18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool FC – Arsenal FC: Odds og optakt den 20. november 2021

Foto: Bildbyrån

Liverpool FC tager mod Arsenal FC i den sene lørdagskamp i Premier League. Det er samtidig et møde mellem nummer fire og fem i tabellen. Værterne gik på landskampspause med sæsonens første liganederlag, mens Arsenal FC vandt igen og er på otte kampe i træk uden nederlag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool FC – Arsenal FC. Der er kampstart lørdag d. 20. november 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Liverpool FC – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion:  Anfield, Liverpool
Vejret: 10° og frisk vind og regn

Optakt til Liverpool FC – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Isoleret set er det tæt på uproblematisk at tabe 3:2 til West Ham United på udebane. Træner David Moyes har skik på tropperne, og de spiller fin bold, som giver alle modstandere bøvl. Men når nederlaget kommer lige efter, at Liverpool FC hjemme på Anfield har måttet nøjes med 2:2 mod Brighton and Hove Albion FC, så får det lynhurtigt hukommelsen til at svigte og glemme, at runden før vandt Liverpool FC med knusende og overbevisende 5:0 på Old Trafford. Det er jo glemt. Nu er der kun en lille blinkende lampe, der siger, at der kan være krise på vej. 

Det kan der så sandelig også på baggrund af de potentielle fravær til kampen. 10 mand er på listen over enten sikre fravær eller spillere, der er tvivl om, bliver klar til kampen. Med fare for at træde nogen over tæerne er de mest alvorlige fravær Robertson på backen. Han spillede mod Danmark i VM-kvalen, men nu er det ikke sikkert, han kan være med for Liverpool FC. Henderson på midten er et enormt tab. Og fremme er Firmino meldt ude og Mané tvivlsom. Det er altså vægtige navne, og selv om træner Klopp har en lang og stærk bænk at vælge fra, så giver det altid noget uro, når rotationen er tvunget af skader og andre fravær. 

Gæsterne fra Arsenal FC lignede en ruin i sæsonens første tre kampe. 0 point hentede de. De kunne ikke score, og forsvaret var hullet som en si. Men stille og roligt vendte det. Først med et par forsigtige 1:0-sejre over Burnley FC og Norwich City. Så med en moral-boostende 3:1-sejr over rivalerne fra Tottenham Hotspur, og siden er det gået slag i slag, så The Gunners nu er på otte kampe på stribe uden nederlag. Og altså en femteplads i tabellen, som de kan veksle til en fjerdeplads, hvis de formår at vinde på Anfield. 

Arsenal FC døjer også med fravær af et par markante profiler men trods alt ikke i samme antal som værterne. Xhaka og Kolasinac er meldt helt ude, mens Partey og Balogun er tvivlsomme. Mest alvorligt vil det være, hvis holdet må undvære både Xhaka og Partey, men så må midtbanekonstellationen Lokonga og Maitland-Niles stå for det centrale arbejde i maskinrummet. 

Liverpool FC:

  • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Andrew Robertson (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • James Milner (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Curtis Jones (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Harvey Elliott (Kant, Reserve) – Skadet
  • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Skadet
  • Sadio Mané (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Arsenal FC:

  • Sead Kolasinac (Back, Fast) – Skadet
  • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Folarin Balogun (Angreb, Reserve) Tvivlsom

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mané.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Lokonga, Maitland-Niles; Saka, Lacazette, Smith Rowe; Aubameyang.


Odds på Liverpool FC – Arsenal FC

Bookmakerne mener, værterne er ganske klare favoritter.

Odds-forslag: Sammen sætter de to mandskaber målnettene i sving

Det er ikke indbyrdes opgør, der som regel går gæsternes vej. Kun fire af de seneste 22 møder er endt med udesejr, og den ene af dem var endda en cup-kamp, der endte uafgjort i ordinær tid. Til gengæld plejer der at være mål. Godt nok er de seneste to indbyrdes møder endt 3:0 og 0:0, men før det bød otte kampe i streg på scoringer af begge mandskaber og i alt 37 scoringer. Det er 4,6 scoringer per kamp. 

Der er godt nok mange fravær, og viser det sig, at Liverpool FC må undvære både Mané og Firmino, vil fronttrioen ud over tilgang af Jota også skulle tilføres for eksempel Origi, men det er et mandskab, der kender vejen til målet og med 31 scoringer i sæsonens foreløbig 11 kampe laver de 2,8 mål per kamp. 

Arsenal FC har måske ikke helt været oppe at ringe, som nogle af de øvrige tophold med storsejre i indbyrdes møder, men stabilitet kan også noget, og Arsenal FC har trods alt slået Tottenham Hotspur 3:1 og vundet 2:0 ude mod Schmeichels Leicester City. Og nu er de altså med helt fremme i toppen af tabellen.

Trods gæsternes flair for snævre kampe og forholdsvis få mål, tror anbefalingen, der kommer lidt mere gang i sagerne her, og buddet er en kombination af begge hold scorer og mindst tre scoringer i kampen i alt. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,86
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Liverpool FC – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Liverpool FC er aktuelt nummer 4 i tabellen med 22 point for 11 kampe. 

  • Statistikken for Liverpool FC er 6-4-1, mens deres målscore er 31:11.

  • Gæsterne fra Arsenal FC er på 5. pladsen og har 20 point efter 11
    kampe. 

  • Arsenal FCs tal siger 6-2-3 med scoren 13:13.

  • Liverpool FCs topscorer er Mohamed Salah, som har nettet 10 gange. 

  • Pierre-Emerick Aubameyang og Emile Smith Rowe er de flittigste målscorer hos Arsenal FC med hver 4 mål. 


Expected Goals: Liverpool FC vs. Arsenal FC de seneste tre kampe:

Liverpool FCResultatxGArsenal FCResultatxG
West Ham United – Liverpool FC (3-2) 1,62 – 2,05Arsenal FC – Watford FC (1-0) 1,58 – 0,42 
Liverpool FC – Atletico Madrid (2-0) 2,37 – 0,48Leicester City – Arsenal FC (0-2) 1,47 – 1,51
Liverpool FC – Brighton and Hove Albion (2-2) 0,99 – 1,02Arsenal FC – Leeds United (2-0) 1,59 – 0,48
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar