18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool – Aston Villa: Odds og optakt den 10. april 2021

AV! Liverpool måtte lide et skuffende nederlag i Madrid i midtugen. Denne gang står den på Premier League når de tager imod Aston Villa, men returopgøret i Champions League er lige rundt om hjørnet. Kan Liverpool holde koncentrationen i den hjemlige liga? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Liverpool – Aston Villa. Der er kampstart lørdag d. 10. april 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Liverpool – Aston Villa

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner med en hjemmesejr.

Liverpool – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Anfield, Liverpool
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til Liverpool – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Liverpool har været inde i en historisk krise siden årsskiftet, i 14 ligakampe er det blevet til hele 8 nederlag, højst usædvanligt for Liverpool som over de sidste par år har været et af verdens bedste hold. I Premier League har de tabt de seneste seks hjemmekampe, en helt forfærdelig statistik. Der har dog været forbedring på det sidste, de har taget to ligasejre i streg (på udebane selvfølgelig) og præsterede flot imod Leipzig i Champions League. Følelsen var at det værste nok var bag dem, men de lider måske stadig lidt. Bevares, Real Madrid er et af verdens bedste hold, men Liverpools præstation i tirsdagens Champions League var under standard, og på nær tyve gode minutter i 2.halvleg, stod der Real Madrid på hele den kamp. Returopgøret venter om en uges tid, og selvom der ikke er råd til at tage let på tingene i ligaen, så må den kvartfinale have et vist fokus. De mange skader i Liverpool har helt sikkert været en del af forklaringen på den dårlige stime af resultater, og den er stadig gal, de tre bedste midterforsvarer + Henderson er fortsat på skadeslisten.

Aston Villa var rigtig godt kørende i starten af sæsonen, men lige som Liverpool er de gået ned i kadence i det nye år, uden at det er blevet til helt så mange nederlag som lørdagens modstander. I seneste kamp kom de dog tilbage på vindersporet efter en flot slutspurt imod Fulham, som endte ud i en 3-1 sejr. De indtager 9.pladsen i Premier League, men har kun 5 point op til Tottenham og Liverpool på 6.pladsen, og de har en kamp i hånden, så sæsonen kan stadig ende med en højst overraskende top-6 placering. På de gode dage spiller de fremragende fodbold, de har masser af kvalitet i offensiven i spillere som Grealish, Watkins og Traore, det måtte Liverpool også sande i sæsonens første indbyrdes opgør, som endte i en storsejr til Aston Villa. Den helt store stjerne er Grealish, og han ventes at være tilbage til denne kamp.

Liverpool:
Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet

Aston Villa:
Wesley (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
Jack Grealish (Kant, Fast) – Tvivlsom

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mane.

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traore, Barkley, Grealish; Watkins.

Odds-forslag: Endnu en skuffelse i vente på Anfield

Det har været ekstremt skuffende for de forsvarende mestre i denne sæson, de er blevet sat helt til vægs i Premier League, hvor den ikke længere står på forsvar af titlen, men i højere grad er en kamp for at spille sig i Europa til næste sæson. Aston Villa sluttede sidste sæson 1 point fra nedrykningsstregen, så det er fuldkommen formidabelt så meget de har rykket sig i denne sæson.

Liverpool står med det ene ben ude af Champions League efter et 3-1 nederlag i Madrid tirsdag aften, returopgøret spilles allerede onsdag og spillerne kan nok ikke helt undgå at have et halvt øje på den kamp. De forsvarende mestre har været i ekstraordinær dårlig form på hjemmebane siden årsskiftet, hvor de ikke har vundet i de seneste otte kampe på Anfield. Denne gang får de besøg af en besværlig størrelse, for Aston Villa er godt organiseret bagtil, og så har de et væld af offensive problemer, som virkelig kan kreere problemer med deres individuelle styrker. De har ikke været i storform i 2021, men med et flot comeback i seneste kamp og Grealish tilbage på kanten, har de fået et ordentlig boost.

Med Liverpools horrible form på Anfield, og deres formodede fokus på returopgøret imod Real Madrid på onsdag, så tror vi på en lille overraskelse her. Aston Villa viste i starten af sæsonen hvordan det skal gøres med deres 7-2 sejr, og de får fine arbejdsbetingelser denne gang med Liverpools amputerede forsvar. Det bliver heller ikke på løradg at Liverpool får brudt hjemmebane-forbandelsen. Vi tror på minimum et point til gæsterne.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 2,69 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og lige nu berettiger en 7.plads ikke engang Liverpool til Europa League deltagelse.

  • Aston Villa har haft en glimrende sæson, de indtager 9.pladsen i Premier League med en statistik på 13-5-11 og en målscore på 42:31.

  • Mohamed Salah har måske ikke strålet helt vildt spillemæssigt i denne sæson, men hans målnæse fejler ingenting! Han ligger nummer 2 på Premier Leagues topscorerliste med 18 ligamål.

  • Ollie Watkins har haft en godkendt første sæson i den bedste engelske række, han står noteret for 11 ligakasser.

  • Det var vel nok det mest vanvittige resultat i denne sæsons Premier League, da Aston Villa på hjemmebane splittede Liverpool ad, 7-2 resultatet må stadig være en skamplet på Liverpools sæson.

Skriv et svar