18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester City – Crystal Palace: Odds og optakt den 26. april 2021

Det er to hold, der er meget tæt på at opfylde hver deres sæsonmål, der mødes, når Leicester City mandag aften tager mod Crystal Palace. Værterne spillede sig sidste weekend i FA Cup-finalen, og torsdag besejrede de West Bromwich. Gæsterne fra Crystal Palace har ikke spillet en kamp siden 10. april. De må være grundigt udhvilede. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – Crystal Palace. Der er kampstart mandag d. 26. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max. 

GÅ TIL


Leicester City – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 8° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leicester
Crystal Palace
Odds are subject to change. Last updated 26. april 2021 21:01.


Optakt til Leicester City – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev mere besværligt end forventet, da Leicester City slog Southampton 1-0 i FA Cup-semifinalen sidste weekend, men de kom forbi og i finalen, og torsdag bankede de West Bromwich 3-0, så de holder fast i deres 3. plads i tabellen. Truppen er fit og klar til kamp med aktuelt kun den langtidsskadede back James Justin og midtbanemanden Harvey Barnes på skadeslisten. Der er fire point til West Ham på 5. pladsen, og Leicester City har endda en kamp på hånden, så i dysten om Champions League-billetter ser det lige nu ud til, træner Brendan Rodgers og hans mandskab har afværget det kortvarige optræk til bøvl.

Nu følger tre kampe mod Crystal Palace, Southampton og Newcastle, og de skal gerne give så tæt på maksimalt udbytte som muligt, for sæsonen slutter med en frygtindgydende trio af modstandere i form af Manchester United, Chelsea og Tottenham. I de tre sidste kan Leicester City næppe regne med fuldt udbytte. Det kan de traditionelt heller ikke mod Crystal Palace, som de godt nok slog senest, de var på besøg, men de to foregående gange endte begge med udesejre på henholdsvis 4-1 og 3-0. 

Og Crystal Palace kan helt sikkert bruge bare lige en enkelt udesejr mere. Så vil de nemlig ryge på 41 point og være meget tæt på redning. Fulham under stregen har 27 point og fem kampe tilbage, så de når ikke højere end maksimalt 42. Gæsterne kan glæde sig over, at der ikke findes et hold i Premier League, de har slået så ofte som Leicester. Det er blevet til otte sejre til Crystal Palace, og de fire af dem på fremmed græs. Med 16 dages pause i benene er skadeslisten også blevet lidt kønnere at se til, for selv om der stadig er otte mand på den, så fortalte træner Roy Hodgson på et pressemøde, at de fleste af dem er begyndt at træne med igen, så det er bare et spørgsmål om at få dem i passende form og give dem noget kamptræning her og der. 

En lidt kedelig statistik for Crystal Palace er til gengæld, at de siden oktober 2019 har mødt hold placeret blandt rækkens seks øverste 17 gange, og det er endt med 5 uafgjorte og 12 nederlag. Det lover ikke godt forud for dette opgør med rækkens nummer tre. De seneste tre udekampe for Crystal Palace er endt med en sejr, en uafgjort og et nederlag, og særligt det ene point senest ude mod Everton var imponerende, og det vil holdet helt sikkert forsøge at bygge videre på. 

Leicester City:

 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Harvey Barnes (Midtbane, Fast) – Skadet

Crystal Palace:

 • Gary Cahill (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Mamadou Sakho (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nathaniel Clyne (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Jeffrey Schlupp (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • James McArthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skade
 • Conor Wickham (Angreb, Reserve) – Skadet

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Fofana, Evans, Söyüncü; Castagne, Ndidi, Tielemans, Pereira; Maddison; Iheanacho, Vardy.

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Kouyaté, Cahill, Van Aanholt; Ayew, Milivojevic, Riedewald, Eze; Benteke, Zaha.

Odds på Leicester City – Crystal Palace

Hvis vi vender os mod oddsene, nikker de i retning af Leicester City for at vise, hvem der er favorit i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. april 2021 21:01.


Odds-forslag: Den snupper Leicester City

Nøj, hvor det pynter på Leicester Citys spil, at de har James Maddison tilbage. Der er et helt andet flow og mange flere ideer i spil, og dét sammen med opturen for Kelechi Iheanacho, som har scoret 11 mål i de seneste otte kampe, gør altså Leicester City til et meget skarpere mandskab. 

Crystal Palace har ingen grund til at hænge med næbbene, for de er så godt som sikre på endnu en sæson i Premier League, og mere skal de ikke umiddelbart bede om. Selv om det blot er blevet til én sejr i de seneste seks kampe i ligaen, er det også blevet til tre uafgjorte og dermed kun to nederlag i kampene mod Tottenham og Chelsea. Den enlige sejr kom i det vigtige opgør mod West Bromwich, mens uafgjort mod Manchester United og Everton er bonuspoint. Crystal Palace er på fornuftig og sikker kurs mod at forny livet i ligaen. 

Men derfra og så til for tredje gang i fire forsøg at hente point på King Power Stadium i  Leicester …? Et hjemmehold, som har medvind med udsigt til en FA Cup-finale og nu igen har fire point ned til en ‘ikke-Champions League-billet-givende-plads’, og som vil gøre alt for at vinde de kommende ‘lette’ kampe og sikre pladsen i top 4, før det er tid til FA Cup-finalen. Forvent et Leicester City hold i fuld fart og med lyst, spilleglæde og medgang vinder dette opgør. Anbefalingen er 1-tallet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,48
Leicester City
Besøg Unibet *


Leicester City – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

 • Værterne fra Leicester City er på 3. pladsen i Premier League med 59 point for 32 kampe. 

 • Statistikken for værterne siger 18-5-9 og 58:37. 

 • Crystal Palace indtager tabellens 13. plads med 38 point efter 31 kampe.

 • Tallene for gæsterne er 10-8-13 og scoren 33:52.

 • Værternes topscorer er Jamie Vardy, som foreløbig er noteret for 13 scoringer i sæsonen. 

 • Wilfried Zaha er topscorer hos Crystal Palace med 9 mål i sæsonen. 

 • Tidligere i denne sæson mødtes de i London, og det opgør endte 1-1 efter en forholdsvis sen udligning fra Leicester City.

 • Sidste sæson vandt Leicester City hjemme mod Crystal Palace med 3-0.


Expected Goals: Leicester City – Crystal Palace – de seneste tre kampe

Leicester CityResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Leicester City – West Bromwich(3-0)2,64 – 0,38Crystal Palace – Chelsea(1-4)0,22 – 2,86
Leicester City – Southampton(1-0)1,78 – 0,28Everton – Crystal Palace(1-1)2,80 – 0,70
West Ham – Leicester City(3-2)0,79 – 1,79Crystal Palace – West Bromwich(1-0)1,21 – 0,95
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar