18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds – Watford: Odds og optakt den 2. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Leeds har deres første sejr til gode, mens oprykkerne fra Watford har fået en godkendt start på sæsonen med syv point indtil videre. Kan Leeds tage sæsonens første sejr eller kan Watford fortsætte de fine takter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds – Watford. Der er kampstart lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Leeds – Watford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 12°, let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Leeds – Watford: Skader, karantæner og startopstillinger

Man skal tilbage til 2016 for at finde det seneste indbyrdes opgør mellem Leeds og Watford. Det var en FA Cup 1/8-delsfinale. Og ellers er det seneste møde i 2015, da begge klubber spillede Championship. Siden rykkede Watford op i Premier League, mens Leeds tog et par sæsoner mere i Championship. Da Leeds så endelig bookede billet til Premier League, måtte Watford en tur ned i Championship, og nu er begge klubber så tilbage i det fineste selskab.

Leeds leverede en fremragende sæson i fjor som oprykkere, men har nu gang i anden sæson, som er kendt for at være svær. Det kan man også se på resultaterne, hvor Leeds står noteret for tre uafgjorte og tre nederlag efter seks kampe.

Med tanke på, at Watford er oprykkere, har de klaret sig fint indtil videre. Selvom de pt. er placeret på 12. pladsen, så må man stadig forvente at Watford kommer til at være en del af den tætte bundkamp. Derfor kan kampen vise sig at være utrolig vigtig på den lange bane, hvis begge hold kommer til at rode rundt i bunden. Tre vigtige point på spil på Elland Road!

Leeds:

 • Robin Koch (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Diego Llorente (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Luke Ayling (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Patrik Strujik (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Patrik Bamford (Angreb, Fast) – Skadet

Vejle:

 • Daniel Bachmann (Målmand, Fast) – Tvivlsom

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Shackleton, Cresswell, Cooper, Firpo; Philips; Raphinha, Klich, Dallas, James; Rodrigo

Watford forventet startopstilling: Foster; Kiko, Troost-Ekong, Cathcart, Rose; Kucka, Sissoko; Sarr, Cleverly, Dennis, King


Odds på Leeds – Watford

Bookmakerne tror mest på en sejr til Leeds.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Åbent hus hos Leeds

Der har været åbent hus i Leeds’ bagerste kæde i denne sæson. Holdet fra det vestlige Yorkshire er det hold, der har lukket flest mål ind udover bundholdet Norwich. Hele 14 gange har Leeds tilladt en scoring imod. I sidste sæson lukkede Leeds også en del mål ind (54), men der scorede de tilgengæld også et hav af mål i den anden ende. Med til historien skal også, at Leeds har været hårdt ramt af skader i starten af sæsonen – særligt i bagkæden, hvor både Robin Koch, Luke Ayling og Diego Llorente forventes at være ude af opgøret her. Offensivt har det været okay for Leeds, uden at det har været prangende. Dog har de scoret i samtlige kampe på nær kampen mod Liverpool. Raphinha har været den helt store offensive profil i sæsonen indtil videre, og han bør også kunne skabe panik hos Watford.

Watford har, ligesom Leeds, en farlig mand på kanten. Ismaila Sarr har scoret hele fire mål i sæsonen indtil videre, og med tanke på at Leeds’ defensiv har set bedre dage, så bør der også være gode muligheder for en Watford scoring denne eftermiddag.

Det er to mandskaber, der gerne vil spille friskt til og derfor vil det også være underligt, hvis ikke vi får scoringer i begge ender af banen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,74
Begge hold scorer
Gå til ComeOn *


Leeds – Watford: Statistik, topscorer og H2H

 • Leeds tabte deres seneste kamp med 2-1 til West Ham.

 • Watford spillede 1-1 mod Newcastle i deres seneste kamp.

 • Leeds er placeret på 18. pladsen med tre point for seks kampe. Klubben er stadig uden sejr i indeværende sæson.

 • Watford indtager 12. pladsen i Premier League med syv point.

 • Raphinha er Leeds’ topscorer med tre mål.

 • Ismaila Sarr er Watfords topscorer med fire mål.


Expected Goals: Leeds vs. Watford de seneste tre kampe:

LeedsResultatxGWatfordResultatxG
Leeds – West Ham(1-2)1,61 – 1,86Watford – Newcastle(1-1)  0,77 – 1,12
Fulham – Leeds(0-1)1,41 – 1,14Watford – Stoke(1-3)4,24 – 0,99
Newcastle – Leeds(1-1)1,87 – 2,26Norwich – Watford(1-3)0,99 – 1,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar