18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Newcastle United: Odds og optakt den 24. april 2021

Liverpool og Newcastle mødes tidligt lørdag eftermiddag på Anfield i et opgør, hvor Liverpool for alvor kan melde sig ind i kampen om ligaens fjerdeplads og en billet til næste sæsons Champions League. Newcastle er i god form og har lagt afstand til de farlige pladser under nedrykningsstregen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Newcastle United. Der er kampstart lørdag d. 24. april 2021 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

GÅ TIL


Liverpool – Newcastle United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: André Marriner
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 16°, høj sol og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 04:10.


Optakt til Liverpool – Newcastle United: Skader, karantæner og startopstillinger

Hånden på hjertet; Det var vel sådan aldrig rigtigt for alvor tæt på, at Liverpool truede med at sende Real Madrid ud af Champions Leagues kvartfinaler, og European Super League blev også hurtigt en blindgyde, så nu må Jürgen Klopp og Ko. fokusere på at kvalificere sig til næste sæsons Champions League i stedet. Og de har faktisk fine muligheder. De er på 7. pladsen á point med Tottenham, som er en kamp foran og spiller Carabao Cup-finale i weekenden, så de er jo lige til at spise. Foran dem er så West Ham og Chelsea, som begge har to point mere end Liverpool, men de møder hinanden i denne runde. Så hvis de nu deler, og Liverpool vinder, ja, så er hullet til top 4 lukket i en mundfuld. I næste runde skal Liverpool til Old Trafford og besøge Manchester United, men de sidste fire runder ser til gengæld overkommelige ud med Crystal Palace på 13. pladsen som det aktuelt bedst placerede. Der er i hvert fald basis for en form for slutspurt. 

Slutspurten ser det ud som om, de allerede har sat ind hos Newcastle. De seneste to kampe har givet sejre, og de er ubesejrede i de tre seneste. Det betyder, der nu er otte point ned til Fulham under stregen efter et par fornemme sejre først ude over Burnley og så hjemme mod West Ham. Det var nok også nødvendigt, for de kommende kampe byder på et bomstærkt kobbel af modstandere, når Newcastle efter dette opgør skal møde trioen Arsenal. Leicester og Manchester City. Hvis det viser sig, de otte points forspring ikke rækker til den tid, kan de glæde sig over at have Sheffield United og Fulham i de to sidste kampe, for så kan de jo selv afgøre tingene dér. Men det har set bedre ud for Newcastle senest. Både mod Burnley og West Ham var der masser af hjerte og indsats, og det er på samme tid det mindste og måske også det meste, man kan forvente af dette Newcastle-hold styret af træner Steve Bruce. Klubben, byen og fansene forventer selvfølgelig meget mere, og der er et stort potentiale deroppe i det nordøstlige hjørne, men spørgsmålet er, om det kan forløses i det nuværende setup. Det ser i hvert fald ud til at være tilstrækkeligt til at redde klubben endnu en sæson i Premier League. Det er jo et sted at starte.

Liverpool:

 • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Skadet
 • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nathaniel Phillips (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Skadet

Newcastle United:

 • Jamaal Lascelles (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Fabian Schär (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ryan Fraser (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Allan Saint-Maximin (Kant, Fast) – Tvivlsom

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Fabinho, Kabak, Robertson; Thiago, Wijnaldum, Milner; Salah, Firmino, Mané.

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Fernández, Clark, Dummett; Murphy, Almirón, Shelvey, Longstaff, Ritchie; Joelinton, Wilson.

Odds på Liverpool – Newcastle United

Oddsene viser os, bookmakerne regner med sikker sejr til Liverpool i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Tid til rene Premier League-lagner på Anfield

Fra 3. februar til 7. marts spillede Liverpool syv Premier League-kampe. De slog Sheffield United og tabte de øvrige seks. Siden er det blevet bedre. Tre sejre og en uafgjort i de seneste fire kampe har igen åbnet døren til Champions League-pladserne, og selv om det ikke kan have været rart at ryge ud af årets Champions League mod Real Madrid, så frigiver det dog både fokus og kræfter til at zoome ind på sæsonens sidste seks kampe. I den forbindelse må det være en fornøjelse at få besøg af Newcastle, som ikke har vundet på Anfield siden 1994 – i  24 forsøg er det blevet til fire uafgjorte og 20 nederlag.

Gæsterne kommer med to sejre på stribe, og vi skal helt tilbage til november 2018 for at finde deres seneste serie med tre sejre på stribe. De ligner ikke umiddelbart oplagte sejrherrer på Anfield lørdag eftermiddag. De vil formentlig skæve nervøst til offensiv-manden Allan Saint-Maximin, for uden ham har holdet blot vundet 15% af deres kampe (2/13) – mens de med ham på banen trods alt vinder 37% af kampene (7/19). Så hold lige øje med team news på den. 

Med eller uden Allan Saint-Maximin kommer vi ikke udenom, at Liverpool er favoritter her. Vi skal otte hjemmekampe tilbage – 17. januar – for at finde seneste gang, Liverpool holdt buret rent på Anfield. Siden har de altså syv gange i træk tilladt gæsterne at score. Generøst værtskab må man sige. Men nu kommer Newcastle, som ikke har scoret i syv af deres seneste 10 udekampe i Premier League. Og Liverpool-forsvaret må hungre efter en hjemmekamp uden at lade gæsterne score. Det bliver vores anbefaling, at det sker her. Og det er samtidig svært at se Liverpool gå fra banen uden at score og dermed vinde kampe. Så anbefalingen lander på sejr til Liverpool uden scoringer fra Newcastle. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,96
Liverpool vinder til 0
Besøg Unibet *


Liverpool – Newcastle United: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool er aktuelt på 7. pladsen i tabellen med 53 point for 32 kampe.

 • Den samlede statistik for Liverpool hedder 15-8-9 og målscoren 54:38. Hjemme på Anfield siger tallene 8-2-6 med målforskellen 24:19.

 • Newcastle United er placeret som nummer 15 med 35 point efter 32 kampe.

 • Statistikken for Newcastle United er 9-8-15 og målforskellen 35:53. På udebane har de hentet 4-3-9 og 13:26.

 • Mohamed Salah har scoret 19 mål og er Liverpools topscorer.

 • Hos Newcastle United er det Callum Wilson, der er topscorer med foreløbig 10 sæsontræffere.

 • Da de mødtes 30. december 2020 i Newcastle, endte opgøret 0-0.

 • Seneste duel på Anfield finder vi 14. september 2019, og dengang vandt Liverpool 3-1 på to mål af Sadio Mané og et af Mohamed Salah.


Expected Goals: Liverpool – Newcastle United – de seneste tre kampe

LyngbyResultatxGSønderjyskEResultatxG
Leeds United – Liverpool(1-1)1,62 – 2,99Newcastle United – West Ham United(3-2)1,97 –
1,61
Liverpool – Real Madrid(0-0)1,48 – 0,60Burnley – Newcastle United(1-2)2,36 –
1,08
Liverpool – Aston Villa(2-1)2,73 – 1,00Newcastle United – Tottenham(2-2)3,89 –
2,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar