18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester – Manchester City: Odds og optakt den 3. april 2021

Den står på topbrag fra Premier League lørdag aften! Rækkens nummer 3, Leicester, imod det absolutte førerhold fra Manchester City. Kan Vardy og co. drille de lyseblå fra Manchester endnu engang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 3. april 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

Odds på Leicester – Manchester City

Oddsene på kampen antyder at bookmakerne ser udeholdet som favoritter.

Leicester – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 10° og meget svag vind

Optakt til Leicester – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Der skal nok blive gang i den lørdag aften i Leicester, begge hold har gang i en fremragende sæson, og hjemmeholdet viste tidligere på sæsonen, at de sagtens kan tage kampen op imod Premier Leagues førerhold.

Leicester var godt kørende før landskampspausen, her var det blevet til sejr i de to seneste kampe i ligaen, mens de lige før pausen sendte Manchester United ud af FA cuppen efter 3-1 hjemme i egen hule. Det har været en storartet sæson for Brendan Rodgers og Leicester, de har så småt etableret sig som en fast bestanddel af toppen i Premier League, hvor de i denne sæson kan ende med en flot 2.plads, hvis de når at hente 1 point på Manchester United. Forspringet på 8 point ned til 5.pladsen virker som en sikker margin, og de kan med ro i sindet kigge frem i tabellen, selvom man aldrig skal sige aldrig, for sidste sæson formåede de at smide et pænt forspring væk. Der er problemer på skadesfronten hos Leicester, som dog håber på, at James Maddison kan få en rolle at spille i dette opgør. Skaderne til Barnes og Maddison har dog haft en positiv indflydelse på Iheanacho, som virkelig har taget ansvar i fraværet af de to profiler. Han er netop blevet kåret til månedens spiller i ligaen, efter 5 kasser i marts.

City er bare åndssvagt gode. Det virker til, at de har et ekstra gear i forhold til de fleste hold i England, måske endda også i Europa. De har scoret flest mål af alle hold i ligaen, de har lukket færrest mål ind, og de har et forspring på 14 point ned til United. De er i finalen i Carabao cuppen, semifinale i FA cuppen, kvartfinalen i CL… Det kan ende med at blive en fuldkommen enestående sæson for Guardiolas mandskab. De har igennem det sidste lange stykke tid været enormt gode til at økonomisere med deres kræfter i løbet af kampene, for når de først er kommet komfortabelt foran, så bliver der spillet på halv damp med en masse possesion. Der kunne være risiko for halv damp på kedlerne i dette opgør, for der venter en vigtig CL-kamp allerede på tirsdag, når de tager imod Dortmund.

Leicester:
Wes Morgan (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
James Justin (Back, Fast) – Skadet
Ricardo Barbosa Pereira (Back, Reserve) – Tvivlsom
Cengiz Under (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
James Maddison (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Harvey Barnes (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester City:

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Soyuncu, Evans, Fofana; Albrighton, Tielemans, Ndidi, Praet, Castagne; Vardy, Iheanacho.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Dias, Cancelo; De Bruyne, Rodrigo, Gundogan; Mahrez, Jesus, Sterling.

Odds-forslag: Det bliver en åben slagudveksling i Leicester

Det er et spændende matchup vi får lørdag aften! For Leicester må se tilbage mod seneste opgør imod City, med brede smil. Det var en regulær målfest, da Leicester i 3.spillerunde bankede City med 5-2, og i den kamp passede det de hurtige profiler i Leicester offensiven enormt godt, at City for det meste var på bolden. Brendan Rodgers mandskab er virkelig giftige på omstillinger, og kampbilledet her vil som udgangspunkt passe dem fint. Gæsterne fra Manchester er dog blevet klogere og bedre siden dengang, og lige nu virker det usandsynligt, at den defensiv nogensinde igen skulle indkassere 5 mål.

Det er Premier Leagues førerhold, som er kæmpe favoritter til det her opgør, og det afspejler sig også i oddset. De gør jo også nærmest som det passer dem for tiden, og selvom Leicester er en af de hårdeste modstandere i ligaen, så får man kun omkring 1.60 igen på en udesejr her. Vi regner dog med, at værterne kommer til at byde op til dans, for hvad har de at tabe? De ligger solidt til i forhold til CL-billetter til næste sæson, så den skal bare have fuld dak her! City er heller ikke helt usårlige, for de har da indkasseret mål i fire af den seneste syv kampe. Der er formentlig et halvt øje, som allerede kigger mod tirsdagens CL-opgør imod Dortmund, så mon ikke, at det ender ud i en åben affære her. Scenariet med City som boldbesiddelsen passer som sagt, Leicester virkelig godt, og de direkte bolde op til Vardy og Iheanacho, skal nok kaste muligheder af sig. På den anden side er gæsterne så vanvittigt gode, at det er de færreste hold, som holder dem fra at komme på måltavlen. Vi tror på mål i begge ender!

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Leicester – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Leicester indtager Premier Leagues 3. plads med en statistik på 17-5-7 og en målscore på 53:32.

  • Manchester City er så godt som sikret endnu en Premier League titel, selvom der stadig er en del kampe tilbage. De har en statistik på 22-5-3 og en målscore på 64:21.

  • Jamie Vardy er som altid skarpeste mand for Leicester, han står noteret for 12 sæsontræffere. Det er dog også værd at holde øje med Iheanacho, som havde en fantastisk marts måned!

  • City har virkelig mange spillere, som laver mål. Det er Gündogan, som indtil videre sidder på topscorerværdigheden med hans 12 mål.

  • Det var noget af en overraskelse da Leicester rev City midtover i en af sæsonens første kampe, der er sket meget siden, men den 5-2 sejr glemmer de sent i Leicester.

Skriv et svar