18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – West Ham United: Odds og optakt den 19. oktober 2022

Mohamed Salah i nærkontakt med Bernardo Silva i søndagens kamp mellem Liverpool og Man City. (Foto: Phil Noble / Reuters / Ritzau Scanpix)
Mohamed Salah i nærkontakt med Bernardo Silva i søndagens kamp mellem Liverpool og Man City. (Foto: Phil Noble / Reuters / Ritzau Scanpix)

Liverpool FC tager onsdag aften mod West Ham United. Søndag var begge hold i kamp, og for Liverpool FCs vedkommende lagde de alle kræfter i at hente tre point mod Manchester City. West Ham United gæstede Southampton FC, og de lagde ikke nok kræfter i det til at sikre tre point, for det endte 1:1. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – West Ham United. Der er kampstart onsdag d. 19. oktober 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Liverpool FC – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Anfield, Liverpool, England
Vejret: 12° og frisk vind

Liverpool FC – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

I Champions League-gruppen har Liverpool FC rejst sig siden øretæven i Napoli. De tre følgende kampe har givet tre sejre og en score på 11:2. Det er godkendt. I Premier League har det knebet mere. Uafgjort mod Brighton & Hove Albion og nederlag til Arsenal FC før søndagens 1:0-sejr mod Manchester City. 

Særligt anden halvleg var en topkamp værdig, og de to hold slog løs på hinanden af fuld kraft. Træner Klopp så rødt på sidelinjen, og hvad der var endnu værre var, at Diogo Jota måtte udgå med en skade, så han nu sidder i på skadesbænken med Luis Diaz. Der er intet galt i en fronttrio med Salah. Firmino og Nunez, men det snævrer unægteligt de taktiske muligheder ind for Klopp, der i skrivende stund ikke er sanktioneret yderligere efter det røde kort. 

West Ham United er nummer 12 i tabellen, og de har bare to point op til Liverpool FC. Isoleret set er det ikke så ringe, men fra Liverpool FC er der yderligere seks point op til top 4. Og dér må West Ham United efterhånden føle, de hører til efter to flotte sæsoner, hvor de har rakt ud efter topplaceringerne. Derfor er det også skuffende, at de er noteret for fem nederlag og blot 11 point efter 10 kampe. 

Senest smed de to point mod Southampton FC i en kamp, hvor de havde masser af muligheder for at sikre sejren, men det glippede for dem. De møder AFC Bournemouth i weekenden, så fire point samlet vil givet være godkendt for træner Moyes i ugens to opgør. Gæsterne vil formentlig blive presset tilbage på banen og i øvrigt også selv stå afventende, men om de vælger Scamacca eller Antonio som frontløber er mere uvist. Sikkert er det nok, at de skal håbe på udbytte af en omstilling eller to undervejs, hvis de skal have point med hjem fra Liverpool.


Liverpool FC:

  • Joel Matip (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Arthur Melo (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Luis Diaz (Angreb, Fast) – Skadet
  • Diogo Jota (Angreb, Fast) – Skadet


West Ham United:

  • Naif Aguerd (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Craig Dawson (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Maxwel Cornet (Kant, Fast) – Tvivlsom

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Firmino, Salah, Nunez.

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Kehrer, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Paqueta, Emerson; Scamacca.


Odds på Liverpool FC – West Ham United

Oddsene peger på Liverpool som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Liverpool FC snupper kneben sejr mod The Hammers

Liverpool FC har vundet de seneste tre gange, West Ham United har gæstet Anfield. Men resultaterne 1:0, 2:1 og 3:2 indikerer, at det ikke er rene walkovers, og gæsterne vil endnu engang gøre livet besværligt for Liverpool FC. Fire af de seneste fem opgør ude/hjemme er endt med begge hold på tavlen, og i de fem kampe er der i alt scoret 18 gange og altså et snit på 3,6 mål per kamp. 

De spillede begge søndag, så selv om der er kort restitution, er det vist ens for begge parter. Liverpool FC har været i fremgang, og de har et efterslæb fra en fodslæbende indledning på sæsonen, så der er ingen vej udenom at gå efter tre point her for fuld skrue. I weekenden venter en overkommelig udekamp mod Nottingham Forest, før de i næste uge møder Ajax i Amsterdam i en potentielt afgørende kamp i CL-gruppen. 

Værterne skal ride videre på den medvind, det giver at slå de forsvarende mestre og rivaler fra Manchester City, og de skal nok vinde denne kamp. Men som i de foregående tre sæsoner bliver det tæt, og anbefalingen tror på en hjemmesejr på præcis et mål for fjerde gang i streg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,85
Liverpool FC (0-1) X
Gå til Unibet *


Liverpool FC – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool FC er aktuelt nummer 8 i Premier League, hvor de har 13 point for 9 kampe. 

  • Liverpool FCs statistik er 3-4-2 og 21:12.

  • West Ham United er på 12. pladsen med 11 point for 10 runder. 

  • Tallene for West Ham United lyder 3-2-5 med en målforskel på 9:11.

  • Roberto Firmino er med 6 kasser flittigste målskytte hos Liverpool FC. 

  • Hos West Ham United deler Michail Antonio, Jarrod Bowen og Gianluca Scamacca rollen som topscorere med hver 2 træffere.


Expected Goals: Liverpool FC vs. West Ham United – de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Liverpool FC – Manchester City (1-0) 1,37 – 1,08Southampton FC – West Ham United(1-1)  0,83 – 1,98
Rangers FC – Liverpool FC(1-7) 0,43 – 2,53West Ham United – Anderlecht (2-1) 1,16 – 1,65 
Arsenal FC – Liverpool FC (3-2) 2,92 – 0,81 West Ham United – Fulham FC(3-1) 3,30 – 0,73 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – West Ham United?

Liverpool FC – West Ham United spilles onsdag den 19. oktober 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Liverpool FC – West Ham United?

Liverpool FC – West Ham United spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar