18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leicester City – West Ham United: Odds og optakt den 13. februar 2022

Kasper Schmeichel stod forrygende, da Leicester City tabte på Anfield 2:0. Nu prøver de lykken hjemme på King Power Stadium i stedet. (Foto: Bildbyrån)

Leicester City får sent søndag eftermiddag besøg af West Ham United. Værterne er på 12. pladsen i tabellen, og der er snart kortere afstand til nedrykning end til de europæiske pladser. Sådan spiller klaveret slet ikke hos West Ham United, der i midtugen kravlede tilbage ind i top 4. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – West Ham United. Der er kampstart søndag d. 13. februar 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leicester City – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret:  10° og frisk vind


Optakt til Leicester City – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det må egentlig være træls som keeper, at de bedste præstationer oftest kommer i kampe, hvor modstanderen er en hel del bedre end ens eget hold. Men sådan var det for Kasper Schmeichel i torsdagens møde med Liverpool FC. 22 afslutninger fra modstanderne og Schmeichel havde mange imponerende redninger, men alligevel endte det med 2:0-nederlag. 

Dermed er Leicester City på fire kampe på stribe uden sejr, og efter de lukkede 21 og begyndte 22 med fem hjemmesejre i rap, har de nu ikke vundet i de to seneste kampe på King Power Stadium. 2:3 mod Tottenham Hotspur i den der vanvittige afslutning og så 1:1 mod Brighton and Hove Albion. Sidste sæson var Leicester på dette tidspunkt på fjerdepladsen i tabellen, og de havde 13 point mere end nu. Det ligner en spildt sæson. 

West Ham United har til gengæld ikke spildt noget endnu. Selv om de har spillet flere kampe end de nærmeste forfølgere i toppen, holder de altså stadig fast i fjerdepladsen med Arsenal FC, Manchester United og Tottenham Hotspur halsende efter. Og som midtugen viste for både Manchester United og Tottenham Hotspur er det jo ikke sikkert, de vinder de kampe, de er bagefter. 

Træner Moyes fortsætter i hvert fald ufortrødent med at skrabe point til klubben, og trods balladen med Kurt Zouma er han altså endnu engang med på holdet, har træneren bedyret. Argumentet er jo sådan set fint nok, for Moyes mener, han kun skal forholde sig til det sportslige, og så må klubben stå for sanktioner og kritik. Det lykkedes i hvert fald mod Watford FC at holde balladen uden for kridtstregerne, og det samme skal de forsøge, når de gæster Leicester. 

Leicester City:

  • Jonny Evans (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
  • Timothy Castagne (Back, Fast) – Skadet
  • Jamie Vardy (Angreb, Fast) – Skadet

West Ham United:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Arthur Masuaku (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Justin, Amartey, Söyüncü, Thomas; Tielemans, Ndidi; Albrighton, Maddison, Barnes; Iheanacho.

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio.


Odds på Leicester City – West Ham United

Bookmakernes odds peger på gæsterne som mest sandsynlige vinder af kampen.


Odds-forslag: Endnu en travl dag for keeperne

Det er to mandskaber, der nyder at score mål, når de mødes. De seneste fire opgør er der faldet mindst tre scoringer, og syv af de seneste ni indbyrdes møder er endt med scoring af begge mandskaber. 

Målene flyder nu også lystigt, når de ikke mødes, for seks af Leicester Citys seneste otte hjemmekampe har budt på mindst tre scoringer, mens West Ham Uniteds seneste fem udekampe har budt på fire gange mål til begge mandskaber og mindst tre scoringer i fire af de fem kampe. Mål. Mål. Mål. 

Derfor vælger anbefalingen da også at gå målvejen i denne affære, hvor vi tror på, at begge mandskaber kommer på tavlen, og at der falder mindst tre scoringer i kampen. På trods af to dygtige keepere i hver sit bur. Mål. Mål. Mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Leicester City – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

  • Leicester City er nummer 12 i tabellen med 26 point efter 21 runder. 

  • Leicester Citys statistik er 7-5-9 og en målforskel på 34:39.

  • West Ham United er aktuelt på 4. pladsen i Premier League, hvor de efter 24 kampe har 40 point. 

  • Tallene for West Ham United er 12-4-8 og 42:31.

  • Leicester Citys topscorer er Jamie Vardy, som har nettet 9 gange. 

  • West Ham Uniteds hyppigste gæst på måltavlen er Michail Antonio med 8 kasser. 


Expected Goals: Leicester City vs. West Ham United – de seneste tre kampe

Leicester CityResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Liverpool FC – Leicester City (2-0)3,51 – 0,20West Ham United – Watford FC(1-0)1,34 – 0,54 
Nottingham Forest – Leicester City (4-1) 1,53 – 0,98 Kidderminster Harriers – West Ham United(1-2)1,27 – 2,32
Leicester City – Brighton and Hove Albion(1-1)2,52 – 1,62Manchester United – West Ham United (1-0) 1,86 – 0,43
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers?

Leicester City – West Ham United spilles søndag den 13. februar 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers?

Leicester City – West Ham United spilles på King Power Stadium i Leicester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar