18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Manchester City: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Rundens brag fra Premier League står mellem Liverpool og Manchester City, som indtager henholdsvis 1. og 2.pladsen i ligaen. Et vaskeægte topbrag mellem de to topklubber og deres karakteristiske trænere Klopp og Guardiola. Hvem af de to trænergenier har vinderplanen klar søndag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Manchester City. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Liverpool – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 12°, let regn og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Liverpool – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool er tilbage på toppen af Premier League, og de har efterhånden fået vasket den problematiske sæson i fjor af sig. Indtil videre i sæsonen har de efterladt et ganske solidt udtryk på trods af enkelte skønhedsfejl. Det er blevet til fire sejre og to uafgjorte i Premier League, mens man i Champions League har været godt kørende med sejre over Milan og Porto. I sidste weekend stod den dog på en af de få skønhedsfejl vi har set fra Liverpool i sæsonen, da Thomas Frank og Brentford kom på tavlen hele tre gange mod Klopps mandskab, og dermed sikrede sig et x. Den skuffelse fik de dog vasket af sig tirsdag i Champions League, hvor de vandt i utrolig overbevisende stil med 5-1 ude mod Porto. Liverpool kan glæde sig over, at Jurgen Klopp har et usædvanligt godt tag på Guardiola, som han kan slå for 10. gang på søndag. Alexander-Arnold bliver ikke klar til dette opgør, og selvom Milner er en udmærket erstatning, så må det betragtes som en svækkelse.

En voldsom uge for Manchester City for sin ende søndag aften på Anfield. I sidste weekend stod den også på topbrag, og her leverede City en dominerende indsats ude mod Chelsea, som resulterede i 3 point efter en ganske fortjent 1-0 sejr. Tirsdag stod den på olie-derby i Champions League ude mod PSG, og her udeblev succesen for City, som på trods af en fin indsats, blev sendt hjem med et nederlag på 2-0. Der manglede lige den sidste skarphed foran mål. Nu venter så den tredje udekamp på en uge, tredje udekamp i træk mod hold fra den allerøverste fodboldhylde. Har Guardiolas tropper mere i sig? City har været gode til at holde deres udekampe tætte og målfattige i denne sæson, hvilket står i stor kontrast til kampene på eget græs, hvor de har høvlet mål ind. Så måske der venter en taktisk præget og afventende affære.

Liverpool:

 • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast) – Skadet
 • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Harvey Elliott(Kant, Reserve) – Skadet

Manchester City:

 • Benjamin Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Ilkay Gündogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Milner, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Jones; Salah, Firmino, Mane

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Silva, Rodri, Foden; Jesus, De Bruyne, Grealish


Odds på Liverpool – Manchester City

Ifølge oddsene kan vi forvente en lige kamp, men bookmakerne har en lille fordel til Manchester City. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Mon trætheden melder sig hos City?

Endnu en Premier League-runde, endnu et topbrag! Nummer 1 mod nummer 2, Klopp mod Guardiola, mestrene fra 19/20 mod mestrene fra 20/21. Det er kræs for fodboldelskere! Begge mandskaber virker ganske solidt kørende i denne sæson, det er ikke meget der adskiller de to klubber, så det bliver nok dagsformen, som afgør topbraget.

Liverpool bliver på trods af den store hjemmebanefordel, som de har på Anfield, betragtet som underdogs af bookmakerne. Det samme gjorde sig gældende for Chelsea i deres hjemmekamp mod City i sidste uge, så det står efterhånden klart for enhver at bookmakerne har City som det bedste hold i ligaen. Liverpool bør dog have udmærkede muligheder for succes her, for selvom City har en dejlig bred trup, så må der være træthed at spore hos profilerne efter to udekampe mod Chelsea og PSG på en uge. Dette bliver den tredje benhårde test på otte dage for City, og det tror jeg, at Liverpool kan udnytte. Jeg ser ikke stor forskel på de to holds topniveau, så med hjemmebanefordel og et mere fordelagtigt kampprogram op til dette møde, så synes jeg, at oddset på Liverpool står en anelse højt. Anbefalingen bliver en hjemmesejr, men med indsatsen retur ved uafgjort.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,14
Liverpool(Draw No Bet)
Gå til Unibet *


Liverpool – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool topper Premier League efter seks spillerunder. Statistikken er på 4-2-0 og målscoren på 15:4.

 • Manchester City er lige i hælene på Liverpool på rækkens 2.plads. Statistikken lyder på 4-1-1 og målscoren 12:1

 • Mohamed Salah har været forrygende i denne sæson, hvor han pt. deler topscorerværdigheden i Premier League. Egypteren står noteret for fem kasser.

 • Manchester Citys topscorer i Premier League er en deler mellem Gabriel Jesus og Ferran Torres, der har scoret to gange hver.

 • I sidste sæson fik Liverpool en røvfuld på 4-1 i hjemmekampen mod City, mens de på Etihad fik en 1-1’er i hus.


Expected Goals: Liverpool vs. Manchester City de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGManchester CityResultatxG
FC Porto – Liverpool(1-5)0,48 – 3,24PSG – Manchester City(2-0)0,79 – 1,88 
Brentford – Liverpool(3-3)2,78 – 2,28Chelsea FC – Manchester City(0-1)0,14 – 1,59 
Norwich – Liverpool(0-3)2,2 – 2,05Manchester City – Wycombe Wanderers(6-1)2,50 – 1,47 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar