18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds United – Sheffield United: Odds og optakt d. 3. april 2021

Premier League er tilbage efter landskampspausen, og der er fuldt knald på med det samme. På Elland Road tager Leeds mod Sheffield United, og mens Leeds kan lure på at kravle en smule op i tabellen resten af sæsonen, skal Sheffield United håbe på at slippe gennem de sidste kampe uden for mange skrammer. Nedrykning slipper de ikke for, med mindre der sker mirakler. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Sheffield United. Der er kampstart fredag d. 3. april 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay.

Odds på Leeds United – Sheffield United

Oddsene viser, at bookmakerne har Leeds som ganske klar favorit i dette opgør.

Leeds United – Sheffield United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Leeds United – Sheffield United: Skader, karantæner og startopstillinger

Man kommer så let til at glemme, at Marcelo Bielsa og hans Leeds-mandskab er oprykker til denne sæsons Premier League, for holdet har klaret hoppet en række op med stor kvalitet, og den øjeblikkelige 11. plads i tabellen vil være et godkendt udfald på den første sæson. De kan måske skæve en anelse til Sheffield United, for de var oprykkere sidste sæson og endte som nummer 9, og se hvor de er endt denne sæson. Der er ikke plads til mange fejltrin i Premier League, og fortidens bedrifter er intet værd i nutiden.

De seneste 8 kampe for Leeds har givet 3 sejre og 4 nederlag krydret med 1 uafgjort. Og det er deres sæson i en nøddeskal. De vinder. Eller taber. Bare 3 af sæsonens 29 kampe er endt uafgjort, så det er et alt-eller-intet-hold. Klassisk Marcelo Bielsa. Holdet svinger enormt meget i niveau, og det kan sagtens hænge sammen med træner Marcelo Bielsas enorme krav til sine spillere. Han forlanger fuld indsats i et krævende og ambitiøst projekt, og når det virker, er det forrygende. Når det ikke spiller optimalt, er Leeds tæt på at være et ordinært hold. Så hvad kan vi forvente at se på Elland Road lørdag eftermiddag? Det bliver spændende at se.

Med Sheffield United ved vi efterhånden godt, hvad vi kan forvente. Det er ikke kønt. Holdet forsøger egentlig efter bedste evne, men evnerne rækker bare ikke så langt. Holdet er sidst i Premier League, og efter klubben lod træner Chris Wilder smutte, ser det ud til at være blevet værre. Det troede man jo næsten var umuligt, men ikke desto mindre var seneste Premier League-kamp et rungende 5-0-nederlag ude mod Leicester, der bragte bange anelser på vegne af resten af sæsonen til live. I den efterfølgende FA Cup-kvartfinale mod Chelsea blev det til et mere hæderligt 2-0-nederlag, så måske kan den midlertidige træner Paul Heckingbottom få samlet holdet sammen og afslutte sæsonen med et par positive oplevelser. Træneren vil i hvert fald helt sikkert gerne drille Leeds United, for her var han kort ansat i foråret 2018, men han blev fyret igen, da sæsonen var ovre, og så ansatte Leeds en fyr ved navn Marcelo Bielsa. Der er ingen tvivl om, at Paul Heckingbottom vil være topmotiveret til netop dette opgør.

Leeds United:
Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
Pablo Hernandez (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
Mateusz Klich (Midtbane, Fast) – COVID-19
Rodrigo Moreno Machado (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Sheffield United:
Chris Basham (Forsvar, Fast) – Skadet
John Egan (Forsvar, Fast) – Skadet
Jack O’Connell (Forsvar, Reserve) – Skadet
Enda Stevens (Back, Reserve) – Tvivlsom
Jack Robinson (Back, Reserve) – Skadet
Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet
Jack Rodwell (Midtbane, Reserve) – Skadet
Billy Sharp (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Alioski; Raphinha, Phillips, Dallas, Harrison; Roberts; Bamford.

Sheffield United forventet startopstilling: Ramsdale; Baldock, Ampadu, Bryan; Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; McGoldrick, McBurnie.

Odds-forslag: Endnu en øv-dag for Sheffield United

Leeds’ seneste 8 hjemmekampe har givet 4 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag. Af de 4 sejre har de 3 været med mindst 2 overskydende mål. Når Leeds rammer dagen, skaber de stribevis af chancer, men de har også en tendens til at forære chancer væk. De har i sæsonens løb blandt andet slået Fulham 4-3 og Newcastle 5-2, mens de har tabt 4-3 på Anfield. Der bliver scoret lidt mere end 3 mål pr. kamp, når Leeds er involveret.

Sheffield United har længe kæmpet en brav kamp. Af deres 12 nederlag på udebane har de 7 været med præcis 1 mål. Kun 5 gange har de altså måttet kapitulere og lade modstanderen vinde med mindst 2 mål. Men i 2 af deres seneste 3 udekampe har det været sådan. 5-0-nederlag senest mod Leicester fulgte et 1-0-nederlag mod bundrivalerne fra Fulham, og før det tabte de 3-0 ude mod West Ham. Leeds befinder sig vel niveaumæssigt et sted imellem Fulham fra bunden og West Ham og Leicester fra toppen af tabellen, men hvis vi samtidig regner den faktor ind, at Sheffield United så meget, meget skidt ud i den sidste Premier League-kamp før landskampspausen, så kunne det godt ligne en af de sejre, der ender på mere end 1 mål her. Til Leeds, forstås.

I den indbyrdes statistik er der ikke meget hjælp at hente. De seneste 6 hjemmekampe for Leeds mod Sheffield United har givet 2 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag, og for at finde en sejr på mindst 2 mål til Leeds hjemme mod Sheffield United skal vi 7 kampe tilbage – 17. oktober 1992 – hvor Leeds vandt 3-1. Anbefalingen denne gang er, at Leeds igen basker Sheffield United med mindst 2 overskydende scoringer.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) 1 til odds 2,55 – SPIL HER* >>

Leeds United – Sheffield United: Statistik, topscorer og H2H

  • Leeds United er nummer 11 i Premier League med 39 point efter 29 kampe.
  • Den samlede statistik for Leeds står på 12-3-14 og en målscore på 45:47. Deres tal på hjemmebane er 5-3-6 og scoren 19:17.
  • Sheffield United er nummer 20 og sidst i tabellen med 14 point efter 29 kampe.
  • Statistikken for gæsterne siger 4-2-23 og en målforskel på 16:50. På udebane er det 1-1-12 og 6:28.
  • Patrick Bamford er topscorer for Leeds United med 14 mål.
  • Hos Sheffield United har David McGoldrick scoret mest med i alt 6 træffere.
  • Første møde i sæsonen mellem de 2 endte med Leeds-sejr på 1-0 på Sheffield Uniteds hjemmebane Bramall Lane.
  • Deres seneste møde på Elland Road var 16. marts 2019, og dét opgør vandt Sheffield United 1-0. Faktisk er 4 af de seneste 5 indbyrdes kampe endt med udesejr.

Skriv et svar