18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester City – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 23. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Det kan næsten kun blive underholdende på King Power Stadium, nå Leicester City tager mod Tottenham Hotspur på sidste spilledag i Premier League. Værterne kæmper for at slæbe sig med i Champions League, mens gæsterne både stræber efter Europa League og som minimum at undgå at miste pladsen i Europa Conference League, som de har lige nu. Begge hold har brug for alle tre point. Hvem kan juble? Og hvem ligger hulkende i græsset, når de 90 minutter er ovre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – Tottenham Hotspur. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2021 kl. 17:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL
Leicester City – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 11°, frisk vind og regnvejr

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 05:40.


Optakt til Leicester City – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev endelig til et trofæ for Leicester City. Efter at have ventet siden 1969, hvor de tabte deres fjerde af fire mulige FA Cup-finaler, besejrede de Chelsea på Wembley og vandt klubbens første FA Cup-titel. Få dage senere tabte de til samme mandskab på Stamford Bridge, og så røg de ud af top 4, da Liverpool FC bankede Burnley. 

Nu er Leicester á point med Liverpool FC på fjerdepladsen men med en målscore der er fire mål ringere. Chelsea på tredjepladsen har et point mere, og deres målscore er også bedre end Leicester Citys, så Kasper Schmeichel og hans holdkammerater har ganske enkelt brug for en sejr her for at holde liv i det spinkle håb om at hoppe i top 4, hvis en af konkurrenterne snubler. 

Samme håb har de i Tottenham Hotspur. Altså ikke at Leicester City vinder, men at konkurrenterne snubler. For gæsterne er på syvendepladsen med tre point op til sjettepladsen og med en langt bedre målscore end West Ham United, der aktuelt er nummer seks. Så Tottenham Hotspur kan med en sejr på King Power Stadium stadig håbe på en billet til den trods alt næstfineste europæiske turnering i den kommende sæson. 

De seneste seks ligamøder i Leicester er endt med fire sejre til Tottenham Hotspur og to sejre til værterne. Af de seneste 11 møder er bare ét enkelt endt uafgjort, så det er vel ikke umuligt for gæsterne at tro på sejr her. Men det er heller ikke sikkert, de kan klare sig med mindre, for bagfra kommer en lille bøffelflok bestående af Everton og Arsenal FC buldrende. De jagter syvendepladsen og lurer kun på, at Tottenham Hotspur skvatter og smider den europæiske plads i sidste runde. Det vil vise sig, hvem der kan strække armene i vejret, når runden er ovre. 

Leicester City:

 • Jonny Evans (Forsvar, Fast) – Skadet
 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Harvey Barnes (Kant, Fast) – Skadet
 • Cengiz Under (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Tottenham Hotspur:

 • Japhet Tanganga (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ben Davies (Back, Reserve) – Skadet

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Castagne, Fofana, Söyüncü; Albrighton, Ndidi, Tielemans, Thomas; Maddison; Iheanacho, Vardy.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguillón; Lo Celso, Højbjerg; Bale, Alli, Son; Kane.


Odds på Leicester City – Tottenham Hotspur

Det ligner et meget lige opgør, men bookmakerne har gjort Leicester City til kneben favorit. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: To sultne mandskaber og stribevis af skarpskytter må give mange mål

Det kan blive en noget ambivalent afslutning på den sæson, hvor de endelig snuppede FA Cup-trofæet, hvis Leicester City ender med at smide en tilsyneladende sikker Champions League-kvalifikation på gulvet. De skal nu håbe på at komme fra baghjul, og de kan ikke gøre andet end at vinde deres egen kamp. De har vundet de seneste 2 møder med Tottenham Hotspur. 20. december 2020 vandt Leicester City 2-0 i London, mens de i sidste sæsons duel på King Power Stadium vandt 2-1.

Leicester City tabte seneste hjemmekamp mod Newcastle United med 4-2, men før det havde de 2 sejre i rap. Tottenham Hotspur har omvendt bare 1 sejr i deres seneste 5 udekampe, og de skal vel allermest hænge hatten på Harry Kane, der sandsynligvis spiller afskedskamp og efter 221 scoringer for holdet vil være sulten for at sætte flere ind på kontoen. I 2017 vandt gæsterne 6-1 i Leicester, og dengang scorede Harry Kane 4 mål. Det vil være en flot afsked med en gentagelse. 

Leicester Citys 37 kampe i sæsonen har budt på 112 mål, hvilket svarer til lidt mere end 3 pr. kamp. De seneste 5 hjemmekampe har givet 19 scoringer og altså et snit på 3,8 mål pr. kamp. 5 af de seneste 8 hjemmekampe har set begge hold score. For gæsterne gælder det, at de i 37 kampe har været involverede i 107 scoringer og dermed et snit på 2,89. I deres seneste 5 udekampe er der faldet 17 mål, som er et snit på 3,4. I 4 af deres seneste 5 kampe har begge hold været på tavlen. 

Selv om det er en kamp, der næsten er tvunget til at finde en vinder – det er svært at se, hvad de 2 hold har ud af et uafgjort resultat – så hælder anbefalingen mere til et målspil. Vi tror på, der bliver scoret mindst 3 gange i opgøret – som det er sket i 6 af de seneste 8 indbyrdes møder. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,61
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


Leicester City – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

 • Leicester City er dalet ned som nummer 5 i stillingen med 66 point for 37 kampe. De skal håbe, at enten Chelsea eller Liverpool FC snubler, så de nykårede FA Cup-vindere igen kan kravle ind i top 4. 

 • Statistikken for Leicester City er på 20-6-11  med en måldifference på 66:46.

 • Gæsterne fra Tottenham Hotspur holder til på 7. pladsen med 59 point efter 37 runder. De presses hårdt bagfra af Everton med 59 point og Arsenal FC med 58. Belønningen for 7. pladsen er en plads i Europa Conference League. 

 • Men kigger Tottenham Hotspur i stedet op, har de 3 point til West Ham United, som har en markant ringere målscore. Kan Tottenham Hotspur snuppe 6. pladsen, er der billetter til Europa League. 

 • Tottenham Hotspurs tal for sæsonen er 17-8-12 og scoren 64:43.

 • Leicester Citys topscorer er Jamie Vardy, som står på 13 mål. Kelechi Iheanacho er brandvarm og puster Vardy tungt i nakken med 12 træffere. 

 • Hos Tottenham Hotspur er der også parløb i forbindelse med målscoringen. Harry Kane kan sikre sig sin tredje titel som ligatopscorer, hvis han scorer flere mål end Mohamed Salah på sidste spilledag, mens angrebsmakker Son Heung-Min har nettet imponerende 17 gange. Flotte tal for en andenviolin. 


Expected Goals: Leicester City – Tottenham Hotspur – de seneste tre kampe

Leicester CityResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Chelsea – Leicester City(2-1)2,90 – 0,89Tottenham Hotspur – Aston Villa(1-2)1,43 – 1,55
Chelsea – Leicester City(0-1)1,26 – 0,79Tottenham Hotspur – Wolverhampton(2-0)3,76 – 1,26
Manchester United – Leicester City(1-2)0,24 – 0,68Leeds United – Tottenham Hotspur(3-1)3,02 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar