18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds United – Manchester United: Odds og optakt den 25. april 2021

Leeds United tager søndag mod Manchester United i en Premier League-kamp for første gang siden 2003. Værterne er på 10. pladsen i tabellen og har blikket rettet op i tabellen, mens gæsterne måske har et lidt mere flakkende blik, for på torsdag spiller de Europa League-semifinale mod italienske Roma. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 25. april 2021 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

GÅ TIL


Leeds United – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 10° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leeds
Manchester United
Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 15:00.


Optakt til Leeds United – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ganske enkelt en helt forrygende sæson, Leeds United har haft som oprykker til Premier League. De er aktuelt på 10. pladsen, og i tabellen er de a´point med Arsenal og har bare ni point op til europæiske pladser. Det er meget, meget imponerende. Og det er ikke foregået ved en beton-defensiv og forsigtig tilgang til fodbold. Det er foregået med træner Marcelo Bielsas kompromisløse tilgang til fodbold, og det har været en fornøjelse at følge. De er aktuelt på fem kampe uden nederlag i Premier League, og deres slutprogram tillader dem at drømme om et tocifret antal point i de resterende kampe. De skal nok ende i den bedste halvdel i Premier League. De risikerer at være hårdt ramt på mandskabsfronten, for anfører Liam Cooper er helt sikkert stadig ude med karantæne, mens rekordindkøbet Rodrigo er tvivlsom, ligesom kantspilleren Raphinha. Det er altså en masse både rutine og flair og uforudsigelighed, der er på vippen. Men de plejer jo at løse udfordringerne efterhånden, som de dukker op. Deres seneste fem kampe har de besejret bundholdene Sheffield United og Fulham og så topholdet Manchester City, mens det er blevet til uafgjorte resultater både mod Chelsea og Liverpool. Det ser bundsolidt ud. 

Det gør det nu altså også hos træner Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. De seneste 20 kampe i alle turneringer er det blevet til bare et enkelt nederlag. 2. pladsen i Premier League er så godt som sikret, og mon ikke de klør på for at mindske afstanden til rivalerne fra Manchester City i toppen mest muligt? Men ligefrem hente dem virker nu utopisk. Til gengæld er der fine muligheder for at hente et trofæ i Europa League, hvor Manchester United de to næste torsdag møder italienske Roma i det, der godt kan ligne den moralske finale i turneringen. 

Til dette opgør mangler Manchester United stadig langtidsskadede Phil Jones og angriberen Anthony Martial. Sidstnævnte bliver erstattet af Edinson Cavani, og uruguayen plejer at være en fuldgod mand at have rendende rundt i front med en helt igennem uforlignelig målnæse. Lidt mere bekymrende er det måske nok, at Marcus Rashford er meldt tvivlsom, men hvis han er bare nogenlunde klar, får han lov at være med, for det er meget tydeligt, at træner Solskjær tager tingene meget alvorligt her mod slutningen af sæsonen og ikke har tænkt sig at risikere dumme pointtab. 

Leeds United:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Raphinha (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Rodrigo (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Manchester United:

 • Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Marcus Rashford (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Alioski; Costa, Dallas, Phillips, Roberts, Harrison; Bamford.

Manchester United forventet startopstilling: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Pogba; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani.

Odds på Leeds United – Manchester United

Oddsene viser os, at Manchester United er favorit i opgøret på Elland Road.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 15:00.


Odds-forslag: Der lugter ikke nødvendigvis af mange mål på Elland Road

Med 1-1 i sidste runde mod Liverpool rundede Leeds United 100 mål i deres 32 kampe i sæsonen. Det er et snit på lidt mere end 3 mål pr. kamp. Og holdet har et fint udtryk, som signalerer offensiv fodbold på alle ledder og kanter. Deres rygte lyder af mål i begge ender i stor stil. Og det underbygger de 100 mål jo. Men så alligevel. Fire af deres seneste seks hjemmekampe har budt på højst to scoringer. 

Manchester Uniteds kampe indeholder næsten lige så mange mål som Leeds United. Det er blevet til 99 mål i 32 kampe for Manchester United, og det er også godt 3 i snit. Men de har i syv af deres seneste ni kampe i ligaen også været involveret i højst to scoringer pr. kamp. Så selv om det omvendte opgør endte 6-2 til Manchester United, er der måske alligevel tegn i stjernerne på, at det ikke behøver være endnu et møde med otte scoringer. 

Samtidig kan det jo tænkes, at den forestående Europa League-semifinale får gæsterne til at holde en anelse igen. En anelse bare. Summasummarum er i hvert fald, at anbefalingen til dette opgør bliver på højst to scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,38
Under 2,5 mål
Besøg Unibet *


Leeds United – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Leeds United er på 10. pladsen i Premier League med 46 point for 32 kampe.

 • Statistikken for værterne siger 14-4-14 med målscoren 50:50. På hjemmebane har de skrabet 6-4-6 og 22:19 til sig.

 • Manchester United er på tabellens plads nummer 2 med 66 point for 32 kampe. De har 11 point op til 1. pladsen og 7 point ned til 3. pladsen.

 • Tallene for Manchester United er 19-9-4 og 64:35. På udebane er de stadig ubesejrede med 10-6-0 og 30:14.

 • Patrick Bamford er topscorer hos Leeds United med 14 kasser i sæsonen. 

 • Hos Manchester United er det stadig portugisiske Bruno Fernandes, der er flittigste målskytte med 16 mål i ligaen. 

 • De har ikke mødtes i ligasammenhæng på Elland Road siden 18. oktober 2003 – dengang vandt Manchester United 1-0. 

 • Da de mødtes på Old Trafford 20. december i denne sæson, blev det overbevisende 6-2 til Manchester United.


Expected Goals: Leeds United – Manchester United – de seneste tre kampe

Leeds UnitedResultatxGManchester UnitedResultatxG
Leeds United – Liverpool(1-1)1,62 –2,99Manchester United – Burnley(3-1)2,56 – 0,77
Manchester City – Leeds United(1-2)2,37 – 0,45Manchester United – Granada(2-0)0,93 – 1,09
Leeds United – Sheffield United(2-1)2,59 – 1,28Tottenham – Manchester United(1-3)1,61 – 2,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar