18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds United – Chelsea FC: Odds og optakt den 21. august 2022

4 mål. 4 point. I bare 2 kampe. Leeds United er kommet stærkt i gang med sæsonen. (Foto: Craig Brough / Reuters / Ritzau Scanpix)

Leeds United har fået en fin begyndelse på sæsonen med fire point i de første to kampe. Søndag eftermiddag får de på Elland Road besøg af Chelsea FC. Gæsterne har også hentet fire point indtil nu, men deres målscore er en anelse dårligere, så de er placeret bag Leeds United i tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Chelsea FC. Der er kampstart søndag d. 21. august 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Leeds United – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Elland Road, Leeds, England
Vejret:  17° og let vind samt regn

Optakt til Leeds United – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Træner Jesse Marsch kom til midt i sidste sæson, da klubben opgav samarbejdet med Marcelo Bielsa. Argentineren havde ellers tilført holdet en gnist og offensiv indstilling, som absolut klædte dem. Men som det ofte sker med argentineren, er han en udmattende dansepartner, og der kom alt, alt for få point ind på kontoen og alt, alt for mange mål i eget net. 

Dét fik Jesse Marsch lige akkurat rettet op på, så holdet reddede endnu en sæson i Premier League. Men det er tvivlsomt, om sådan en flirt med nedrykningen ender godt, hvis den bliver lige så langvarig og intens i denne sæson. Der er dog klare tegn på bedring allerede. Sejr hjemme mod Wolves og uafgjort på St. Mary’s mod Southampton FC, hvor Leeds United endda tillod sig den luksus at formøble en 2:0-føring i kampens afsluttende 20 minutter. 

Chelsea FC spillede også 2:2 senest efter at have smidt to føringer undervejs. De kom foran 1:0 og 2:1 mod Tottenham Hotspur, men i kampens afslutning udlignede Harry Kane for Spurs. Og da kampen var afsluttet, røg de to trænere i totterne på hinanden, så de endte med hver et rødt kort, og det betyder, Chelsea FC er uden træner Thomas Tuchel på sidelinjen. 

De er også uden N’Golo Kanté. der blev skadet i kampen mod Tottenham Hotspur, og da Mateo Kovacic formentlig også stadig er ude, skal de finde en ny makker til Jorginho på den centrale midtbane. Mest oplagte bud er Conor Gallagher eller Loftus-Cheek. Men der er egentlig rigtig mange muligheder at vælge mellem, da Gilmour, Barkley og Ampadu også kan spille dér. 

Leeds United:

  • Luke Ayling (Back, Fast) – Skadet
  • Junior Firpo (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Stuart Dallas (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mateusz Bogusz (Midtbane, Reserve) – Skadet

Chelsea FC:

  • Marcos Alonso (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Kristensen, Koch, Llorente, Struijk; Roca, Adams; Aaronson, Rodrigo, Harrison; Bamford.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Koulibaly; James, Gallagher, Jorginho, Cucurella; Havertz, Mount; Sterling.


Odds på Leeds United – Chelsea FC

Oddsene peger på en favoritværdighed til gæsterne. 


Odds-forslag: Leeds United bør udnytte gæsternes fravær

Leeds United er måske nok blevet bedre organiserede til at absorbere modstandernes angreb, men de er jo stadig mest gearet til offensiv fodbold med fokus på mål, mål og atter mål. Træner Marsch er skolet hos RB Salzburg, og de får altså offensive tanker ind med energidrikken i den skole. De første to kampe har da også budt på i alt syv scoringer, så målene rasler stadig ind. 

Det gør de ikke hos Chelsea FC. 1:0 i første kamp mod Everton FC og 2:2 mod Tottenham Hotspur er dog stadig en scoring mod i snit, og selv om forsvaret navnemæssigt er flot, så er det jo altså ikke deciderede vårharer, der springer rundt foran keeper Mendy. Og når der så samtidigt formentlig skal en ny konstellation til centralt på midten, kan man forestille sig, det bliver muligt for værterne at skabe en chance eller to. 

Anbefalingen tror på en levende affære, og selv om Chelsea FC de seneste to sæsoner har hentet 3:0 og 0:0 på Elland Road, tror vi på, der denne gang falder scoringer i begge ender af banen. Leeds United skal bygge videre på deres fine åbning, så de vil ikke pakke sig, mens Chelsea FC har så meget offensiv kvalitet, at de vil komme til chancer og formentlig får puttet mindst én i kassen. Det er planen i hvert fald. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,80
Begge hold scorer
Gå til Betfair *


Leeds United – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Leeds United er aktuelt nummer 6 i Premier League med 4 point efter 2 kampe. 

  • Leeds Uniteds statistik lyder 1-1-0 og 4:3.

  • Chelsea FC er lige efter i stillingen, hvor de indtager 7. pladsen og også har 4 point efter 2 runder. 

  • Tallene for Chelsea FC er 1-1-0 men med målforskellen 3:2.

  • Hos Leeds United er Rodrigo topscorer med 3 træffere.

  • Chelsea FCs mål er indtil videre sat ind af Reece James, Jorginho og Koulibaly.


Expected Goals: Leeds United – Chelsea FC – de seneste tre kampe:

Leeds UnitedResultatxGChelsea FCResultatxG
Southampton FC – Leeds United (2-2) 1,63 – 1,83Chelsea FC – Tottenham Hotspur (2-2) 2,15 – 1,26 
Leeds United – Wolverhampton Wanderers(2-1) 0,47 – 1,05Everton FC – Chelsea FC (0-1) 1,29 – 1,79 
Leeds United – Cagliari (6-2) 3,80 – 0,88 Udinese – Chelsea FC (0-2) 0,56 – 3,23 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds United – Chelsea FC?

Leeds United – Chelsea FC spilles søndag den 21. august 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Leeds United – Chelsea FC?

Leeds United – Chelsea FC spilles på Elland Road i Leeds i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar