18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Wolverhampton: Odds og optakt den 10. september 2022

OBS: Kampen er udskudt pga. Dronning Elizabeth II’s død.

Jürgen Klopp og Liverpool har ikke fået den ønskede start på Premier League-sæsonen, som allerede har budt på fire pointtab i seks kampe. (Foto: Bildbyrån)
Jürgen Klopp og Liverpool har ikke fået den ønskede start på Premier League-sæsonen, som allerede har budt på fire pointtab i seks kampe. (Foto: Bildbyrån)

Uha… Liverpools lunkne start på sæsonen blev endnu værre onsdag aften i Napoli, da englænderne blev kørt ud af banen med hele 4-1 i sæsonens første CL-kamp. Der er dog ikke tid til at hvile på laurbæerne, for allerede lørdag går det løs igen, når Wolves gæster Anfield. Har Klopp og co. remedierne til at komme tilbage på sporet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Wolverhampton. Der er kampstart lørdag d. 10. september 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Liverpool – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 19° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Liverpool
Wolverhampton
Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. september 2022 05:22.

Optakt til Liverpool – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Jürgen Klopp og Liverpool har ikke fået den ønskede start på sæsonen. De første seks Premier League-kampe har blot kastet 9 point af sig, og præstationerne har mildest talt været svingende. Sæsonens tre første kampe kastede blot 2 point af sig, herefter blev det til en knusende 9-0 sejr over Bournemouth og en sen 2-1 sejr over Newcastle, men i sidste weekend endte det endnu engang i pointtab, da lokalrivalerne fra Everton lykkedes med at skrabe en 0-0’er i land.

Som om det ikke var slemt nok med fire pointtab i seks Premier League-kampe, så blev det endnu værre for Liverpool onsdag aften, da de i sæsonens første Champions League-kamp blev kørt ud af banen af et veloplagt Napoli-mandskab. Kampen i Italien var bekymrende på mange måder. Napoli havde virkelig virkelig nemt ved at spille sig til chancer, og ikke kun grundet Joe Gomez’ utallige personlige fejl. Samtidig var den ellers så frygtindgydende offensiv ualmindeligt tam, mens midtbanen med Fabinho, Milner og Elliot ikke fik lagt nok pres på Napolis udmærkede boldspillere, som uden problemer kunne sætte de offensive folk op til chancer. Der skal hårdt arbejde og noget mere vilje til, hvis ondt ikke skal blive værre for Klopps tropper.

Umiddelbart bør Liverpool ikke blive løbet over ende af Wolves lørdag eftermiddag. Gæsterne er nemlig fortsat i den lavtscorende stil, som de praktiserede i sidste sæson. De første seks kampe har kun kastet tre scoringer af sig, to af dem sat ind af Daniel Podence. Men de få mål in mente, så er det egentlig ikke helt skidt, at det kun er blevet til to nederlag i seks kampe. Defensiven er svær at trænge igennem for de fleste hold, hvilket fire indkasserede mål illustrerer udmærket, men offensivt bliver der investeret for lidt. Wolves var uden sejr i de fem første kampe, men stemplede altså ind senest med en snæver 1-0 sejr hjemme over Southampton.

Den nyindkøbte målsluger, Sasa Kalajdzic, fik debut senest, men blev i samme ombæring knæskadet, så han bliver altså ikke svaret på de manglende mål, men det kan Diego Costa til gengæld blive. Den store ballademager af en angriber skulle eftersigende være på nippet til at trække den orange trøje over hovedet, og det lyder jo dejligt underholdende!


Liverpool:

 • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Calvin Ramsey (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Wolverhampton:

 • Sasa Kalajdzic (Angreb, Fast) – Skadet
 • Chiquinho (Kant, Reserve) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Thiago, Fabinho, Elliot; Salah, Nunez, Diaz

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Jonny, Collins, Kilman, Ait-Nouri; Nunes, Neves, Moutinho; Podence, Guedes, Neto


Odds på Liverpool – Wolverhampton

Bookmakerne tror mest på en sejr til Liverpool

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Det tager tid at lirke Wolves op

Klopps mandskab har været en skygge af dem selv i starten af sæsonen, men det var alligevel overraskende, at de på den måde faldt igennem i onsdagens Champions League-premiere mod Napoli. Magien virker til at være forsvundet lidt fra det ellers fantastiske mandskab. Pludselig er Van Dijk til at drible forbi, Salah er selvtillidsforladt, midtbanen er skadesplaget og tung. Problemerne er pt. mange, men sæsonen er lang, og tingene kan lynhurtigt vende. Sæsonstarten må dog have givet et lille hak i selvtilliden.

Joe Gomez må forventes at se til fra bænken denne gang, og på den måde kommer der formentlig bedre styr på hjemmeholdets defensiv, som her er oppe mod det mindst scorende hold i ligaen. Wolves bringer ikke meget til bordet offensivt, til gengæld forsvarer de sig rigtig fint, det så vi i sidste sæson og det har vi også set prøver på i indeværende. Liverpool har et hav af potentielle målscorere og stærke individualister, men spillet flyder ikke pt. og selvtilliden er ikke i top, så det virker sandsynligt, at Liverpool kommer til at kæmpe for at lirke gæsternes kompakte defensiv op lørdag eftermiddag. Bookmakerne forventer godt med mål, og Liverpool har da også evnerne til at lave målfester, som vi så det i 9-0 sejren mod Bournemouth, men så let et offer er Wolves ikke. Anbefalingen lyder på et målfattigt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
Under 2.5 mål
Gå til unibet *


Liverpool – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool er aktuelt 7’er i Premier League efter 9 point i de første seks kampe. Statistikken er på 2-3-1 og målscoren siger 15:6.

 • Wolves indtager 14.pladsen med 6 point, en statistik på 1-3-2 og målscoren 3:4

 • Firmino og Luiz Diaz deler topscorerværdigheden for Liverpool med tre mål hver.

 • Daniel Podence står noteret for to af Wolves’ tre sæsonscoringer.

 • Liverpool vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson med henholdsvis 3-1 og 1-0.


Expected Goals: Liverpool vs. Wolverhampton de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGWolverhamptonResultatxG
Napoli – Liverpool(1-2) 0,32 – 2,36Wolverhampton – Southampton(1-0) 0,98 – 1,44 
Everton – Liverpool(0-0) 1,25 – 2,18Bournemouth – Wolverhampton(0-0) 0,55 – 1,42 
Liverpool – Newcastle(2-1) 2,29 – 0,73Wolverhampton – Newcastle(1-1)1,33 – 1,18 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Wolverhampton?

Liverpool – Wolverhampton spilles lørdag den 10. september 2022 klokken 16.00.

Hvor spilles Liverpool – Wolverhampton?

Liverpool – Wolverhampton spilles på Anfield i Liverpool

Skriv et svar