18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Watford: Odds og optakt den 2. april 2022

Top mod bund i lørdagens tidlige Premier League-kamp

Virgil Van Dijk er tilbage i Liverpool-trøjen efter bl.a. at have mødt Danmark med Holland. Foto: Bildbyrån

Mens Liverpool er en bejler til mesterskabet og ser ud til at skulle kæmpe en brav kamp mod Manchester City, så er virkeligheden en anden for Watford, som virkelig kæmper for at overleve i Premier League. Bliver det den forventede hjemmesejr til topholdet eller kan Watford hente vitale point til den intense bundstrid? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Watford. Der er kampstart lørdag den 2. april 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool – Watford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 6° og let vind


Optakt til Liverpool – Watford: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool har gang i et forrygende 2022. De har allerede sikret sig et trofæ i form af Carabao Cuppen, og derudover lever de stadig i de tre resterende turneringer. Mest bemærkelsesværdigt er det nærmest, at de stadig lever i Premier League. Ved årsskiftet så mesterskabet nærmest ud til at være afgjort til Manchester Citys fordel, men med gummiben i den lyseblå del af Manchester og et sprudlende Liverpool-hold, så har vi pludselig en helt åben titelkamp. I næste runde skal de to duellanter ud i en direkte duel om førstepladsen, hvis begge klubber som forventet henter tre point i weekendens kampe.

Liverpool er i hvertfald store favoritter i hjemmekampen mod Watford, som har haft det svært efter oprykningen. Godt nok har de hentet seks sejre, men med blot fire uafgjorte og hele 19 nederlag i 29 kampe, så er der lang vej for Watford, som ellers i perioder bider godt fra sig. Det er dog svært, når truppens bredde er blandt de dårligste og når man har indkasseret hele 55 mål i 29 kampe!

Top mod bund i lørdagens tidlige opgør fra det engelske. Liverpool kan nærmest kun skuffe, men skal de kunne overtage førstepladsen for en stund, så kræver det en sejr over trængte Watford.

Liverpool:

  • James Milner (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Watford:

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Firmino, Diaz

Watford forventet startopstilling: Foster; Femenia, Kabasele, Samir, Kamara; Sissoko, Louza, Kucka; Hernandez, King, Dennis


Odds på Liverpool – Watford

Kigger vi på kampens odds afspejler der sig en klar favoritværdighed til Liverpool.


Odds-forslag: Kontrolleret Liverpool-sejr

For lyttere af SpilXpoden vil denne variant lyde bekendt. Måske bedre kendt som en ‘Leander-special’. Nemlig en favorit-sejr uden at favoritten går målamok. Begrundelsen heri skal findes i Liverpools kampprogram. I midtugen venter Benfica i Champions League og i næste weekend venter der er brag mod Manchester City. Derudover har størstedelen af Liverpools trup været afsted med deres respektive landshold, hvilket har betydet rejsetid og en trup, som ikke har kunne træne optimalt op til kampen. Og selvom klubberne er vant til disse situationer, så er det svært at se, hvorfor Liverpool skulle gå ud og kører Watford over.

Er Liverpool først komfortable og har de tre point inden for rækkevide, så vil de nok træde en smule på bremsen. En hjemmesejr på 1-0, 2-0, 3-0 eller sågar 2-1 virker mest sandsynlig. Især også med tanke på at Watford ikke har scoret mod Liverpool i de seneste fem indbyrdes opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,30
Liverpool vinder og under 3,5 mål
Gå til bet365 *


Liverpool – Watford: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool indtager andenpladsen i Premier League. Blot ét point efter Manchester City.

  • Watford er placeret på 17. pladsen med tre point op til Everton på 16. pladsen – og et kampe mere spillet.

  • Liverpool har vundet de sidste ni kampe i Premier League-regi.

  • Watford vandt deres seneste Premier League-kamp, men havde forinden blot vundet en af deres seneste 16 kampe.

  • Liverpools topscorer er selvfølgelig Mohamed Salah, som med suveræne 20 mål også er Premier League topscorer.

  • Emmanuel Dennis hat nettet ni gange for Watford, hvilket gør ham til topscorer for gæsterne.


Expected Goals: Liverpool – Watford – de seneste tre kampe

West Ham UnitedResultatxGWatfordResultatxG
Nottingham Forest – Liverpool(0-1) 0,78 – 0,98Southampton – Watford(1-2) 1,44 – 1,32 
Arsenal – Liverpool(0-2)0,57 – 0,96Wolves – Watford(4-0)1,04 – 0,59 
Brighton – Liverpool(0-2) 0,55 – 2,69 Everton FC – Wolverhampton Wanderers (2-3) 0,95 – 1,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Watford?

Liverpool – Watford spilles lørdag den 2. april 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Liverpool – Watford?

Liverpool – Watford spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv et svar