18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Southampton: Odds og optakt den 8.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Nøj, det har været sløjt for Liverpool i denne sæson! Håbet om at snuppe en top-4 placering spirer dog stadig, men der skal sejre til. Formår de at skrabe 3 point hjem på lørdag, når de tager imod Southampton? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Southampton. Der er kampstart lørdag d. 8. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Liverpool – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 14°, regn og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Liverpool
Southampton
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 21:11.


Optakt til Liverpool – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en sæson under vanlig standard for Liverpool, i hvert fald den standard de har set i de seneste par sæsoner. To X’er imod Leeds og Newcastle i de seneste to kampe har ikke gjort noget godt for deres jagt på de øvrige tophold. De indtager 7.pladsen i tabellen og har syv point op til Chelsea på fjerdepladsen, dog med en kamp i hånden. Det blev blot til en kvartfinaleplads i Champions League, så nu er der blot 4.pladsen tilbage at kæmpe for. De har uden tvivl fortjent mere i de to seneste kamp, men symptomatisk for deres sæson, er det alligevel blevet til pointtab. De er nødt til at finde vejen tilbage til de 3 point, hvis de skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om Champions League til næste sæson, og det starter på lørdag!

For Southampton har det været en sæson med op og-nedture, den nuværende 15.plads vidner meget godt om, hvor svingende de har været igennem sæson. De startede ud som lyn og torden, men siden er der gået hverdag i den i Southampton. De har blot hentet en enkelt sejr i de seneste seks spillerunder, og de ligner efterhånden et hold, som trænger til sommerferie. Senest hentede de dog et flot point imod Leicester, i en kamp hvor de de spillede 80 minutter i undertal efter Jannik Vestergaards tidlige udvisning. Han sidder selvsagt over lørdag med karantæne, men til gengæld bør de have Danny Ings tilbage i front, og det er godt nyt for udeholdet!

Liverpool:

 • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Skadet
 • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Skadet

Southampton:

 • Jannik Vestergaard (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • William Smallbone (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Oriol Romeu (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Michael Obafemi (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Allison; Alexander-Arnold, Kabak, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Thiago; Mané, Salah, Firmino; Jota.

Southampton forventet startopstilling: Foster; Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Bertrand; Walcott, Ward-Prowse, Diallo, Armstrong; Ings, Redmond.


Odds på Liverpool – Southampton

Bookmakerne vurderer Liverpool som klare favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 21:11.


Odds-forslag: De skal nok klare den, men det bliver ikke et festfyrværkeri

Den ene nedtur på den anden efter det første mesterskab i mands minde for Liverpool, skuffelsen må være til at tage og føle på hos det engelske storhold. Til gengæld må motivationen for at udbedre skaderne også være enorm. Den nuværende 7.plads, som nok ender med at give Europa League-gruppespil til næste er ikke nok for en klub af Liverpools karat, så de må og skal gå indædt efter at hale ind på top-4. For Liverpool resterer der fem spillerunder, for konkurrenterne blot fire og de har 7 point op til Champions League-pladserne. De skylder sig selv og deres fans at forfølge muligheden, og de får udmærkede arbejdsbetingelser på lørdag, for Southampton har ikke mere at spille for.

Offensiven hos Liverpool har ikke for alvor boltret sig i de sidste mange kampe, så selvom jeg ikke ser andet end en Liverpool sejr her, så regner jeg ikke med det bliver en målfest, for skarpheden foran mål mangler for tiden. Det bliver formentlig et Southampton hold i en tæt defensiv, og det scenarie har Liverpool haft svært ved at kapere i denne sæson. Værterne gør nok for at skaffe de 3 point, men jeg tvivler på, at det bliver med bravur. Anbefalingen lyder på en relativt målfattig hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,33
1-tallet og under 3.5 mål
Besøg Unibet *


Liverpool – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool har skuffet fælt i denne sæson og må indtil videre tage til takke med Premier Leagues 7.plads.

 • Southampton indtager 15.pladsen i Premier League, de har 10 point ned til Fulham plus en kamp i hånden, så der er ingen tvivl om, at de også er at finde i den bedste engelske række til næste sæson.

 • Mohamed Salah er oppe på 20 scoringer i ligaregi, og det gør ham til Liverpools flittigste målskytte.  

 • Tidligere Liverpool-mand, Danny Ings, fører den interne topscorerliste i Southampton på trods af skadesproblemer igennem hele sæsonen. Han står noteret for 10 ligamål.  

 • Det var netop Ings, der blev matchvinder i sæsonens første indbyrdes opgør. Han kom på tavlen efter sølle 2 minutter, og Liverpool nåede aldrig at få vendt den kamp på hovedet.


Expected Goals: Liverpool vs. Southampton – de seneste tre kampe

LiverpoolResultatxGSouthamptonResultatxG
Liverpool – Newcastle(1-1)3,30 – 0,85Southampton – Leicester(1-1)1,1 – 1,51
Leeds United – Liverpool(1-1)1,67 – 2,99Tottenham – Southampton(2-1)2,11 – 1,60
Liverpool – Real Madrid(0-0)1,48 – 0,60Leicester – Southampton(1-0)1,78 – 0,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar