18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Crystal Palace FC: Odds og optakt den 15. august 2022

Salah kom på tavlen mod Fulham, men det endte 2:2. Så må han jo lave flere mål, når Crystal Palace gæster Anfield mandag. (Foto: Bildbyrån)

Første kamp i sæsonen på Anfield venter mandag aften, og selv om det blev til et point på udebane i første runde, er fornemmelsen alligevel, at der er forløsning i sigte for Liverpool FC. Det vil se skidt ud at indlede titeljagten med to pointtab mod upåagtede modstandere. Crystal Palace FC åbnede sæsonen med nederlag i London-duellen med Arsenal FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Crystal Palace FC. Der er kampstart mandag d. 15. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Liverpool FC – Crystal Palace FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Anfield,  Liverpool, England
Vejret:  19° og jævn vind

Optakt til Liverpool FC – Crystal Palace FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Når man rækker ud efter stjernerne, kan man stadig ramme noget godt, når man rammer ved siden af. Det blev ikke til en Quadrupel for Liverpool FC. De missede mesterskabet og Champions League. Så kan det føles en anelse antiklimatisk at stå med Carabao Cup og FA Cuppen. Men så skidt var det jo heller ikke. De nåede finalen i CL og spillede med om mesterskabet til sidste spilledag. 

Så hvis Klopp kan genrejse moralen og skabe ny tro på tingene, bør det blive til endnu en flot sæson for Liverpool FC. Det så måske nok ikke sådan ud i første runde, da det blev 2:2 i London mod oprykkerne fra Fulham FC, men Premier League bliver trods alt ikke afgjort i august måned. Men man kan selvfølgelig godt tabe så meget terræn, at det bliver svært at indhente rivalerne. Man City og Arsenal FC har allerede 6 point for to kampe, mens enten Chelsea FC eller Tottenham Hotspur kan gøre det samme i løbet af søndagen. Så der er ikke plads til for mange af de dumme pointtab, hvis drømmen er guld. 

Dét drømmer de trods alt næppe om hos Crystal Palace FC. For niende sæson i træk siden oprykningen i 2013 endte de mellem nummer 10 og 15. Denne gang på 12. pladsen og med en semifinale i FA Cuppen som pynt på toppen. Det er en godkendt sæson for The Eagles, og nu har træner Vieira så fået lov at sætte en anelse personligt strøg på holdet med tilgangen af franske Doucouré på midten og Richards i forsvaret. 

Som Joachim Andersen spillede i premieren mod Arsenal FC, bliver det næppe danskeren, Richards slår af i kampen om en plads i startopstillingen, men det bliver jo Vieiras hovedpine, hvad der skal ske i den rotation. Sidste sæson åbnede Crystal Palace med blot én sejr i de første ni kampe, mens de spillede seks af de ni uafgjort. De vil helt sikkert være tilfredse, hvis de hiver et point med fra Anfield mandag aften.

Liverpool FC:

 • Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Skadet
 • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Konstantinos Tsimikas (Back, Reserve) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Sygdom
 • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Diogo Jota (Angreb, Fast) – Skadet

Crystal Palace FC:

 • Jack Butland (Mål, Reserve) – Skadet
 • James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Michael Olise (Midtbane, Fast) – Skadet

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Firmino, Diaz.

Crystal Palace FC forventet startopstilling: Guaita; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Doucouré, Schlupp; Ayew, Eze, Zaha; Edouard.


Odds på Liverpool FC – Crystal Palace FC

Hjemmeholdet er enorme favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Liverpool FC snupper overlegen sejr

Det kan godt være, Crystal Palace FC vil være tilfredse med et point på Anfield mandag aften. Men det får de næppe. De seneste fem betydende indbyrdes møder på Anfield er endt med hjemmesejr og en samlet score på 14:3. De seneste 10 indbyrdes møder ude/hjemme er endt med sejr til Liverpool FC. Samlet score 30:6. 

Efter 2:2 mod Fulham FCs oprykkere i premieren vil det være en flok sultne Liverpool FC-spillere, Klopp slipper løs på grønsværen. Der er noget at bevise. Der er en titelkamp at melde sig ind i. Firmino, Salah og Diaz (eller Nunez) i front vil lave piruetter, badutspring og andre finurligheder for at gøre gæsterne møre og øre. 

Anbefalingen er bange for – på gæsternes vegne – at det kan blive en af de der kampe, hvor Liverpool FC løber modstanderen over ende. På plussiden lugter det af en masse ekstra træning til Joachim Andersen i gæsternes defensiv, men på minussiden kan det blive en fæl omgang på måltavlen. Liverpool FC har scoret 3 mål i snit i de seneste 10 møder mod Crystal Palace FC. Buddet her bliver en hjemmesejr på mindst tre overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,70
Liverpool FC -2,5
Gå til Unibet *


Liverpool FC – Crystal Palace FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool FC indtager i skrivende stund 12. pladsen i tabellen med 1 point efter 1. runde.

 • Tallene for Liverpool FC hedder magre 0-1-0 og 2:2.

 • Gæsterne fra Crystal Palace FC er helt nede som nummer 18 med 0 point efter 1 kamp. 

 • Crystal Palace FCs statistik lyder 0-0-1 med en målscore på 0:2.

 • Liverpool FC kan glæde sig over, at de fik gang i 2 af holdets mest oplagte topscorere, da Darwin Nunez og Mohamed Salah nettede 1 gang hver i 1. runde.

 • Hos Crystal Palace FC kan vi ikke udnævne en foreløbig topscorer, for de har endnu sæsonens første mål til gode. Wilfried Zaha med 14 ligamål scorede mest i seneste sæson.
Info
NavnLiverpoolLIV
Land
England
ENG
CheftrænerJürgen Klopp
Websitewww.liverpoolfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
28
Mål imod
17
Rent bur
4
Gule kort
12
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
6
Mål
17
Mål imod
6
Rent bur
3
Gule kort
8
Info
NavnCrystal PalaceCRY
Land
England
ENG
CheftrænerPatrick Vieira
Websitewww.cpfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
7
Mål
8
Mål imod
11
Rent bur
1
Gule kort
13
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
5
Mål
10
Mål imod
4
Rent bur
2
Gule kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Rent bur
1


Expected Goals: Liverpool FC – Crystal Palace FC – de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGCrystal Palace FCResultatxG
Fulham FC – Liverpool FC (2-2) 1,45 – 1,58Crystal Palace FC – Arsenal FC(0-2) 0,93 – 1,04 
Liverpool FC – Strasbourg (0-3) 0,76 – 0,92Crystal Palace FC – Leeds United(1-1)  1,97 – 1,13
Liverpool FC – Manchester City (3-1) 2,10 – 2,90 Manchester United – Crystal Palace FC (3-1) 1,83 – 0,80 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Crystal Palace FC?

Liverpool FC – Crystal Palace FC spilles mandag den 15. august 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Liverpool FC – Crystal Palace FC?

Liverpool FC – Crystal Palace FC spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv et svar