18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leicester – Manchester United: Odds og optakt den 1. september 2022

Casemiro blev skiftet ind i 80. minut i Uniteds seneste kamp. Foto: Bildbyrån

Leicester har stadig deres første sejr til gode i sæsonen. Godt nok har Jamie Vardy og co. haft et par svære kampe, men det må stadig siges at være skuffende for mestrene fra 2016. Manchester United er kommet i gang med to sejre i de seneste to kampe. Får Leicester sæsonens første sejr eller kan Manchester United fortsætte deres lille sejrsstime? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester – Manchester United. Der er kampstart torsdag den 1. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Leicester – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 17° og let vind

Optakt til Leicester – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvad sker der i Leicester? Havde Kasper Schmeichel luret faren eller har de blot været uheldige i sæsonens indledning? Umiddelbart så har det ikke set godt ud for Leicester. Ikke nok med at de blot har hentet et point i sæsonens fire første kampe, så har det også været uinspirerende og langt under det niveau, som man er vant til at se fra Leicester. I EFL Cuppen måtte de ud i straffesparkskonkurrence for at ekspedere Stockport fra League Two ud. Og ikke nok med det, så spillede de i overtal i over en time i weekendens kamp mod Chelsea, men formåede på ingen måde at udnytte overtallet. Er Brendan Rodgers ved at køre død i projektet eller hvad sker der?

Det samme sagde man om Manchester United for et par uger siden, da de tabte 4-0 til Brentford. Og det har man faktisk sagt i en årrække nu. Men efter to sejre i træk ser det ud til, at Ten Hag stille og roligt ser ud til at have gang i projektet på Old Trafford. Casemiro er hentet ind til at styrke den defensive del af midtbanen, hvilket må forventes at give mere frihed til både Christian Eriksen og Bruno Fernandes. Derudover er det langt om længe blevet officielt med den brasilianske kantspiler Anthony, som kommer til fra Ten Hags tidligere klub, Ajax. En spændende offensiv signing for De Røde Djævle.

Leicester skal virkelig udover stepperne i jagten på sæsonens første sejr. Det kan dog blive guf for Manchester United, hvis Leicester bare stormer frem, da de har set giftige ud på omstillinger. Spændende kamp i vente!


Leicester:

  • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
  • Ricardo Pereira (Back, Fast) – Skadet
  • James Maddison (Kant, Fast) – Tvivlsom


Manchester United:

  • Victor Lindelöf (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Mason Greenwood (Kant, Fast/Reserve) – Suspenderet

Leicester forventet startopstilling: Ward; Castagne, Amartey, Evans, Justin; Ndidi; Praet, Tielemans, Dewsbury-Hall, Barnes; Vardy

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; Eriksen, Casemiro, Fernandes; Martial, Rashford, Sancho


Odds på Leicester – Manchester United

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror mest på Manchester United.


Odds-forslag: Alle gode gange tre for United

Formkurven peger i hver sin retning for de to hold. For Leicester har det virkelig ikke set godt ud i sæsonens indledning med tre nederlag og et X i de første fire kampe. Sæsonens startede også dårligt for Manchester United, men med sejre i de sidste to kampe, så må De Røde Djævle have tanket godt med selvtillid. Særligt sejren over Liverpool var imponerende og må have været et kæmpe boost for Ten Hag og hans projekt.

Med de defensiven mangler som Leicester har vist i starten af sæsonen, så kan de godt gå hen og få det svært med Manchester Uniteds fart og dynamik. Og når Manchester United samtidig ser ud til at have fået nogenlunde styr på det defensive, så peger pilen i retning af en sejr til Christian Eriksen og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Manchester United vinder
Gå til bet365 *


Leicester – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Leicester tabte deres seneste kamp med 2-1 til Chelsea selvom de var en mand i overtal i over en time af kampen.

  • Manchester United vandt 1-0 over Southampton senest og er dermed oppe på to sejre i træk.

  • Leicester ligger sidst i Premier League med et point efter fire kampe, hvilket må siges at være skuffende for Kasper Schmeichels gamle klub.

  • Manchester United har spillet sig op på ottendepladsen forud for 5. runde.

  • James Maddison er Leicesters topscorer med to mål i sæsonen.

  • Bruno Fernandes, Jadon Sancho og Marcus Rashford deler topscorertitlen hos Manchester United med ét mål hver.

  • Sidste sæsons opgør mellem de to klubber endte 1-1 på Old Trafford og 4-2 til Leicester på King Power Stadium.


Expected Goals: Leicester vs. Manchester United – de seneste tre kampe:

LeicesterResultatxGManchester UnitedResultatxG
Chelsea – Leicester(2-1) 1,46 – 1,93Southampton – Manchester United(0-1) 2,55 – 2,33
Stockport – Leicester(0-0)0,28 – 1,23Manchester United – Liverpool(2-1) 1,46 – 2,28
Leicester – Southampton(1-2) 0,27 – 0,70Brentford – Manchester United(4-0) 1,75 – 0,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leicester – Manchester United?

Leicester – Manchester United spilles torsdag den 1. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Leicester – Manchester United?

Leicester – Manchester United spilles på King Power Stadium i Leicester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar