18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds United – Arsenal FC: Odds og optakt den 18. december 2021

Lacazette og Arsenal FC hoppede ind i top 4 med sejren over West Ham United onsdag, og nu jagter de nye tre point, når de gæster Elland Road. (Foto: Bildbyrån)

Marcelo Bielsa er kendt som en mand, der ikke går på kompromis med sin kompromisløse spillestil, så det skal blive interessant at se, om Leeds United endnu engang går all gung ho efter 7:0-nederlaget i tirsdags mod Manchester City. Lørdag aften tager Leeds United mod Arsenal FC, som så småt begynder at ligne et top 4-hold igen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds United – Arsenal FC. Der er kampstart lørdag d. 18. december 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leeds United – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 6° og en sølle vind

Optakt til Leeds United – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var noget af et mareridtsprogram, der var linet op for Leeds United i de to foregående runder. Ude mod først Chelsea FC i lørdags og så tirsdag ude mod Manchester City. De slap fornemt fra kampen på Stamford Bridge, hvor kun et overtidsstraffe forhindrede dem i at nappe det ene point, men måske var det derfor, de var helt og aldeles mod- og forsvarsløse, da de tirsdag blev blæst ud af Etihad med knusende 7:0. 

Skadeslisten er så lang, så lang hos Leeds United, at det er helt nedslående at se på. Men lad os tage et par af dem. I forsvaret er Liam Cooper og Struijk begge ude med skader, mens backen Junior Firpo har karantæne. På midten sidder Kalvin Phillips stadig ude, mens kanten Daniel James også er ude sammen med Rodrigo og Bamford. Der er ni spillere på listen aktuelt, og så er det vel en ringe trøst, at forsvareren Robin Koch stadig har et måske og et spørgsmålstegn ud for indsatsen lørdag. Det ser vanskeligt ud for træner Bielsa og hans flok. 

Til gengæld blæser der milde vinde over træner Arteta hos Arsenal FC. Det viste sig onsdag, at man sagtens kan skyde sæbebobler ned med kanoner, for de hentede en flot 2:0-sejr over West Ham United, der ikke var i stand til at hamre søm ind overhovedet hos Arsenal FC, som altså holdt buret rent  og med sejren kravlede op i top 4 for første gang siden … ja, så længe at det er svært at huske i hvert fald. 

De kommer fra to sejre på hjemmebane, hvor de i det hele taget har gjort det forrygende med syv sejre og en enkelt uafgjort, siden de åbnede hjemmebanesæsonen med 1:0-nederlag til Chelsea FC. Men på udebane har de tre nederlag på stribe, og den går ikke, hvis de vil forsvare deres nyvundne position i top 4. 

Det er femte gang, de to hold mødes siden januar 2020, hvor Arsenal FC vandt en duel i FA Cuppen. Så mødtes de to gange i ligaen sidste år med hjemmesejr til Arsenal og deling i Leeds, og endelig mødtes de for knap en måned siden i Carabao Cuppen, hvor Arsenal FC også vandt endnu en hjemmekamp 2:0.


Leeds United:

  • Robin Koch (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pascal Struijk (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Junior Firpo (Back, Fast) – Karantæne
  • Jamie Shackleton (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Daniel James (Kant, Fast) – Skadet
  • Rodrigo (Angreb, Fast) – Skadet
  • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet


Arsenal FC:

  • Bernd Leno (Mål, Reserve) – Skadet
  • Sead Kolasinac (Back, Fast) – Skadet
  • Pierre-Emerick Aubameyang (Angreb, Fast) – Skammekrogen

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Dallas, Ayling, Llorente, Struijk, McCarron; Raphinha, Klich, Forshaw, James; Roberts.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Saka, Partey, Lokonga, Smith Rowe: Ødegaard; Lacazette.


Odds på Leeds United – Arsenal FC

Bookmakernes odds på kampen viser, de regner Arsenal FC for favorit.


Odds-forslag: Blæser Bielsa igen til angreb?

Det kan blive meget afgørende for denne kamps forløb, hvor stædig den argentinske træner for Leeds United, Marcelo Bielsa, er om sine ideer og tanker om fodbold. Umiddelbart er han meget stædig, og så vil holdet forfølge hans vision om presspil, løb, løb og atter løb i en uendelig strøm af offensiv fodbold. 

Det er smukt på papiret og i ånden, men på banen kan det give bagslag, som det gjorde i tirsdags, hvis du enten ikke selv har spillere med nok kvalitet til at udføre ideerne, eller hvis modstanderen er alt for overlegen. Det var en slags Perfect Storm mod Manchester City, hvor begge elementer var til stede, og så tabte Leeds United 7:0.

Kommer de med samme intention, bliver de mast af Arsenal FC. Der er kommet form og facon og vigtigst soliditet over Gunners. Og de unge – som stadig er unge – har fået mere erfaring, så holdet er nu noteret for 10 scoringer af spillere, der er 21 år eller yngre i sæsonen. Ganske imponerende.

Samtidig er Lacazette trådt tilbage ind på scenen, nu hvor Aubameyang sidder og skammer sig, og det har givet øget effektivitet også. Anbefalingen har stor sympati for Leeds United og deres aggressive måde at spille fodbold på, men den lange skadesliste og deres offensive tilgang koster dem endnu et nederlag her. Sejr til Arsenal FC.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Arsenal FC
Gå til Marathonbet *


Leeds United – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Leeds United er på 16. pladsen i stillingen med fem point ned til nedrykningsstregen efter 17 kampe. De har 16 point. 

  • Leeds Uniteds tal er 3-7-7, mens deres målscore er 17:32.

  • Arsenal FC er lige så stille kravlet op på Premier Leagues 4. plads med 29 point efter 17 kampe. 

  • Statistikken for Arsenal FC siger på 9-2-6 og 23:22.

  • Hos Leeds United er Raphinha flittigste mand på måltavlen med 7 basser.

  • Det er stadig Emile Smith Rowe, som har scoret mest for Arsenal FC med 6 mål.


Expected Goals: Leeds United vs. Arsenal FC de seneste tre kampe:

Leeds UnitedResultatxGArsenal FCResultatxG
Manchester City – Leeds United (7-0) 3,11 – 0,40Arsenal FC – West Ham United (2-0) 3,08 – 0,82 
Chelsea FC – Leeds United (3-2) 2,70 – 1,76Arsenal FC – Southampton FC(3-0)2,24 – 0,50 
Leeds United – Brentford FC(2-2) 1,08 – 1,12 Everton FC – Arsenal FC (2-1) 1,49 – 1,25
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds United – Arsenal FC?

Leeds United – Arsenal FC spilles lørdag den 18. december 18:30.

Hvor spilles Leeds United – Arsenal FC?

Leeds United – Arsenal FC spilles på Elland Road i Leeds i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar