18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Leicester City: Odds og optakt den 10. februar 2022

Roberto Firmino viser vejen for Liverpool FC. Til højre; åbenbart. (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften på Anfield tager hjemmeholdet Liverpool FC mod Leicester City. Begge hold halter efter deres umiddelbare mål i horisonten, for værterne er ni point efter Manchester City i guldkampen i skrivende stund, mens Leicester City aktuelt har hele 14 point op til fjerdepladsen og Champions League-pladserne men dog også fire kampe på hånden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Leicester City. Der er kampstart torsdag d. 10. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Liverpool FC – Leicester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret:  5° og let vind


Optakt til Liverpool FC – Leicester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool FC har i januar klaret sig uden de to stjerneangribere, Mohamed Salah og Sadio Mané, der endte Africa Cup of Nations med en direkte duel om titlen. Den tog Sadio Mané og hans Senegal. Nu er de så begge hjemme igen, men måske er de i første omgang tiltænkt en bænkplads, så de kan lempes roligt ind på holdet igen. 

Der er heller ikke grund til at forcere noget, for formen er ganske okay for træner Jürgen Klopps hold. De har fire sejre på stribe og seks kampe uden nederlag på tværs af alle turneringer. Senest vandt de deres fjerde runde-kamp i FA Cuppen mod Cardiff City med 3:1 på mål af Jota, Minamino og Elliott. Ganske ferme afløsere i fraværet af de to målkonger.

Helt så let har det ikke været hos Leicester City at finde oplagte afløsere til Jamie Vardy, når han er ude. Patson Daka gør et bravt forsøg, og den 23-årige zambier har scoret fire gange i sine ni optrædender for Leicester City. Det er der potentiale i. Men for tiden er det svært for alvor at stråle hos Leicester City, der roder rundt på tabellens 10. plads. 

Efter tirsdagens kampe er der 14 point til fjerdepladsen, hvor West Ham United ligger lige nu, og Leicester City har godt nok fire kampe i hånden i forhold til Londonmandskabet, men hvis det er opgør som Liverpool FC på udebane, er det jo ikke givet, de udløser tre point alle sammen. De seneste tre kampe har blot givet en enkelt uafgjort og to nederlag, og Leicester City kommer direkte fra exit i FA Cuppen, hvor de som forsvarende vindere altså måtte forlade turneringen med 1:4 mod Nottingham Forest fra Championship allerede i fjerde runde. 

Liverpool FC:

  • Joe Gomez (Forsvar, Reserve) – Sygdom
  • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Sygdom
  • Sadio Mané (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Mohamed Salah (Angreb, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Leicester City:

  • Jonny Evans (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
  • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet
  • Nampalys Mendy (Midtbane, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Jamie Vardy (Angreb, Fast) – Skadet

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Jones; Oxlade-Chamberlain, Firmino, Jota.

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Justin, Amartey, Söyüncü, Thomas; Tielemans, Dewsbury-Hall; Lookman, Maddison, Barnes; Daka.


Odds på Liverpool FC – Leicester City

Oddsene peger på hjemmeholdet som de mest sandsynlige vindere af opgøret. 


Odds-forslag: Liverpool FC moser formsvage gæster 

Det har været imponerende, hvordan Liverpool FC har tacklet fraværet af de to profiler i front. De har scoret 17 gange siden nytår i syv kampe, der har givet fem sejre og to uafgjorte. Det er et godkendt snit på 2,4 mål per kamp. 

Omvendt har Leicester City haft svært ved at få hjulene i gang efter nytår. Det er blot blevet til fire kampe, og af dem har kun den ene i FA Cuppen mod Watford FC givet sejr på 4:1. Så har de to nederlag og en uafgjort, og de fire kampe har i alt budt på ni baklengsmål. Det lukker altså 2,25 mål ind per kamp, mens de selv har scoret otte og altså præcis 2 i snit. 

I december delte de to 3:3 i Carabao Cuppen på Anfield, men forud for det er gået 10 indbyrdes møder, hvor Liverpool FC har vundet otte og spillet to uafgjort. De 10 dueller på Anfield har givet en samlet score til værterne på 20:5. Anbefalingen tror da også på endnu en hjemmesejr, men oddset er lige i underkanten på ren hjemmesejr, så vi krydrer med halvtid/fuldtid-spillet og går med Liverpool FC-føring ved pausen og endelig sejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,73
Liverpool FC halvtid/fuldtid 1/1
Gå til Nordicbet *


Liverpool FC – Leicester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool FC er nummer 2 i Premier League efter 22 kampe, hvor de har gaflet 48 point.

  • Tallene for Liverpool FC siger 14-6-2 med en målscore på 58:19.

  • Leicester City er på 10. pladsen i tabellen med 26 point efter 20 runder. 

  • Leicester Citys statistik er 7-5-8 og en målforskel på 34:37.

  • Liverpool FCs topscorer er Mohamed Salah, der har scoret 16 kasser.

  • Hos Leicester City er hyppigste mand på måltavlen Jamie Vardy, som er noteret for 9 pletskud.


Expected Goals: Liverpool FC vs. Leicester City – de seneste tre kampe

Liverpool FCResultatxGLeicester CityResultatxG
Liverpool FC – Cardiff City(3-1) 1,73 – 0,32Nottingham Forest – Leicester City (4-1)
1,53 – 0,98 
Crystal Palace FC – Liverpool FC(1-3) 1,52 – 1,90Leicester City – Brighton and Hove Albion (1-1) 2,52 – 1,62 
Arsenal FC – Liverpool FC(0-2) 0,41 – 1,08 Leicester City – Tottenham Hotspur (2-3) 1,09 – 4,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Leicester City?

Liverpool FC – Leicester City spilles torsdag den 10. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Liverpool FC – Leicester City?

Liverpool FC – Leicester City spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar