18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Leeds: Odds og optakt den 29. oktober 2022

Liverpool sikrede onsdag aften videre avancement i Champions League med en 3-0 sejr ude over Ajax. (Foto: Bildbyrån)
Liverpool sikrede onsdag aften videre avancement i Champions League med en 3-0 sejr ude over Ajax. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool spillede sig onsdag aften videre i Champions League med en 3-0 sejr over Ajax, men i den hjemlige liga ligger de blot nummer 8, og kommer fra et nederlag til bundproppen fra Nottingham Forest. Lørdag venter endnu et bundhold i form af Leeds, som har tabt fire kampe i streg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Leeds. Der er kampstart lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Liverpool – Leeds: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 14°, let vind

Liverpool – Leeds: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool rammer i denne sæson ikke det niveau vi er blevet vant til at se fra dem. Onsdag spillede de sig dog videre i Champions League med en flot 3-0 sejr ude over Ajax, men også her kom Klopps mandskab haltende ud fra start. Ajax lagde pres på, udfordrede, havde flere store muligheder, men pludselig slog Salah til lidt ud af det blå inden pausen, og derfra blev det en stille aften på kontoret for The Reds, som kørte sejren sikkert i land. Dermed er holdet klar til knockout-runden i det nye år, og det er trods alt virkelig fint.

I Premier League kan Liverpool overhovedet ikke være tilfredse med tingenes tilstand. Aktuelt indtager Klopp og co. 8.pladsen, hvorfra der er hele 12 point op til førerholdet fra Arsenal. Det hænger ikke sammen med selvforståelsen på Anfield. Der var ellers tegn på fremgang, da Liverpool for et par runder siden besejrede Manchester City efter en virkelig stærk præstation, mens det også blev til 1-0 over West Ham i runden efter. Senest kom værterne dog nede på jorden igen, da de højst overraskende tabte 1-0 til Nottingham Forest, som skraber bunden af rækken. Liverpool er gode, men de fremstår også mere utilregnelige end i de seneste par sæsoner. Lørdag burde der ikke blive problemer, men hvis man kan tabe til Nottingham Forest, så kan man vel også tabe til Leeds?

Leeds startede virkelig godt ud i denne sæson med 10 point i de første fire kampe, men siden er det gået helt galt for gæsterne. I de seneste otte kampe er det blot blevet til 2 point ud af 24 mulige efter hele seks nederlag og to X’er. Træner Jesse Marsch hænger efterhånden i en halvtynd tråd, og har som det hører sig til, når man er så presset, været ud og sige, at ham og bestyrelsen stadig står sammen… Den negative stime skal nok ikke fortsætte i mange kampe endnu før amerikaneren er fortid på Elland Road. De sidste par kampe har ellers budt på rimelig overkommelig modstand i form af Leicester og Fulham, men i begge tilfælde er det endt i nederlag.


Liverpool:

  • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Luis Díaz (Kant, Fast) – Skadet
  • Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Skadet


Leeds:

  • Stuart Dallas (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Leo Fuhr Hjelde (Back, Reserve) – Skadet
  • Tyler Adams (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Elliott; Nunez, Firmino, Salah

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Kristensen, Koch, Cooper, Struijk; Greenwood, Roca; Aaronson, Rodrigo, Sinisterra; Bamford


Odds på Liverpool – Leeds

Oddsene peger på en favoritværdighed til Liverpool


Odds-forslag: Et dødsstød til Jesse Marsch

Der må være stor skuffelse i både Liverpool og Leeds efter de første 11 kampe af Premier League-sæsonen. Hjemmeholdet er langt væk fra den topstrid, som de regnede med at skulle være en del af, mens gæsterne er fedtet godt og grundigt ind i bundstriden efter en helt forfærdelig stime med seks nederlag og to X’er i de seneste otte kampe.

Vi har at gøre med to mandskaber, som har kniven for struben. Liverpool var ellers begyndt at røre på sig, og især sejren mod Manchester City lignende et vendepunkt, men med nederlaget til Nottingham Forest kom Klopp og co. i den grad ned på jorden igen. De to præstationer var som nat og dag, og det skal der rettes op på, hvis Liverpool vil være med helt i top.

Det hører dog til sjældenhederne, at Liverpool smider point hjemme på Anfield, hvor det da heller ikke er blevet til nederlag i denne sæson. Onsdagens 3-0 sejr over Ajax, som resulterede i videre avancement i Champions League må have givet lidt ro i maven, og nu handler det om at levere sejre i Premier League. Mulighederne for sejr bliver ikke meget større end her mod ligaens mest formsvage mandskab, og derfor er der heller ingen undskyldninger for hjemmeholdet. I sidste sæson vandt Liverpool henholdsvis 6-0 og 3-0 over Leeds, og lige nu kunne de virkelig godt bruge en storsejr igen, og det regner jeg med de kan levere.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,89
Liverpool -1.5 (AH)
Gå til marathonbet *


Liverpool – Leeds: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool er nummer 8 i Premier League med 16 point i 11 kampe. Statistikken er på 4-4-3 og målscoren 22:13

  • Leeds er nummer 18 med 9 i 11 kampe. Her lyder statistikken på 2-3-6 og målscoren 13:18

  • Roberto Firminho er Liverpools topscorer i Premier League med 6 kasser.

  • Mest scorende Leeds-spiller er Rodrigo, som står noteret for 5 kasser.

  • Liverpool kørte henover Leeds i begge indbyrdes opgør i sidste sæson. Cifrene lød på 6-0 og 3-0.


Expected Goals: Liverpool vs. Leeds – de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGLeedsResultatxG
Ajax – Liverpool(0-3) 0,95 – 1,57Leeds – Fulham(2-3) 1,64 – 1,41
Nottingham Forest – Liverpool(1-0)2,32 – 2,84Leicester – Leeds(2-0) 0,45 – 0,67
Liverpool – West Ham(1-0) 1,63 – 1,47Leeds – Arsenal(0-1) 2,44 – 1,04
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool – Leeds?

Liverpool – Leeds spilles lørdag den 29. oktober 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Liverpool – Leeds?

Liverpool – Leeds spilles på Anfield i Liverpool

Skriv første kommentar

Skriv et svar