18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds United – Aston Villa FC: Odds og optakt den 2. oktober 2022

Amerikanske Brendan Aaronson har gjort det fint hos Leeds United efter skiftet fra RB Salzburg. (Foto: Bildbyrån)

Leeds United og Aston Villa FC er begge placeret i den nedre halvdel af Premier League. De mødes søndag eftermiddag på Elland Road, hvor Aston Villa FC ikke har tabt i de seneste fire besøg. Men Aston Villa FC har fået en usædvanligt tam sæsonåbning, og de er hårdt ramt af skader. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Aston Villa FC. Der er kampstart søndag d. 2. oktober 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Leeds United – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Elland Road, Leeds, England
Vejret: 15° og frisk vind

Optakt til Leeds United – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er markant fravær hos Leeds United. Træner Jesse Marsch fik sig et rødt kort, da holdet før landskampspausen tabte 5:2 ude mod Brentford FC. Derfor må han se på fra tribunen, hvis han vil se kampen live. Måske er han i virkeligheden meget tilfreds med en kamp væk fra mandskabet, for mod Brentford FC dukkede pludselig alle de gamle dårligdomme med manglende forsvarsspil op hos holdet. 

De kan dog glæde sig over, at de har været ganske stærke hjemme på Elland Road siden sommerpausen, for i fire betydende kampe hjemme har de vundet tre og endnu ikke tabt. Den enlige uafgjorte var dog i seneste kamp, hvor de delte 0:0 med Everton FC. Men det var også ganske symptomatisk for deres forbedrede defensiv. De har scoret ni mål i fire hjemmekampe og blot lukket tre ind den anden vej. Klare forbedringer i forhold til tiden under Bielsa, hvor målene regnede ind i begge ender. 

I Aston Villa FCs seneste kamp vandt de 1:0 mod Southampton FC i en kamp, der var så elendig, at Villas John McGinn efter kampen indrømmede, han ville have slukket for TV, hvis han så kampen hjemme i stuen. Men det blev dog til tre point til Aston Villa FC, som dermed kravler op på 15. pladsen (!). Det var deres anden sejr i sæsonens første syv kampe, og de har stadig blot tre point ned til nedrykningszonen. 

På udebane har de hentet tre nederlag i ligaen med en samlet score på 2:7. De må undvære stærke Kamara, og både Digne på venstrebacken og Diego Carlos i forsvaret er også meldt ude. Det snævrer mulighederne for træner Gerrard, der har haft svært ved for alvor at skabe et sammenhængende udtryk siden sin ankomst i slutningen af 2021. I foråret var udtrykket personificeret ved Coutinho, men det lurer modstanderne jo på et tidspunkt, og så må Gerrard finde noget nyt frem af værktøjskassen. Hvis der altså er mere.


Leeds United:

  • Stuart Dallas (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rodrigo Moreno Machado (Angreb, Fast) – Skadet


Aston Villa FC:

  • Diego Carlos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Matty Cash (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Lucas Digne (Back, Fast) – Skadet
  • Boubacar Kamara (Midtbane, Fast) – Skadet

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Kristensen, Koch, Llorente, Struijk; Adams, Roca; Sinisterra, Aaronson, Harrison; Bamford.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Young, Konsa, Mings, Augustinsson; Ramsey, Luiz, McGinn; Bailey, Coutinho; Watkins.


Odds på Leeds United – Aston Villa FC

Oddsene peger på en lille favoritrolle til hjemmeholdet.  


Odds-forslag: Der er 3-taller alle vegne. Måske også på måltavlen

Leeds United har i fire kampe på hjemmebane en samlet score på 9:3. Altså 12 mål og dermed præcis tre scoringer i snit. Aston Villa FC på udebane i ligaen har scoren 2:7. Ni mål. Altså præcis tre mål i snit. De seneste syv indbyrdes kampe mellem de to hold har budt på præcis 21 scoringer. Et snit på tre per kamp. 

Senest var Aston Villa FC dog involveret i en langgaber af en kamp, da de slog Southampton FC 1:0, men det var på hjemmebane. De har haft noget sværere ved at forsvare eget mål, når de er på fremmed græs. Leeds United er nok blevet en anelse bedre defensivt under Jesse Marsch. Men det er stadig et offensivt mandskab, og de vil frem over stepperne og score mål. 

Det kan give en kamp med to hold, der passer som fod i støvle. Hjemmeholdet, der buldrer af sted i forsøget på at lave mål mod gæsterne, der stiller sig i en solid defensiv og lurer på de omstillinger, der som regel er rigelige muligheder for mod Leeds United. Vi går med endnu en duel for de to mandskaber, der byder på mindst tre scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,87
Over 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


Leeds United – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Leeds United er på 11. pladsen i Premier League med 8 point efter 6 kampe. 

  • Leeds Uniteds statistik lyder 2-2-2 med scoren 10:10.

  • Gæsterne fra Aston Villa FC er nummer 15 i stillingen, og de har hentet 7 point i 7 kampe. 

  • Tallene for Aston Villa FC siger 2-1-4, mens målforskellen er 6:10.

  • Hos Leeds United er ivrigste mand på måltavlen Rodrigo, som er noteret for 4 pletskud.

  • Aston Villa FCs foreløbige 6 scoringer i sæsonen er fordelt på 6 forskellige spillere. Det drejer sig blandt andet om Ollie Watkins, Leon Bailey og Emiliano Buendia.


Expected Goals: Leeds United vs. Aston Villa FC de seneste tre kampe:

Leeds UnitedResultatxGAston Villa FCResultatxG
Brentford FC – Leeds United (5-2) 2,31 – 1,16Aston Villa FC – Southampton FC(1-0) 1,62 – 0,47 
Leeds United – Everton FC(1-1)1,51 – 1,01Aston Villa FC – Manchester City(1-1) 0,72 – 1,77 
Brighton & Hove Albion – Leeds United(1-0) 1,59 – 0,63 Arsenal FC – Aston Villa FC(2-1) 3,40 – 0,43 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds United – Aston Villa FC?

Leeds United – Aston Villa FC spilles søndag den 2. oktober 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Leeds United – Aston Villa FC?

Leeds United – Aston Villa FC spilles på Elland Road i Leeds i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar