18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Brighton: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Liverpool, anført af Mohamed Salah er flyvende i øjeblikket og er det eneste ubesejret hold i Premier League. Nu kommer Brighton på besøg på Anfield og spørgsmålet er om holdet fra det sydlige England kan stille noget op overfor den velfungerende Liverpool-maskine? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Brighton. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen TV3 MAX eller stream den på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Liverpool – Brighton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 12° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 10:38.

Optakt til Liverpool – Brighton: Skader, karantæner og startopstillinger

Sikke en sæson Liverpool har gang i! Efter sidste sæson, hvor de var hårdt ramt af skader – særligt defensivt – så har Jürgen Klopp og hans spillere virkelig formået at løfte sig til denne. Liverpool ligner seriøse titelkandidater sammen med Chelsea og Manchester City, og det bliver en drabelig trekamp mellem de tre klubber, hvis de alle sammen kan holde gryden i kog. Liverpool er pt. det eneste ubesejret mandskab i Premier League og præsterer endda også i Champions League og senest i Carabao Cup, hvor et rent og skær reservehold slog Preston ud. Ganske imponerende!

Brighton fik også en ganske god start på sæsonen i Premier League, men er siden gået i stå. De sidste uges resultater har ikke kunne følge med resultater fra de første par måneder og det har betydet, at Brighton har måtte slippe i forhold til de absolutte tophold. Dog er holdet stadig placeret på en fornem femteplads, til trods for at de kun har hentet tre point ved tre uafgjorte i de seneste fire kampe.

Det er to hold, der gerne vil spille fremadrettet, og som føler sig mest komfortable med bolden for fødderne. Liverpools helt store styrke i denne sæson har været, at de har formået også at kunne skabe chancer selvom modstanderne parkerer bussen. Det skyldes ikke mindst Mohamed Salah, som har vist sig at være fuldstændig outstanding i den indledende del af sæsonen. Hvis han kan holde det niveau og føre Liverpool til et par titler, så ligner han et frækt bud på en kommende Ballon d’Or-vinder.

Liverpool:

 • Caoimhin Kelleher (Målmand, Reserve) – Tvivlsom
 • Fabinho (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • James Milner (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Harvey Elliott (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Thiago (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Brighton:

 • Dan Burn (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Steven Alzate (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Danny Welbeck (Angriber, Reserve) – Skadet

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Jones, Henderson, Keita; Salah, Firmino, Jota

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Dunk, Duffy, Webster; Veltman, Gross, Lallana, Moder, Cucurella; Trossard, Maupay


Odds på Liverpool – Brighton

Målt ud fra oddsene, vurderer bookmakerne Liverpool som store favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: One-way traffic for Liverpool

Det er svært at se hvem der skal stoppe Liverpool i øjeblikket. Uanset om det er de øvrige tophold i Premier League eller andre europæiske tophold i Champions League, så formår Liverpool at sikre sig et godt resultat. Det skyldes ikke mindst de mange mål, som Mohamed Salah og hans holdkammerater laver i øjeblikket. 27 kasser i 9 kampe taler sit tydelige sprog.

Omvendt ser det ud for Brighton. Sammen med Wolves er Brighton det hold i Premier League, der snitter færrest mål pr. kamp. To mål i begge ender i gennemsnit i sæsonens første ni kampe og en målscore på 9-9 er facit for Brighton. To af de sidste tre kampe som Brighton har spillet er endt 0-0.

I de to indbyrdes kampe i sidste sæson endte det med en overraskende 0-1 sejr til Brighton på Anfield, mens det endte 1-1 i Sydengland. Det er altså ikke fordi at de to klubber har for vane at spille målrige kampe, og denne bør også blive ganske målfattig. Man må forvente et Liverpool-hold i kontrol fra start til slut, og et Liverpool-hold, som i løbet af anden halvleg vil træde lidt på bremsen og se frem mod næste uges opgør mod Atletico Madrid.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,30
1-tallet og under 3,5 mål
Gå til Bet365 *


Liverpool – Brighton: Statistik, topscorer og H2H

 • Liverpool ligger nummer to i Premier League. Ét point efter Chelsea på førstepladsen.

 • Brighton er nummer fem i Premier League. 15 point for ni kampe er facit.

 • Mohamed Salah er Liverpools topscorer med 10 mål i indeværende sæson.

 • Franske Neal Maupay er Brightons topscorer med fire mål i sæsonen.


Expected Goals: Liverpool vs. Brighton de seneste tre kampe:

LiverpoolResultatxGBrightonResultatxG
Preston – Liverpool(0-2)2,05 – 1,17Leicester – Brighton(2-2)1,54 – 1,15
Manchester United – Liverpool(0-5)1,58 – 3,61Brighton – Manchester City(1-2)1,58 – 3,74
Atletico Madrid – Liverpool(2-3)1,41 – 1,25Norwich – Brighton(0-1)0,86 – 1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar