72Wolverhampton – Norwich(1-1) 1,35 – 0,74 
Chelsea – Liverpool(0-0)1,93 – 1,75 Wolverhampton – Manchester City(1-5) 0,57 – 2,35 
Aston Villa – Liverpool(1-2) 1,36 – 2,11 Chelsea – Wolverhampton(2-2)2,78 – 1,57  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Wolverhampton?

Liverpool – Wolverhampton spilles tirsdag den 17. maj 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Liverpool – Wolverhampton?

Liverpool – Wolverhampton spilles på Anfield i Liverpool

Skriv første kommentar

Skriv et svar