18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester – Newcastle: Odds og optakt den 7.maj 2021

Værterne fra Leicester ligger lunt i svinget til en Champions League-plads i næste sæson, men billetten er ikke helt sikret endnu. Der skal point til når de på King Power Stadium tager imod Newcastle, som er snublende nær endnu en sæson i den bedste engelske række. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester – Newcastle. Der er kampstart fredag d. 7. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

Foto: BildbyrånGÅ TIL


Leicester – Newcastle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leicester
Newcastle United
Odds are subject to change. Last updated 7. maj 2021 21:06.


Optakt til Leicester – Newcastle: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson smed Leicester det der lignende en sikker top-4 placering væk med en dårlig afslutning på sæsonen, og måtte dermed tage til takke med at spille Europa League. I denne omgang ligger de igen fint til på Premier Leagues 3.plads, der er fire spillerunder tilbage og de har 5 point ned til West Ham på 5.pladsen. Så risikoen for at smide det hele væk endnu engang er til stede, om end de står med gode kort på hånden. Det er dog ikke det letteste kampprogram, som resterer for Leicester. Dette opgør må betragtes som en overkommelig omgang, men de tre sidste kampe i sæsonen byder på et potpourri fra den så diskuterede Super League, når de skal duellere imod Chelsea, Manchester United og Tottenham. En vanvittig svær afslutning på sæsonen, som i værste fald kan sende dem uden for top-4, lige som i sidste sæson. I weekenden blev det blot til 1-1 imod Southampton, så der er ikke råd til at undervurdere dette opgør. James Justin og Harvey Barnes forventes fortsat ude, men afløserne har fint niveau, Rodgers kan stille en slagkraftig startellever.

Newcastle er liiiige ved at være i mål. Som nævnt er der fire spillerunder tilbage og Newcastles forspring ned til Fulham under nedrykningsstregen er oppe på 9 point. Meget skal gå galt for gæsterne hvis ‘mission-overlevelse’ ikke skal lykkedes, og med deres seneste præstationer in mente, så burde de ikke være bekymrede. Det blev godt nok til et ganske fortjent nederlag i weekenden hjemme imod Arsenal, men det var også det eneste nederlag i de seneste fem spillerunder, hvor de blandt andet har taget point fra West Ham, Tottenham og Liverpool. De resterende kampe for Newcastle starter svært ud med kampen her imod Leicester, herefter Man City, men så slutter de til gengæld af imod Sheffield United og Fulham. De har stadig lidt skadeskvaler i truppen, men vigtigst af alt, er at de har fået de offensive profiler fit for fight. Saint-Maximin, Almiron, Willock og Wilson gør en kæmpe forskel for det her Newcastle mandskab, som vi kan se på den seneste pointhøst.

Leicester:

 • Wes Morgan (Forsvar, Fast) – Skadet
 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Harvey Barnes (Kant, Fast) – Skadet

Newcastle:

 • Ryan Fraser (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jamaal Lascelles (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Karl Darlow (Målmand, Fast) – Skadet
 • Fabian Schar (Forsvar, Fast) Tvivlsom

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Fofana, Evans, Söyüncü; Castagne, Ndidi, Tielemans, Pereira; Maddison; Iheanacho, Vardy.

Newcastle forventet startopstilling: Dubravka; Murphy, Fernandez, Clark, Dummett, Ritchie; Shelvey, Longstaff; Almiron; Wilson, Saint-Maximine

Odds på Leicester – Newcastle

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Leicester. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 7. maj 2021 21:06.


Odds-forslag: Et opgør som værterne bare ikke må undervurdere

Gæsterne fra Newcastle har været i god form på det sidste, hvor de har drillet adskillige hold fra den øverste del af tabellen. I weekenden sluttede stimen af brugbare resultater dog, men stimen har også allerede bragt dem i en fordelagtig position i forhold til overlevelse. Med deres forspring på 9 point og Fulhams pointhøst for tiden, så bør de ikke længere være nervøse for nedrykning, for det skal gå overordentlig galt hvis de skal ende i fedtefadet. Jeg formoder ikke at gæsterne kommer til at mangle motivation, for overlevelsen er som sagt, ikke sikret endnu. MEN, de for deres sag for fredag aften på King Power Stadium.

Leicester vil for alt i verden undgå at ende i samme scenarie som i sidste sæson, hvor de smed CL-billetterne på gulvet i den sidste del af sæsonen. Med tanke på de kampe, som resterer efter dette opgør imod Newcastle, så skal de gå benhårdt efter 3 point her. Med den motivation in mente, så forestiller jeg mig, at Leicester kommer bragende ud fredag aften. De 3 point skal sikres uden nogen form for spænding, og med tanke på den tamme offensive indsats Newcastle leverede i weekendens kamp imod Arsenal, så er der gode muligheder for at holde dem fra fadet. Værterne har masser af kvalitet i offensiv, hvor især Iheanacho viser sig forrygende frem for tiden. Anbefalingen lyder på en komfortabel hjemmesejr til Schmeichel og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Leicester -1.5 (AH)
Besøg Unibet *


Leicester – Newcastle: Statistik, topscorer og H2H

 • Leicester indtager 3.pladsen i Premier League med fire runder tilbage og ligger dermed lunt i svinget til at snuppe en Champions League-plads.
 • Newcastle har vist sig godt frem på det sidste, så godt at de har øget forspringet ned til Fulham under stregen til 9 point.
 • Det er ingen overraskelse at Jamie Vardy topper den interne topscorerliste hos Leicester, englænderen der er pumpet op på Red Bull og portvin står noteret for 13 ligamål indtil videre.
 • Callum Wilson har været hårdt ramt af skader i denne sæson, men topper stadig den interne topscorerliste i Newcastle med hans 10 ligamål.
 • Leicester har vundet de tre seneste indbyrdes opgør imod Newcastle. I sæsonens første møde imellem de to blev det til en 2-1 sejr på St James Park.Expected Goals: Leicester vs. Newcastle – de seneste tre kampe

LeicesterResultatxGNewcastleResultatxG
Southampton – Leicester City(1-1)1,1 – 1,51Newcastle – Arsenal(0-2)0,37 – 1,52
Leicester City – Crystal Palace(2-1)1,44 – 0,79Liverpool – Newcastle United(1-1)3,15 – 0,85
Leicester City – West Bromwich(3-0)2,64 – 0,38Newcastle United – West Ham United(3-2)1,97 – 1,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar