18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds United – West Ham United: Odds og optakt den 25. september 2021

Foto: Bildbyrån

Leeds United tager mod West Ham United lørdag, og for værterne gælder det, at de skal forsøge at kæmpe sig ind i spillet i Premier League. Efter fem runder har de stadig ikke formået at vinde, og selv om tre uafgjorte også betyder blot to nederlag i de fem kampe, er de placeret i betænkelig nærhed af nedrykningszonen. West Ham United er kommet godt i gang med denne sæson og ser ud til at kunne fortsætte de flotte takter fra sidste sæson. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – West Ham United. Der er kampstart lørdag d. 25. september 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Leeds United – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:06.

Optakt til Leeds United – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var berusende at følge Leeds United i sidste sæson. Som oprykker i Premier League buldrede de af sted i klassisk Marcelo Bielsa-stil med offensiv og kompromisløs fodbold. Det betød, de af og til løb ind i en øretæve, men der var alligevel en form for bund, der sikrede 18 sejre i de 38 kampe, og hvis du får 54 point, kommer du ikke i nedrykningsfare. 

Det gør du til gengæld, hvis du ikke vinder nogen kampe, og det er den suppedas, Leeds United har åbnet den nye sæson i. Skadeslisten er betænkelig lang, og med faste spillere som Struijk, Llorente, Koch og måske også Ayling ude i defensiven, mens Patrick Bamford og måske også Raphinha mangler fra offensiven, ja, så bliver det svært for Leeds United. Der er landskampspause igen om to runder, så de kommende hjemmekampe mod West Ham United og Watford vil Leeds United jagte den for dem forhåbentlig forløsende første sejr i sæsonen. 

Den forløsende første sejr har West Ham United for længst fået, og de var faktisk kun et overtidsstraffe mod David de Gea fra at forhindre nederlag mod Manchester United i deres femte kamp, og havde de udlignet dér, ville de stadig være ubesejrede efter fem runder. Nu er de så på to sejre, to uafgjorte og et træls nederlag og på ottendepladsen i tabellen, Men i midtugen fik de hævn mod Manchester United, som de sendte ud af Carabao Cuppen, og i den kommende uge fortsætter de Europa League-gruppespillet med en hjemmekamp mod Rapid Wien. De kører på alle cylindre, og indtil videre ser det ud til, at der er energi, kræfter og niveau til at være med over det hele. 

West Ham United mangler højreback Ryan Fredericks, men ellers er der stærkt helbred over hele linjen, og det giver træner Moyes fine muligheder for enten at stille i absolut stærkeste eller at rotere en smule. Formentlig bliver der plads til for eksempel Declan Rice, Michail Antonio og Saïd Benrahma, og så ligner det, at gæsterne går helhjertet efter sejren. De har måske heller ikke noget at være bange for, for seneste nederlag til netop Leeds United faldt tilbage i 2005. Sidste sæson vandt West Ham United begge kampe mod Bielsa og hans liljehvide mandskab, og de er helt sikkert klar til at snuppe endnu en sejr på Elland Road. 

Leeds United:

 • Robin Koch (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pascal Struijk (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Diego Llorente (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Luke Ayling (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Jack Harrison (Kant, Fast) – Syg
 • Raphinha (Kant, Fast) – Tvivlsom

West Ham United:

 • Ryan Fredericks (Back, Fast) – Skadet

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Dallas, Ayling, Cooper, Firpo; Phillips; Raphinha, Roberts, Klich, James; Rodrigo.

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio.


Odds på Leeds United – West Ham United

Et kig til oddsene antyder, at gæsterne fra West Ham United er meget knebne favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: “Én til dig og én til mig”

De to hold har mødt hinanden på Elland Road tre gange siden 2005, hvor Leeds United altså vandt 2:1, men siden er det blevet 1:1 og i sidste sæson 2:1 til gæsterne. Faktisk har begge hold været involveret i foreløbig fire af fem ligakampe i denne sæson, hvor begge hold har været på tavlen. 

Men til opgøret mangler Leeds United Patrick Bamford, der er instrumental for holdets offensiv. Godt nok er det Raphinha, der er aktuel topscorere med 2 mål, men det er Bamford, der er den centrale figur i offensiven, og uden ham bliver det formentlig Rodrigo, der skal helt frem i front. Det kan gøre det vanskeligt for værterne at fastholde deres scoringssnit fra de første fem kampe, hvor de trods alt har formået at score et mål per kamp. 

Gæsterne fra West Ham United er på 11 træffere i fem kampe, og det er mere end to scoringer per kamp, så det kunne jo rent statistisk ligne en gentagelse af sidste sæsons 2:1-sejr til West Ham United her. Men måske har de alligevel et halvt øje og en my fokus vendt mod den kommende uges europæiske opgave mod Rapid Wien, og måske er det tilfredsstillende for gæsterne at slippe herfra med det ene point bare. Og det kan tænkes – ikke vildt sandsynligt med Bielsa på linjen men alligevel – at der er et øget fokus på at lukke af bagude hos Leeds United med de mange defensive fravær.

Derfor går anbefalingen efter, at begge hold kommer på tavlen som i otte af holdenes første 10 kampe i sæsonen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,50
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Leeds United – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

 • Leeds United er på tabellens 17. plads efter 5 runder, hvor de har fået 3 point. 

 • Tallene for Leeds United er 0-3-2 og scoren 5:12.

 • West Ham United har placeret sig på 8. pladsen i Premier League efter 5 kampe og 8 point. 

 • West Ham Uniteds statistik er 2-2-1 med en målforskel på 11:7.

 • Hos Leeds United er det Raphinha, der har nettet flest gange med 2 træffere. 

 • Michail Antonio er topscorer hos West Ham United med 4 mål.


Expected Goals: Leeds United vs. West Ham Unitedde seneste tre kampe:

Leeds UnitedResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Fulham – Leeds United(0-1)1,41 – 1,14Manchester United – West Ham United(0-1)  1,15 – 1,19
Newcastle United – Leeds United(1-1)1,87 – 2,26West Ham United – Manchester United(1-2)1,56 – 2,70
Leeds United – Liverpool FC (0-3)1,75 – 3,66Dinamo Zagreb – West Ham United(0-2)0,29 – 1,00 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar