18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds United – Manchester City: Odds og optakt den 30. april 2022

Leeds lurer på at snuppe point fra Man City

Leeds-topscorer Raphinha klappede af publikum efter holdets 0:0 mod Crystal Palace FC. (Foto: Bildbyrån)

Lørdag aften tager Leeds United hjemme på Elland Road mod Manchester City. Værterne er stadig involverede i bundstriden, selv om de er på fem kampe på stribe uden nederlag. Manchester City er del af en intens guldkamp, og så er de midt i Champions League-semifinaler mod Real Madrid, der tirsdag gav hjemmesejr på 4:3 til City. Onsdag er City så i Madrid for at sikre finalebilletten. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 30. april 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Leeds United – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 13° og let vind


Optakt til Leeds United – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Helt ude af karakter har Leeds United blot lukket fire mål ind i deres seneste fem kampe, hvor de har hentet tre sejre og to uafgjorte. Alligevel må de stadig forholde sig til, at nedrykning er en risiko. Der er tre point ned til Burnley og fem point til Everton FC, som er under stregen. Men Everton FC har en kamp i hånden. Det kan blive ubehageligt tæt. 

Leeds United har i deres kommende tre kampe Manchester City, Arsenal FC og Chelsea FC. Det ligner ikke nødvendigvis maksimumpoint i de tre kampe. Og så kan det blive nervepirrende i sæsonens afsluttende to kampe. Træner Jesse Marsch har på imponerende vis genrejst et Leeds-mandskab, der tydeligt var udkørte efter lang tids forhold med Marcelo Bielsa. Men selv fem ubesejrede kampe på stribe er altså ikke nok. Der skal mere til. Her kan de vel drømme om at udnytte, at City kan have tankerne ved CL-semifinalen.

Og det kan da meget vel tænkes, at The Cityzens tænker på returkampen på Bernabeu, men det er der simpelthen ikke plads til. For de har Liverpool FC åndende dem tungt i nakken i tabellen, hvor ét point skiller de to mandskaber efter 33 kampe. Derfor er der ikke råd til et eneste dumt pointtab for de to tophold. Heller ikke i en vanskelig kamp på Elland Road mod et formstærkt hjemmehold. 

Træner Guardiola har et par overvejelser, han skal gøre sig, for det vil formentlig være klogt at spare lidt på kræfterne til returkampen. Det var tydeligt mod Real Madrid, at John Stones og senere Fernandinho på backen ikke havde fart til at følge med Vinicius. Så selv hvis Kyle Walker skulle melde sig klar her, vil det være fornuftigt at gemme ham til CL-kampen. Så kan Cancelo overtage backen lørdag. Stones måtte udgå af kampen tirsdag, så han kan ikke aflaste hverken Dias eller Laporte centralt, men de vil nok have godt af ikke at spille fuld tid. Guardiola er en mester i at disponere sit mandskab, så det vil være klogt at holde øje med startopstillingerne til dette opgør.


Leeds United:

  • Adam Forshaw (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Tyler Roberts (Angreb, Fast) – Skadet
  • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet


Manchester City:

  • John Stones (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Kyle Walker (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Dallas; Klich, Phillips; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko; Fernandinho, Rodri, De Bruyne; Silva, Grealish, Sterling.


Odds på Leeds United – Manchester City

Ifølge kampens odds er Manchester City enorme favoritter. 


Odds-forslag: Real Madrid lavede 3. Mon ikke Leeds kan lave mindst 1?

Der er vel næppe et hold i Premier League, det ville være ringere at møde for Manchester City mellem de to CL-semifinaler mod Real Madrid. Sæsonens første møde med Leeds United endte 7:0 til City. Så det er helt sikkert et hjemmehold, der er på udkig efter hævn. Og point. Sidste sæson endte opgøret på Elland Road 1:1, mens Leeds faktisk drog til Etihad og vandt 2:1. Men i denne sæson blev de så kørt komplet rundtossede i december og tabte 7:0.

Formen er god for værterne. Fem kampe uden nederlag. Og de kan måske læne sig op af, at Manchester City efter forårets fire tidligere opgaver i Champions League ikke har formået at vinde den efterfølgende kamp. Det er blevet til nederlag mod Tottenham Hotspur og Liverpool FC og uafgjorte kampe mod Liverpool FC og Crystal Palace FC. Er det et halmstrå at gribe fat i for Leeds United?

Presset i guldkampen på Manchester City betyder, de skal gå efter sejren, og anbefalingen er ikke afvisende over for sejr til gæsterne, men vi tror på, at Leeds United formår at komme på tavlen også. Dermed lander vi på begge hold scorer lørdag aften på Elland Road. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,81
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Leeds United – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Leeds United er nummer 16 i Premier League med 34 point efter 33 kampe. 

  • Leeds Uniteds statistik siger 8-10-15 og 38:68.

  • Gæsterne fra Manchester City topper tabellen med 80 point efter 33 runder. 

  • Tallene for Manchester City lyder på 25-5-3 med en målforskel på 80:21.

  • Leeds Uniteds topscorer er Raphinha med 10 træffere. 

  • Hos Manchester City er Kevin De Bruyne og Riyad Mahrez de flittigste målscorere med hver 11 scoringer.


Expected Goals: Leeds United – Manchester City – de seneste tre kampe

Leeds UnitedResultatxGManchester CityResultatxG
Crystal Palace FC – Leeds United(0-0) 1,55 – 0,40Manchester City – Real Madrid (4:3) 2,50 – 1,48 
Watford FC – Leeds United(0-3)0,18 – 1,22Manchester City – Watford (5-1)2,88 – 0,32
Leeds United – Southampton FC  (1-1) 1,39 – 1,58Manchester City – Brighton and Hove Albion(3-0) 1,45 – 0,30
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds United – Manchester City?

Leeds United – Manchester City spilles lørdag den 30. april 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Leeds United – Manchester City?

Leeds United – Manchester City spilles på Elland Road i Leeds i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar