18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Southampton FC: Odds og optakt den 27. november 2021

Liverpool FC har to sejre og 6:0 i score i deres to seneste kampe. Lørdag får de besøg af Southampton FC, og der er igen lagt i kakkelovnen. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool FC har haft en forrygende uge med storsejr over Arsenal FC og Champions League-gevinst på halv kraft mod FC Porto. Med sejr lørdag mod Southampton FC kan værterne lægge pres på de øvrige tophold, der begge spiller søndag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Southampton FC. Der er kampstart lørdag d. 27. november 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool FC – Southampton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 4° og hård vind

Optakt til Liverpool FC – Southampton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis man var en smule i tvivl om, hvordan Liverpool FC ville tackle sæsonens første nederlag, som faldt lige inden landskampspausen i begyndelsen af november ude mod West Ham United, så har de demonstreret på fornem vis, at de har tænkt sig at fortsætte upåvirkede med at vinde fodboldkampe og det endda på ganske fornem vis. Først blev et håbefuldt Arsenal FC sendt sydpå til London med en lussing på 4:0, og i onsdagens Champions League-duel mod FC Porto – også på Anfield – var der plads til at spare flere profiler, og alligevel blev det til 2:0-sejr. 

Liverpool FC har ligaens tredjebedste forsvar, men alligevel har det været dér, nogen har peget med et ønske om forbedringer. De har lukket 11 mål ind i de første 12 kampe, og det er unægteligt en del flere end Chelsea FC og Manchester City, der står på fire og seks indkasserede mål. Til den snak må der være givet svar på tiltale med to gange rent bur i denne uge, og i den anden ende af banen er holdet med 35 scoringer tabellens mest målrige mandskab. Fraværslisten bliver også kortere og kortere, og måske kan Naby Keita endda få lidt tid på banen her, men holdet må stadig undvære Gomez, Jones, Elliott og Firmino,

Hos Southampton FC er de knap så hårdt ramt. Jack Stephens er så småt ved at være klar efter et længere fravær, mens Stuart Armstrong må se på fra linjen lørdag. Der må være et intenst ønske fra gæsterne om oprejsning, for bedst som man troede, de havde fundet form, koncept og facon med tre sejre og en uafgjort i de sidste fire kampe før landskampene, ja så gik det grueligt galt sidste runde. Her tabte de nemlig 2:1 til Norwich City, der dermed hentede sæsonens blot anden sejr og i øvrigt kravlede væk fra sidstepladsen. 

For Southampton FC betød nederlaget, at de nu er nummer 13 midt i rækken, hvor de med tre point mere ville have været inden for bare en enkelt sejrs afstand af de europæiske pladser. Men måske er det bedre for mandskabet at ligge trygt og godt i midterfeltet, hvor der ikke er alt for meget postyr om træner Hassenhüttl og hans drenge, som de seneste fire sæsoner er endt mellem nummer 11 og 17. 


Liverpool FC:

 • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Harvey Elliott (Kant, Reserve) – Skadet
 • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Skadet


Southampton FC:

 • Jack Stephens (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Stuart Armstrong (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Liverpool FC forventet startopstilling:  Allison; Williams, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Henderson; Salah, Minamino, Mané.

Southampton FC forventet startopstilling: McCarthy; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Diallo, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Armstrong, Adams.


Odds på Liverpool FC – Southampton FC

Kigger vi på kampens odds, ser vi, at Liverpool FC forventes at vinde denne kamp. 


Odds-forslag: Her får du 0 gode grunde til, Southampton FC vinder på Anfield

Hvis ikke diverse fodboldeksperter gjorde opmærksom på, at Liverpool FC har udfordringer i defensiven, kunne man let overse det. For de har holdt buret rent i fem af holdets seneste syv kampe, og det er trods alt ikke den slags, kriser er gjort af. Med Van Dijk i bedre og bedre form og samspillet med Konaté også i fremgang, er der udsigt til, at der bliver lukket helt af i de kommende måneder, og hvis offensiven holder kadencen, bliver en forrygende julemåned for Klopp og hans nisser fra Merseyside.

De seneste fire gange, Southampton FC har gæstet Anfield, er det endt med fire hjemmesejre og en samlet score på 12:0. Liverpool FC kommer med to overbevisende sejre fra denne uge og profiler, som er blevet sparet. Omvendt fik Southampton FC deres fire kampe lange ubesejrede stime brudt af Norwich City, som blot scorede tre gange i sæsonens første 10 kampe. Det ligner på forhånd et møde mellem mandskaber fra to forskellige verdener. 

Og hvis værternes angriber Mohamed Salah fortsætter med at té sig, som om han spiller fodbold fra en helt anden planet, bliver det en munter eftermiddag på Anfield. Hvis man altså er fan af hjemmeholdet. I de to seneste sæsoner har Southampton FC haft en kamp, de tabte med 9:0. Det behøver ikke blive samme cifre her, men der er potentiale til storsejr til værterne. Anbefalingen tror på hjemmesejr på mindst tre overskydende scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,95
Liverpool FC -2,5
Gå til Unibet *


Liverpool FC – Southampton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool FC er aktuelt nummer 3 i tabellen med 25 point for 12 kampe. 

 • Statistikken for Liverpool FC er 7-4-1, mens deres målscore er 35:11.

 • Southampton FC er før rundens kampe på tabellens 13. plads med 14 point for 12 kampe. 

 • Southampton FCs tal er 3-5-4 og 11:14.

 • Liverpool FCs topscorer er Mohamed Salah, som har nettet 10 gange. 

 • Fire forskellige spillere har hver scoret 2 gange for Southampton FC, og det rækker til at være holdets delte topscorere. Æren tilfalder Che Adams, Armando Broja, James Ward-Prowse og Adam Armstrong.
Info
NavnLiverpoolLIV
Land
England
ENG
CheftrænerJürgen Klopp
Websitewww.liverpoolfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
22
Mål
58
Mål imod
19
Rent bur
11
Gule kort
29
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
7
Mål imod
2
Gule kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
5
Mål
10
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
5
Turnering
Champions League Grp. B
Kampe spillet
6
Mål
17
Mål imod
6
Rent bur
2
Gule kort
8
Info
NavnSouthamptonSOU
Land
England
ENG
CheftrænerRalph Hasenhüttl
Websitewww.saintsfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
20
Mål imod
29
Rent bur
5
Gule kort
37
Røde kort
2
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål
3
Mål imod
2
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Liverpool FC – Southampton FC de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGSouthampton FCResultatxG
Liverpool FC – FC Porto (2-0)0,89 – 1,02Norwich City – Southampton FC (2-1)0,75 – 1,12 
Liverpool FC – Arsenal FC(4-0) 4,29 – 0,52Southampton FC – Aston Villa FC(1-0)1,15 – 0,94 
West Ham United – Liverpool FC (3-2)1,62 – 2,05Watford FC – Southampton FC (0-1) 0,52 – 1,79 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Liverpool FC – Southampton FC?

Liverpool FC – Southampton FC spilles lørdag 27. november 16:00.

Hvor spilles Liverpool FC – Southampton FC?

Liverpool FC – Southampton FC spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv et svar