18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.61
5/10
Geoffrey Blancaneaux
Roman Safiullin
Tipped at 1.61
Mads Hansen-avatar
31. jan.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Sochaux
Valenciennes
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
31. jan.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

4.33
2/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 4.33
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
4/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00

Leicester – Newcastle: Odds og optakt den 26. december 2022

Ingen jul uden bold fra den bedste engelske række! Mandag får vi fornøjelsen af Leicester, som byder Newcastle op til juledans. Hjemmeholdet sluttede stærkt af før VM-pausen, men spørgsmålet er, om de har hvad der skal til for at overvinde The Magpies, som kun har tabt én kamp i sæsonen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester – Newcastle. Der er kampstart mandag d. 26. december 2022 kl. 16:00. Se kampen på See eller Viaplay.

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

LeicesterNewcastle: Skader, karantæner og startopstillinger

2. juledag er lig med engelsk fodbold af den bedste slags, og det bliver der ikke ændret på, selvom der lige har været VM i Qatar. I dette opgør får vi fornøjelsen af Leicester og Newcastle, som har fået vidt forskellige udlæg på sæsonen. De nyrige gæster spiller med i toppen af rækken, mens hjemmeholdet efter lidt startvanskeligheder har kæmpet sig væk fra bunden. 

Leicester får svært ved at leve op til de to flotte 5.pladser, de hev i land i 19/20 og 20/21. I sidste sæson måtte de tage til takke med 8.pladsen, mens de i indeværende sæson ikke ligner mere end et midterhold i Premier League. The Foxes kom forfærdeligt ud af starthullerne med seks nederlag i de første syv kampe, men fik virkelig taget skeen i den anden hånd inden VM-pausen. Hjemmeholdet har således vundet fem af de seneste otte kampe, og har dermed byttet en placering som uhjælpeligt bundhold ud med en mere godkendt 13.plads. 

Værterne bør ikke lide overlast grundet VM-slutrunden, for selvom de havde syv spillere med i Qatar, så var fem af dem allerede færdige efter gruppespillet. James Maddison nåede godt nok kvartfinalen med England, men fik ikke et eneste minuts spilletid under slutrunden, så spillerne bør være friske og klar til at fortsætte de fine takter, som de viste før pausen. 

Newcastle hentede hverken Mbappe, Neymar eller andre af de verdensstjerner som sladderbladene skrev om i sommers, men mindre kunne åbenbart også gøre det. Eddie Howe har fået sat sig præg på mandskabet fra trænerbænken, mens spillermaterialet også har fået en opgradering i både bredde og topniveau. The Magpies har lynhurtigt, og uden at kaste for meget om sig med oliepenge, fået stablet et standhaftigt hold på benene. 

Newcastle er blevet ekstremt svære at besejre. Defensiven er den mindst indkasserende i ligaen (sammen med Arsenal), og det gør det alt andet lige, noget nemmere at skrabe point sammen. Gæsterne har blot tabt én af sæsonens hidtidige 15 kampe, og indtager aktuelt en overraskende, om end fortjent 3.plads i Premier League. Kieran Trippier, Callum Wilson, Schäer og Guimaraes var alle i aktion til VM, tre ud af fire kom dog ikke på banen i knockout-kampene. Alle fire startede til gengæld i tirsdagens cupkamp mod Bournemouth, så det tyder ikke på, at Newcastle bliver påvirket af slutrunden.  

Leicester: Skader og karantæner

James Justin (Forsvar, Fast) – Skadet

Ricardo Pereira (Back, Reserve) – Skadet

Jonny Evans (Forsvar, Fast) – Skadet

Ryan Bertrand (Back, Reserve) – Skadet

Caglar Söyüncü (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Newcastle: Skader og karantæner

Alexander Isak (Angreb, Fast) – Skadet

Emil Krafth (Back, Reserve) – Skadet

Paul Dummett (Forsvar, Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger Leicester – Newcastle

Odds på LeicesterNewcastle

Gæsterne fra Newcastle er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Newcastle tromler videre!

Der er ikke mere VM for denne gang, så nu kan vi kaste os over klubfodbolden igen. Efter godt halvanden måneds pause står den igen på bold fra den bedste engelske række. VM-pausen kom ikke umiddelbart på det bedste tidspunkt for hverken Leicester eller Newcastle, da begge mandskaber var inde i en god resultatmæssig periode. Derfor bliver det også spændende at se, om de kan fortsætte hvor de slap.

Leicester var helt til hundene i starten af sæsonen, men fik pludselig styr på sagerne inden pausen. Hjemmeholdet kommer ind til dette opgør med fem sejre i de seneste seks kampe på tværs af turneringer, med til historien hører dog, at de fire sejre i Premier League alle kom mod hold fra den nedre del af tabellen, og det er altså ikke der vi finder Newcastle!

The Magpies har været virkelig stabile indtil videre i sæsonen, hvor det kun er blevet til et nederlag i 15 forsøg. Eddie Howe og co. gik til pause med seks sejre i rap, blandt andet over Tottenham og Chelsea. Der har endnu ikke været tegn på, at den fine stime skulle komme til ende. Især ikke mod Leicester, som viste sig utroligt sårbare i starten af sæsonen, og som fortsat er uden flere profiler i de bagerste geledder. Anbefalingen lyder på, at The Magpies fortsætter, hvor de slap.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Newcastle vinder
Gå til Unibet *

LeicesterNewcastle: Statistik, topscorer og H2H

  • Leicester er nummer 13 i Premier League med 17 point efter 15 kampe. Statistikken er på 5-2-8 og målscoren 25:25
  • Newcastle er nummer 3 med 30 point, statistikken er på 8-6-1 og målscoren siger 29:11
  • James Maddison er topscorer for Leicester med 7 kasser.
  • Newcastles topscorer Almiron står noteret for 8 scoringer.
  • I sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med en sejr til hver. I begge tilfælde vandt hjemmeholdet.

Expected Goals: Leicester vs. Newcastlede seneste tre kampe:

LeicesterResultatxGNewcastleResultatxG
Milton Keynes – Leicester(0-3) 0,83 – 2,02Newcastle – Bournemouth(1-0) 0,81 – 0,72 
West Ham – Leicester(0-2)1,67 – 1,4Newcastle – Rayo Vallecano(2-1)1,49 – 0,74 
Leicester – Newport(3-0)2,84 – 0,83 Al Hilal – Newcastle(0-5) 1,26 – 2,98 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leicester – Newcastle?

Leicester – Newcastle spilles mandag den 26. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Leicester – Newcastle?

Leicester – Newcastle spilles på King Power Stadium, Leicester

Skriv et svar