18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds United – Wolverhampton Wanderers: Odds og optakt den 23. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Leeds United tog Premier League med storm i sidste sæson og sikrede overlevelse og en sæson to i den bedste række med hvirvelvindsfodbold og en offensiv attitude. Nu er de i gang med den svære anden sæson efter oprykningen, og efter otte runder er det blevet til en enkelt sejr og en plads lige over nedrykningsstregen. Lørdag eftermiddag tager de på Elland Road mod Wolverhampton Wanderers. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Wolverhampton Wanderers. Der er kampstart lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Leeds United – Wolverhampton Wanderers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Robert Jones
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 12° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Leeds United – Wolverhampton Wanderers: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en forrygende oprykningssæson for Leeds United sidste år. De sluttede ligaen af med fire sejre og oversomrede i sikker forvisning om, at det der Premier League havde de ret godt styr på. Så blev det august, og de åbnede den nye sæson med seks kampe uden sejr. Eneste gevinst indtil nu kom i sidste kamp før landskampspausen i begyndelsen af oktober, da oprykkerne fra Watford blev besejret 1:0. Men i sidste weekend var de tilbage i det grimme spor og tabte 1:0 ude mod Southampton. 

Skadeslisten hos Yorkshire-mandskabet er lang og navnene prominente. De to backs, Ayling og Junior Firpo, er ude, det samme er landsholdsspilleren og EM-sølvvinderen Kalvin Phillips ligesom både Bamford på top og Raphinha på kanten er tvivlsomme til opgøret. Det er altså ret væsentlige navne, der måske ikke er med. Sidste sæson vandt Wolverhampton Wanderers begge møder 1:0, så der skal helt anderledes kul på kedlerne for værterne, hvis de skal hive noget ud af dette opgør. 

Og Wolverhampton Wanderers kommer med al den selvtillid, de kan høste fra en sejr mod rivalerne fra Aston Villa FC i West Midlands Derby. Og det var ikke bare en sejr. Wolverhampton Wanderers var nede 2:0, da kampen begav sig ind i de sidste 10 minutter, men derfra gik det hurtigt, for Saïss, Coady og Neves nettede alle tre, og så løb Wolverhampton Wanderers med alle tre point. 

Det har helt sikkert begejstret holdets nye portugiser på sidelinjen, Bruno Lage, der har taget over efter Nuno Espirito Santo, som er rejst til Tottenham Hotspur. For det var tredje sejr i træk til Wolverhampton Wanderers, og de kravlede dermed på en 10. plads og altså i tabellens øverste halvdel. Faktisk har de nu bare tre point op til europæiske pladser, og det er altså en hel del sjovere end at slås med nedrykningszonen – som for eksempel hjemmeholdet gør det. Wolverhampton Wanderers må også undvære flere spillere til opgøret, og her er Pedro Neto definitivt ude, mens Trincao stadig kun er meldt tvivlsom. 

Leeds United:

 • Robin Koch (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Luke Ayling (Back, Fast) – Skadet
 • Junior Firpo (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Raphinha (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Wolverhampton Wanderers:

 • Yerson Mosquera (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Hugo Bueno (Back, Reserve) – Skadet
 • Jonny Otto (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedro Neto (Kant, Fast) – Skadet
 • Trincao (Kant, Fast) – Tvivlsom

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Shackleton, Llorente, Cooper, Dallas; Struijk; Harrison, Klich, Roberts, James; Rodrigo.

Wolverhampton Wanderers forventet startopstilling: Jose Sa; Kilman, Coady, Saïss; Semedo, Neves, Moutinho, Marcal; Dendoncker, Traore; Hwang.


Odds på Leeds United – Wolverhampton Wanderers

Ser vi på kampens odds, er Leeds United gjort til kneben favorit hos bookmakerne. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Målfattigt igen mellem de to klubber

Det er ikke en kamp, der på forhånd skriger på mål. Hvor sært det end kan lyde med et mandskab ledet af Marcelo Bielsa involveret. Leeds United er noteret for syv scoringer i sæsonens otte kampe, og selv om de har lukket 15 ind i den anden ende, er det stadig blot et samlet snit på 2,75 mål per kamp. Otte af de indkasserede scoringer er sat ind i kampene mod Manchester United (1:5) og Liverpool FC (0:3). Uden de to kampe falder snittet til 2,16 per kamp. 

Wolverhampton Wanderers har i alt været involveret i 16 scoringer i deres otte kampe. Det er helt præcist 2 mål i snit, og kun deres seneste to kampe har set mål af begge hold og er endt over 2,5 mål. Gæsterne er formentlig uden Trincao og Pedro Neto, mens værterne har meldt både Patrick Bamford og Raphinha tvivlsomme til opgøret. Der behøver ikke dukke alt for meget offensiv power ud af spillertunnellen til denne kamp. 

Og så er det værd at huske på, at begge indbyrdes opgør i sidste sæson endte 1:0 til Wolverhampton Wanderers – faktisk er fire af de seneste seks indbyrdes kampe endt 1:0. Derfor lander anbefalingen på en målfattig affære med højst to scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Leeds United – Wolverhampton Wanderers: Statistik, topscorer og H2H

 • Leeds United er placeret på 17. pladsen lige over nedrykningsstregen efter 8 kampe, der har givet 6 point. 

 • Tallene for Leeds United er 1-3-4, og deres målforskel er 7:15.

 • Gæsterne fra Wolverhampton Wanderers er placeret lidt mere trygt på 10. pladsen i tabellen med 12 point efter deres første 8 kampe. 

 • Wolverhampton Wanderers’ statistik er 4-0-4 og scoren 8:8.

 • Leeds Uniteds topscorer er Raphinha med 3 træffere.

 • Hos Wolverhampton Wanderers er den flittigste mand ved måltruget indtil videre Hwang Hee-Chan, som har sat 3 basser i nettet.
Info
NavnLeedsLEE
Land
England
ENG
CheftrænerMarcelo Bielsa
Websitewww.leedsunited.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
13
Mål
12
Mål imod
20
Rent bur
2
Gule kort
31
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
2


Expected Goals: Leeds United vs. Wolverhampton Wanderers de seneste tre kampe:

Leeds UnitedResultatxGWolverhampton WanderersResultatxG
Southampton – Leeds United(1-0)1,44 – 0,21Aston Villa FC – Wolverhampton Wanderers(2-3)0,95 – 1,66 
Leeds United – Watford(1-0)1,63 – 0,50Wolverhampton Wanderers – Newcastle United(2-1)0,60 – 1,07 
Leeds United – West Ham United(1-2)1,68 – 1,86Southampton – Wolverhampton Wanderers(0-1)0,74 – 0,85 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar