18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Brighton & Hove Albion: Odds og optakt den 1. oktober 2022

Selv om de slog AFC Bournemouth 9:0, har det efter seks runder ikke været en helt igennem formidabel sæsonindledning for Salah og Liverpool FC. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool FC får lørdag eftermiddag besøg af Brighton & Hove Albion. Værterne har aktuelt halvt så mange point som Arsenal FC på førstepladsen. Dog for en kamp færre. Men værre er vel, at de har fire point færre end gæsterne fra sydkysten. Brighton & Hove Albion har måttet vinke farvel til Graham Potter, så hvad kan deres nye italienske træner? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Brighton & Hove Albion. Der er kampstart lørdag d. 1. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Liverpool FC – Brighton & Hove Albion: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: Anfield, Liverpool, England
Vejret: 16° og jævn vind

Optakt til Liverpool FC – Brighton & Hove Albion: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er allerede hul op til toppen af Premier League for Liverpool FC. Blot to sejre i de første seks kampe i ligaen og et sviende nederlag i Napoli i CL-gruppespillet. Det er én måde at se det på. Man kan vende det om og sige, at de blot har ét nederlag i de første seks runder, og at de i CL godt nok tabte den svære udekamp i Napoli men slog Ajax Amsterdam på hjemmebane helt som ventet. Ikke alt er så sort og hvidt, som nogen gerne vil male det. 

Her kommer et Liverpool FC-mandskab, der formentlig har fået en masse godt ud af landskampspausen. Flere har – frivilligt eller ufrivilligt – hvilet hele pausen, mens andre har gjort det godt og fået værdifuld spilletid. Der er i hvert fald ikke så mange terninger at rafle med her: Liverpool FC skal bruge en sejr. De seneste to hjemmekampe mod Brighton & Hove Albion har De Røde dog ikke formået at vinde, for det blev 2:2 i seneste sæson og 0:1 i forrige. 

Spørgsmålet er selvfølgelig, hvad det er for et Brighton & Hove Albion, der kommer til Anfield denne gang. Graham Potter er rejst til Chelsea FC, så nu er det italienske Roberto De Zerbi, der tager over. Det har mange englændere svært ved at forstå. En italiener? I Premier League? Og endda en temmeligt ukendt én. Men De Zerbi har skabt velspillende mandskaber både i Sassuolo og Shakhtar Donetsk, så mon ikke han kan gøre det samme for Brighton & Hove Albion?

De ligger på en aktuel fjerdeplads, og sæsonens første seks kampe har givet fire sejre og blot et enkelt nederlag. Materialet er godkendt, og det aktuelle momentum peger på medvind. Skulle det lykkes for Brighton & Hove Albion at undgå nederlag på Anfield for tredje gang i træk, vil det være en succesfuld indledning på De Zerbis tid i front. Det blev til 5:2 mod Brentford FC i seneste Premier League-kamp, men det er næsten en måned siden, den kamp blev spillet. 


Liverpool FC:

  • Caoimhin Kelleher, (Mål, Reserve) -Tvivlsom
  • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Calvin Ramsay (Back, Reserve) – Skadet
  • Andrew Robertson (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Skadet


Brighton & Hove Albion:

  • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Adam Lallana (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Diaz.

Brighton & Hove Albion forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Webster; March, Groß, Mac Allister, Caicedo, Trossard; Mwepu, Welbeck.


Odds på Liverpool FC – Brighton & Hove Albion

Kampens odds fortæller, Liverpool FC er favorit hos bookmakerne. 


Odds-forslag: Lad nettene blafre på Anfield

To nederlag i sæsonens otte kampe er det blevet til for Liverpool FC. Den samlede score for de otte kampe – altså inklusive CL-kampene – er 18:11. Det er 29 træffere og et snit på mere end 3,5 mål per kamp. To gange har Liverpool FC formået at holde buret rent, og det var mod AFC Bournemouth, der blev banket 9:0, og i lokalopgøret mod Everton FC, der endte 0:0. I de øvrige seks kampe har begge hold været på tavlen hver gang. 

Brighton & Hove Albion har spillet syv kampe i sæsonen. Deres samlede score er 14:5, og 19 mål i alt svarer til 2,7 scoringer per kamp. De er blot én gang gået fra banen uden at score, og tre af deres syv kampe har begge hold været på måltavlen. Et trænerskifte af den slags, Brighton & Hove Albion står midt i, behøver ikke betyde den store rystelse af truppen. Der var harmoni og balance med Potter, så hvis De Zerbi ikke opfører sig som Hyballa fra dag 1, er der håb om, at klubben kan fortsætte de fine takter. 

Derfor tror anbefalingen, det kan blive en fornøjelig affære på Anfield. Brighton & Hove Albion har scoret i deres tre seneste besøg hos Liverpool FC, og det er endt med en sejr til hver og en uafgjort. Vores bud her er, at begge hold får scoret mindst én gang hver.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,85
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Liverpool FC – Brighton & Hove Albion: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool FC indtager Premier Leagues 8. plads efter 6 runder, hvor de har gaflet 9 point. 

  • Tallene for Liverpool FC er 2-3-1 med målforskellen 15:6.

  • Brighton & Hove Albion er nummer 4 i tabellen med 13 point for sæsonens første 6 kampe. 

  • Brighton & Hove Albions statistik siger 4-1-1, mens deres målscore er 11:5.

  • To mand deler æren som topscorer hos Liverpool FC, og det er Roberto Firmino og Luis Diaz, som hver er noteret for 3 pletskud.

  • Hos Brighton & Hove Albion er Alexis Mac Allister flittigste mand på måltavlen med foreløbig 4 træffere.


Expected Goals: Liverpool FC vs. Brighton & Hove Albion de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGBrighton & Hove AlbionResultatxG
Liverpool FC – Ajax Amsterdam(2-1)2,64 – 0,38Brighton & Hove Albion – Leicester City(5-2) 2,74 – 1,11 
Napoli – Liverpool FC (4-1)3,95 – 1,37Fulham FC – Brighton & Hove Albion (2-1)
0,91 – 2,11 
Everton FC – Liverpool FC(0-0) 1,21 – 2,50 Brighton & Hove Albion – Leeds United (1-0) 1,59 – 0,63 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Liverpool FC – Brighton & Hove Albion?

Liverpool FC – Brighton & Hove Albion spilles lørdag den 1. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Liverpool FC – Brighton & Hove Albion?

Liverpool FC – Brighton & Hove Albion spilles på Anfield i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar