18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester City – Chelsea FC: Odds og optakt den 20. november 2021

Foto: Bildbyrån

Premier League genåbner butikken tidligt lørdag eftermiddag med en storkamp mellem Leicester City og Chelsea FC. Værterne er sluttet som nummer fem i de seneste to sæsoner, men aktuelt roder de rundt på tabellens 12. plads, mens gæsterne i toppen er tre point foran nærmeste forfølger. Begge hold har haft mange spillere i aktion i landskampspausen, så det bliver ikke nødvendigvis et festfyrværkeri. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leicester City – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 20. november 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Leicester City – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion:  King Power Stadium, Leicester
Vejret: 10° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:20.

Optakt til Leicester City – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det svinger ikke rigtigt for Leicester City. De har godt nok kun tabt én af deres seneste otte kampe i alle turneringer, men i Premier League har de bare vundet én af deres seneste fire hjemmekampe. Højdepunktet i deres sæson indtil nu er 4:2-sejren over Manchester United, men det har så samtidig medført rygter om, at Leicester Citys træner Brendan Rodgers er favorit til at overtage, når Ole Gunnar Solskjær bliver fyret hos netop Manchester United. Så simpel er scouting åbenbart nogen gange. 

Leicester City bruger også energi på Europa Leagues gruppespil, og deres pulje med Napoli, Legia Warszawa og Spartak Moskva har vist sig lige præcis så tricky, som den lyder. Med to runder igen kan alle fire mandskaber stadig gå videre, men lige nu er Leicester City på tredjepladsen. Spørgsmålet er selvfølgelig, om de er villige til at bruge kræfter internationalt, eller om de hellere vil kravle op i tabellen i Premier League? Det er ikke sikkert, de har valgmuligheden både-og, så det er en beslutning, der hviler på skuldrene af træner Rodgers. De giver sig selvfølgelig ikke uden kamp mod Chelsea FC, men deres svingende form kan blive endnu værre, hvis det viser sig, at midtbanetalisman Youri Tielemans ikke bliver klar til kamp. Han vil være et mægtigt tab.  

Chelsea FC har til gengæld bevist i de sidste kampe før landskampspausen, at de godt kan klare sig i fraværet af deres frontløber Romelu Lukaku. Også selv om tyske Timo Werner også er ude. Så er spillere som Kai Havertz, Hakim Ziyech og Mason Mount trådt frem og har taget deres del af ansvaret for scoringerne. 27 mål i sæsonens første 11 ligakampe er såmænd udmærket. Særligt i lyset af at de i samme 11 kampe har indkasseret bare fire scoringer. 

Den kommende uge byder på topkamp i Chelsea FCs CL-gruppe, hvor de hjemme tager mod Juventus, og englænderne skal bruge en sejr for at kravle forbi Den Gamle Dame i stillingen. Og søndagen efter den europæiske duel kommer den sårede hankat, Manchester United, til Stamford Bridge. Det er lige fra landskampspause til de store udfordringer for Chelsea FC, men træner Thomas Tuchel har, siden han tiltrådte tilbage i januar, vist sig ferm til netop at dosere de enkelte spillere og spare på rette tid, så han får maksimalt udbytte af truppens resurser. 

Leicester City:

 • Wesley Fofana (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Ryan Bertrand (Back, Fast) – Skadet
 • Marc Albrighton (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Youri Tielemans (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Chelsea FC:

 • Marcos Alonso (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mason Mount (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Timo Werner (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Pereira, Söyüncü, Evans, Castagne; Tielemans, Ndidi, Soumare; Lookman, Vardy, Barnes.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Christensen, Silva, Rüdiger; James, Kanté, Jorginho, Chilwell; Barkley, Hudson-Odoi, Havertz.


Odds på Leicester City – Chelsea FC

Gæsterne fra Chelsea FC er bookmakernes favorit her.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Gæsterne snupper pointene i målfattig omgang

Begge mandskaber skal formentlig bruge lidt af kampen på at finde sammen igen, og de skal lige ramme rytmen efter landskampspausen. De seneste 10 indbyrdes opgør er otte gange endt med maksimalt to scoringer, og det er heller ikke sikkert, dette opgør bliver en regulær målfest. 

Af kampene i Leicester har hjemmeholdet blot vundet ét af de seneste otte opgør, mens fire er endt uafgjort – to af dem cupkampe, som Chelsea FC begge har vundet – og så er tre i ordinær tid endt med sejr til Chelsea FC. Selv om gæsterne formentlig stadig er uden Lukaku i front, virker de en tand skarpere aktuelt, og det kunne godt ligne et opgør, hvor de på Tuchelsk manér stille og roligt løber en forsigtig sejr hjem. 

Når nu de to hold samtidig har en lang fælles historie, hvor 80% af de seneste 10 indbyrdes møder er endt med maksimalt to scoringer, så kaster anbefalingen sig denne gang over et kombineret spil på Chelsea FC-sejr og altså højst to scoringer i kampen.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,00
Chelsea FC og Under 3 mål
Gå til Bet365 *


Leicester City – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Leicester City er på en skuffende 12. plads i Premier League efter 11 runder, hvor de gaflet 15 point. 

 • Statistikken for Leicester City lyder på 4-3-4 med scoren 16:18.

 • Gæsterne fra Chelsea FC indtager tabellens førerposition efter 11 kampe, hvor de har fået 26 point. 

 • Chelsea FCs tal er 8-2-1 og 27:4.

 • Jamie Vardy er Leicester Citys topscorer med 7 træffere.

 • Chelsea FCs topscorer er Reece James, som har været på tavlen 4 gange. 
Info
NavnLeicesterLEI
Land
England
ENG
CheftrænerBrendan Rodgers
Websitewww.lcfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
9
Mål
15
Mål imod
15
Rent bur
1
Gule kort
11
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2
Turnering
Europa League Grp. C
Kampe spillet
3
Mål
6
Mål imod
6
Gule kort
7
Røde kort
1


Expected Goals: Leicester City vs. Chelsea FC de seneste tre kampe:

Leicester CityResultatxGChelsea FCResultatxG
Leeds United – Leicester City(1-1)1,59 – 0,88Chelsea FC – Burnley FC(1-1)2,82 – 1,08 
Leicester City – Spartak Moskva(1-1)2,28 – 0,21Malmö FF – Chelsea FC (0-1)0,23 – 2,98
Leicester City – Arsenal FC(0-2)1,47 – 1,51 Newcastle United – Chelsea FC(0-3)
0,24 – 2,13 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar