18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds United – Aston Villa FC: Odds og optakt den 10. marts 2022

Målløse Leeds United på jagt efter bare et eller andet mod Aston Villa FC.

Coutinho ligner den perfekte handel for Aston Villa FC, for brasilianeren sprudler på Steven Gerrards mandskab. (Foto: Bildbyrån)

Amerikanske Jesse Marsch fik mange ting til at se bedre ud i den første kamp på trænerbænken hos Leeds United. Men resultatet var stadig det samme: 0 mål og 0 point. Torsdag aften skal de forsøge at komme på tavlen, når formstærke Aston Villa FC kommer på besøg på Elland Road. Steven Gerrards mandskab kommer med to sejre i taskerne, og de jagter givet endnu en i Leeds. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Aston Villa FC. Der er kampstart torsdag d. 10. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Leeds United – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 10° og jævn vind

Optakt til Leeds United – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

0:10 i to kampe var dråben for Marcelo Bielsa. Eller nok snarere for ledelsen i Leeds United, og det gik jo heller ikke. Mandskabet havde mistet faconen og troen på argentinerens bold – så det ud til – og så hjalp det heller ikke, at flere af de helt store profiler har tilbragt mere tid på skadeslisten end i startopstillingen i sæsonen. 

Til udekampen mod Leicester City var Patrick Bamford på bænken uden dog at komme ind, men man kan ikke fortænke træner Marsch i, hvis han i ugens løb har presset lidt ekstra på for at få Bamford – eller lægestaben – til at melde holdets primære frontløber klar til kamp. For det handler måske ikke så meget om at snuppe alle tre point mod Aston Villa FC, men på søndag kommer Norwich City på besøg, og bortset fra Leeds United selv er der vel ikke mange hold, der indbyder så voldsomt til at gå efter tre point, som de gulgrønne oprykkere. 

Aston Villa FC har måske nok ikke længere den indledende wauw-effekt af Steven Gerrard på sidelinjen, men nu kan de måske ride en stund på samme effekt af tilgangen af Coutinho. Den vævre brasilianer har i hvert fald gjort det glimrende, siden han kom til Villa Park, og senest lykkedes det for Aston Villa FC at banke Southampton FC – som ellers var i forrygende form – med hele 4:0. 

Det må have givet gnist og gejst og tro på tingene hos Birmingham-klubben. Selv om de har to kampe på hånden i forhold til Manchester United på femtepladsen, er der altså hele 16 point derop, så det bliver næppe til et forsøg på at kravle med i Europa, men mindre kan måske gøre det, og en plads i den øverste halvdel af tabellen er absolut muligt for Aston Villa FC. 


Leeds United:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Diego Llorente (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Leo Fuhr Hjelde (Back, Reserve) – Skadet
 • Kalvin Philips (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Tyler Roberts (Angreb, Fast) – Skadet


Aston Villa FC:

 • Ezri Konsa (Forsvar, Fast) – COVID-19
 • Lucas Digne (Back, Fast) COVID-19
 • Marvelous Nakamba (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Carney Chukwuemeka (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Dallas, Ayling, Struijk, Firpo; Klich, Koch; Raphinha, Rodrigo, Harrison; Bamford.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Chambers, Mings, Young; McGinn, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Coutinho.


Odds på Leeds United – Aston Villa FC

Oddsene peger på, vi kan forvente et lige opgør med en lille fordel til Aston Villa FC.


Odds-forslag: Stimer er til for at brydes

Fem nederlag i rap kommer Leeds United med. Scoren for den håndfuld er 2:18. Det vil ikke være underligt, hvis træner Marsch dikterer en lidt tøvende tilgang til tingene med et fokus på at sikre sig bagtil. Her må de undvære Liam Cooper og formentlig også Diego Llorente, og det er bare ikke befordrende for rytme og stabilitet, at der hele tiden er skader og fravær hos Leeds United. 

Aston Villa FC er også ramt af et par markante fravær, for både Ezri Konsa og Lucas Digne er ude med coronavirus. De kan selvfølgelig nå at teste klar før torsdag, men gæsterne vil givet fokusere på offensiven i stedet, for med seks mål i de seneste to kampe er det der, holdet er brandvarmt. 

Gæsternes seneste fire kampe har kun det ene mandskab været på tavlen, og det samme gør sig gældende for fire af de seneste fem for Leeds United – som er dem i alle fire kampe, der ikke har været på tavlen. Kan man forestille sig, at Leeds United pakker sig helt ned og forsøger at fedte 0:0 hjem? Ej, det virker alligevel for vanvittigt. Men kan man så forestille sig, at forsvaret kan spille til nul, når de endda er uden Llorente og Cooper? Lige så vanvittigt. 

Jamen, så lander anbefalingen her på, at vi får begge hold på tavlen. Stimer er til for at brydes, og det kan de passende gøre her. Da de mødtes på Villa Park 9. februar, endte det 3:3. Vi tager gerne en gentagelse.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,57
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Leeds United – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Leeds United er på 16. pladsen i Premier League med 23 point efter 27 kampe. 

 • Leeds Uniteds tal siger 5-8-14 og 29:61.

 • Aston Villa FC holder på tabellens 11. plads med 33 point for 26 kampe.

 • Statistikken hos Aston Villa FC siger 10-3-13 med en målforskel på 37:37.

 • Raphinha er hyppigst på måltavlen for Leeds United med foreløbig 9 træffere. 

 • Hos Aston Villa FC er Ollie Watkins topscorer med 7 mål.

Info
NavnLeedsLEE
Land
England
ENG
CheftrænerJesse Marsch
Websitewww.leedsunited.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
26
Mål
29
Mål imod
60
Rent bur
3
Gule kort
75
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
2


Expected Goals: Leeds United – Aston Villa FC de seneste tre kampe:

Leeds UnitedResultatxGAston Villa FCResultatxG
Leicester City – Leeds United (1-0)0,32 – 1,75Aston Villa FC – Southampton FC (4-0) 1,74 – 0,74 
Leeds United – Tottenham Hotspur (0-4) 2,37 – 1,53Brighton and Hove Albion – Aston Villa FC (0-2) 0,95 – 0,86 
Liverpool FC – Leeds United(6-0)4,81 – 0,31Aston Villa FC – Watford FC (0-1) 1,27 – 0,75 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds United – Aston Villa FC?

Leeds United – Aston Villa FC spilles torsdag den 10. marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Leeds United – Aston Villa FC?

Leeds United – Aston Villa FC spilles på Elland Road i Leeds i England.

Skriv et svar