18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Newcastle United: Odds og optakt den 16. december 2021

Mohamed ‘mål, mål og atter mål’ Salah og resten af Liverpool FC tager torsdag mod Newcastle United. (Foto: Bildbyrån)

Ét nederlag er det blevet til i sæsonen for Liverpool FC. Det faldt i begyndelsen af november lige før landskampspausen. Da holdene kom i gang igen, har det åbenbart naget så meget hos Liverpool FC, at de gav den en ordentlig skalle. Det er blevet til syv sejre på stribe, og torsdag aften kommer bundholdet Newcastle United på besøg. Det ligner nummer otte til træner Klopp og hans røde flok. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Newcastle United. Der er kampstart torsdag d. 16. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool FC – Newcastle United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Liverpool FC – Newcastle United: Skader, karantæner og startopstillinger

De forsvarende italienske mestre fra Inter dukkede op af bowlen som modstander fra Liverpool FC ved den seneste og i skrivende stund stadig gældende CL-lodtrækning hos UEFA. Det er dog først i februar, det bliver aktuelt, for lige nu handler det for Liverpool FC om at holde trit med – og måske endda overhale – Manchester City i toppen af Premier League. 

Syv sejre på stribe er det blevet til for Liverpool FC, og Mohamed Salah fortsætter med at høvle mål i æsken. Egypteren er på 14 scoringer i 16 kampe. Så kan de måske godt leve med, at både Firmino og Origi er tvivlsomme her, ligesom de tre marginalspillere Phillips, Jones og Elliott er det.

Måske er det et faresignal, at der tilsyneladende er sat en stopper for de forrygende tegn, der var i de første fire kampe efter nederlaget til West Ham United, for her vandt Liverpool FC samlet 14:1. De seneste tre kampe har alle givet 1-målssejre og dermed en score på 4:1. Noget mere usikker grund. De bør til gengæld være på sikker grund mod Newcastle United.

For nok er gæsterne overtaget af verdens måske aller-rigeste ejere, men det har ikke pillet ret meget ved, at Newcastle United aktuelt er et af de aller-ringeste hold i Premier League. De skilte sig af med Steve Bruce og hentede i stedet Eddie Howe. Han har nu sørget for, at holdet endelig – efter 15 runder – fik sæsonens første sejr med en forløsende 1:0-sejr mod et andet bundhold, Burnley FC. 

Hvordan reagerede holdet så på de længe ventede tre point? De drog til Leicester og fik klø med ydmygende 4:0 i den følgende kamp. Der er godt to uger, til transfervinduet åbner, og hvis ikke Newcastle United skal være verdens rigeste klub på næstbedste niveau i den kommende sæson, skal de nok vifte med kreditkortet og hente et par kvalitetsspillere eller fem i januar. De kan forhåbentlig glæde sig over, at eneste mand på skadeslisten aktuelt er back-reserven Paul Dummett. Ud over ham er der frit valg for træner Howe blandt alle de spillere, der indtil nu har hentet syv uafgjorte og vundet én enkelt kamp.


Liverpool FC:

 • Nathaniel Phillips (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Harvey Elliott (Kant, Reserve) – Skadet
 • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Newcastle United:

 • Paul Dummett (Back, Reserve) – Skadet

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mané.

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Manquillo, Schär, Lascelles, Lewis; Almiron, Shelvey, Willock, Saint-Maximin; Wilson, Joelinton.


Odds på Liverpool FC – Newcastle United

Bookmakernes odds fortæller, de regner med en sikker sejr til Liverpool FC.


Odds-forslag: Lille-fredag på Anfield med masser af kasser

Er man fan af hjemmeholdet, kan det blive en fornøjelig aften på Anfield på torsdag. Målkadencen og sejrenes størrelse har nok været en kende sløj på det seneste, men to udesejre mod Wolverhampton Wanderers og AC Milan er trods alt godkendt, ligesom Aston Villa FC vel stadig er lidt ‘høje’ på ankomsten af Steven Gerrard. Men nu skal der damp på ‘Klopp-kedlerne’ igen. 

2. januar venter topkamp mod Chelsea FC, og der er inklusive denne fem kampe til da – fire i ligaen og en kvartfinale i Carabao Cuppen. Dem skal Liverpool FC bruge til at skabe momentum, finde flow og nok så væsentligt lave flere mål. De skal være på toppen af deres niveau, hvis de skal matche Chelsea FC, så det tilløb kan de lige så godt begynde her. 

Newcastle United har ikke vundet på udebane endnu i otte forsøg. Fem nederlag og tre uafgjorte, som er faldet mod Watford FC, Crystal Palace og Brighton and Hove Albion. Med al respekt altså mandskaber fra en anden hylde end Liverpool FC. Gæsterne vil forsvare sig med alt, hvad de har, men det er ikke nok, og værterne holder målfest på lille-fredag og scorer mindst tre gange.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,56
Liverpool FC scorer over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Liverpool FC – Newcastle United: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool FC er på 2. pladsen i Premier League med 37 point efter 16 kampe. 

 • Statistikken for Liverpool FC siger 11-4-1 med en score på 45:12.

 • Gæsterne fra Newcastle United er på rækkens næstsidsteplads som nummer 19. De har 10 point efter 16 runder. 

 • Newcastle Uniteds tal er indtil videre 1-7-8, mens deres måldifference er 17:34.

 • Mohamed Salah er Liverpool FCs topscorer med 14 træffere. 

 • Hos Newcastle United er Callum Wilsons 6 mål nok til at være flittigste målscorer.


Expected Goals: Liverpool FC vs. Newcastle United de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGNewcastle UnitedResultatxG
Liverpool FC – Aston Villa FC(1-0) 2,55 – 0,12Leicester City – Newcastle United (4-0) 2,08 – 0,99 
AC Milan – Liverpool FC (1-2) 1,95 – 2,20Newcastle United – Burnley FC (1-0) 1,06 – 0,90 
Wolverhampton Wanderers – Liverpool FC(0-1) 0,28 – 1,98 Newcastle United – Norwich City (0-0) 1,22 – 1,02 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Newcastle United?

Liverpool FC – Newcastle United spilles torsdag den 16. december 21:00.

Hvor spilles Liverpool FC – Newcastle United?

Liverpool FC – Newcastle United spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv et svar