18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester City – Manchester United: Odds og optakt den 16. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Leicester City tager imod Manchester United i et opgør, hvor værterne har brug for at kickstarte sæsonen med sølle otte point efter de første syv kampe og en tilhørende 13. plads. Gæsterne er på fjerdepladsen og har bare to point til toppen, og de har nærmest med det samme fået Cristiano Ronaldo spillet ind på holdet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 16. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Leicester City – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret:  15° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leicester
Manchester United
Odds are subject to change. Last updated 16. oktober 2021 15:56.

Optakt til Leicester City – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Værterne blev sidste sæson snydt for en plads i Champions League på allersidste spilledag. Derfor er de nu i Europa League, hvor de har tabt til Legia Warszawa og spillet uafgjort med Napoli i deres første to kampe. Puljens tredje hold er Spartak Moskva, og det ser allerede lidt vanskeligt ud for Kasper Schmeichel og hans venner. Det gør det jo sådan set også i ligaen, hvor de blot har to sejre i syv kampe, og noget uvant har de lukket 12 mål ind. Kun i sæsonåbneren mod Wolves har de holdt buret rent, og den kamp sammen med 2:1 over Norwich City udgør holdets eneste sejre. 

Holdet har stadig den langtidsskadede James Justin ude, mens også Wesley Fofana og Wilfred Ndidi er ude til denne kamp. Den tidligere Manchester United-spiller Jonny Evans når måske at blive klar, men indtil videre er han på måske-listen til holdkortet. Leicester City er på fire kampe på stribe uden sejr i Premier League, og den eneste opmuntring i den periode har været 2:0 ude over Millwall i Carabao Cuppen. De kunne virkelig godt bruge et stærkt resultat her, og hvis de skæver til sidste sæson, vandt de over Manchester United både en gang i FA Cuppen og en gang i ligaen, hvor det også blev til en uafgjort. 

Hos gæsterne vil de nok hellere sætte det lange lys på, for ser vi bort fra sidste sæson har Manchester United vundet syv af de foregående otte møder mod Leicester City med samlet 17:4. Den sidste endte uafgjort. Formen er fin, og selv om træner Solskjær så noget sammenbidt ud efter CL-premieren i Bern mod Young Boys, hvor schweizerne vandt 2:1, blev det norske humør nok en anelse bedre med 2:1-sejren mod Villarreal, som samtidig var en slags hævn for forårets Europa League-finales nederlag. 

Der er ballade i Manchester Uniteds midterforsvar, hvor Raphaël Varane er ude, og hvor Harry Maguire formentlig også må sidde ude. Det ligner et midterforsvar med Lindelöf og Bailly, og det er som regel rigeligt fint, men de kommer til at stå over for Vardy og Iheanacho, og det er i de fleste tilfælde en skarp duo, så de skal oppe sig hos gæsterne, hvis de skal holde buret rent for første gang i otte kampe. Fremme er Rashford på tvivlslisten sammen med Amad Diallo, men de portugisiske målslugere Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo er klar til halløj. Og er Ronaldo ikke helt på toppen efter landskampspausen, er Edinson Cavani egentlig også en fin afløser. 

Leicester City:

 • Wesley Fofana (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jonny Evans (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Wilfred Ndidi (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester United:

 • Raphaël Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Marcus Rashford (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Amad Diallo (Angreb, Reserve) – Skadet

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Castagne, Söyüncü, Vestergaard, Bertrand; Lookman, Choudhury, Tielemans, Barnes; Iheanacho, Vardy.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Bailly, Shaw; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Martial; Ronaldo.


Odds på Leicester City – Manchester United

Bookmakernes odds indikerer en lige kamp med svag favoritrolle til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. oktober 2021 15:56.

Odds-forslag: Potente offensiver byder på scoringer

Hos værterne fra Leicester City er der i sæsonens 7 kampe indtil nu faldet i alt 21 mål. Altså præcis 3 i snit. Hos gæsterne fra Manchester United er der faldet 20 scoringer. Altså næsten 3 – 2,85 mål – per kamp i gennemsnit. Sidste sæsons møder i ligaen endte 2:1 til Leicester City og 2:2. I FA Cuppen stod der 3:1 til Leicester City på måltavlen til slut. 

Læg dertil, at offensiverne til dette opgør ser en hel del stærkere ud end de defensiver, de er over for. Ronaldo/Fernandes over for Söyüncü/Vestergaard og Vardy/Iheanacho over for Lindelöf/Bailly. Mon ikke begge managers forstår at lægge taktikken, så der bliver spillet på de offensive styrker frem for forsvarernes foretrukne metoder, og så skal der nok komme mål. Derfor er buddet til dette opgør, at der bliver scoret i begge ender, og at der falder mindst 3 mål i alt i kampen. Som der gjorde i alle tre opgør i sidste sæson. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,97
Begge hold scorer plus Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Leicester City – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Leicester City er på 13. pladsen i stillingen med blot 8 point for de første 7 runder. 

 • Statistikken for Leicester City viser, de allerede har tabt 3 af sæsonens første 7 kampe: 2-2-3 og deres målscore er 9:12.

 • Gæsterne fra Manchester United indtager den lidt mere flatterende 4. plads efter 14 point i deres hidtidige 7 opgør.

 • Manchester Uniteds tal siger 4-2-1, mens deres målforskel er på 14:6.

 • Jamie Vardy er flittigste målmager hos Leicester City med 6 mål.

 • Hos Manchester United er Bruno Fernandes topscorer, og han er noteret for 4 scoringer.


Expected Goals: Leicester City vs. Manchester United de seneste tre kampe:

Leicester CityResultatxGManchester UnitedResultatxG
Crystal Palace – Leicester City(2-2)2,26 – 0,92Manchester United – Everton FC(1-1)0,67 – 0,88 
Legia Warszawa – Leicester City(1-0)1,80 – 2,23Manchester United – Villarreal(2-1)1,18 – 3,01
Leicester City – Burnley FC(2-2)1,23 – 0,58 Manchester United – Aston Villa FC(0-1)2,30 – 1,30 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar