18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds – Tottenham: Odds og optakt den 8.maj 2021

Foto: Bildbyrån

De sidste fire runder i denne sæsons Premier League bliver helt afgørende for hvilken europæisk turnering vi skal følge Tottenham i til næste sæson. Lige nu ligger de på en Europa League-billet, men der er stadig håb for at de kan ende i top-4. Spiller Spurs sig tættere på Champions League-billetten når de besøger Leeds på lørdag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds – Tottenham. Der er kampstart lørdag d. 8. maj 2021 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

GÅ TIL


Leeds – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 7°, frisk vind og regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leeds
Tottenham
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 13:30.


Optakt til Leeds – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været et fantastisk gensyn med Leeds i Premier League, traditionsklubben har gjort en fremragende figur sæsonen igennem, til tider med fremragende kompromisløs offensiv fodbold, men vigtigst af alt har de skaffet de nødvendige point for at sikre sig endnu en sæson i den bedste engelske række. Det er de færreste oprykkerhold, som på den måde formår at sætte deres aftryk på Premier League! De resterende fire spillerunder kan de gå til med et frit sind for overlevelsen er sikret, og det er ikke realistisk at stile efter de europæiske pladser på nuværende tidspunkt. De vælter sig ikke i skader, til gengæld er det et par af de absolutte profiler, som sidder på tribunen lørdag eftermiddag. Kalvin Phillips som har været sindssygt vigtig på den defensive midtbane sidder over med en knæskade, mens det offensive omdrejningspunk Raphinha endnu engang sidder over.

To Premier League-kampe er det blevet til for Tottenham under den nye træner Ryan Mason, det er blevet til 6 point og så kan man vist ikke forlange mere. Det er helt naturligt at man endnu ikke kan se Masons aftryk på holdets spillestil, men pointhøsten har været optimal. Senest var det på en lidt billig bekostning imod ligaens bundhold fra Sheffield United, men ikke desto mindre boltrede de offensive profiler sig, især Bale, som stemplede ind med et hattrick. Selvtilliden hos ham og de øvrige offensive profiler må være høj efter sådan en indsats, og det lover godt for jagten på en Champions League-billet, som de er 5 point fra med fire spillerunder tilbage. De er nærmest helt forskånet på skadesfronten, så Mason har luksusproblemer når han skal vælge hans elleve startere.

Leeds:

  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Raphinha (Kant, Fast) – Skadet
  • Hélder Costa (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Tottenham:

  • Ben Davies (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Alioski; Koch, Klich, Dallas, Harrison; Roberts; Bamford

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Hojbjerg, Winks; Bale, Lo Celso, Son; Kane


Odds på Leeds – Tottenham

Oddsene peger på en favoritværdighed til Tottenham. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 13:30.


Odds-forslag: Markante fravær + motivation gør forskellen

Gareth Bale stemplede for alvor ind i weekend med et flot hattrick imod Sheffield United, sammen med Kane og Son, kan han skabe store problemer for de fleste forsvarer i ligaen. Selvom vi stadig mangler at se Masons aftryk på Spurs, så må de offensive profiler nyde godt af et frisk pust på trænerposten, efter en lang sæson med Mourinho ved roret.

Leeds har med deres kompromisløse spillestil indkasseret et hav af mål i sæsonen, det er kun fem hold, som har indkasseret flere mål. Til dette opgør er de så uden en af deres vigtigste defensive spillere, Kalvin Phillips, som styrer den defensive midtbane med hård hånd. Det er bekymrende så få point Leeds de får skrabet til sig, når Phillips ikke er på holdkortet, ydermere mangler en af deres vigtigste offensive spillere, Raphinha.

Hjemmebanefordelen er som så ofte nævnt, ikke særlig betydelig uden tilskuere. Med Leeds’ fravær af to af deres absolutte profiler, den manglende hjemmebanefordel og Tottenhams motivation kontra Leeds’, så lyder anbefalingen på en udesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,14
2-tallet
Besøg Unibet *


Leeds – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet indtager 11.pladsen i Premier League, og de har for længst sikret sig endnu en sæson i Premier League, mens de næppe kan drømme om at stige meget mere i tabellen.
  • Der er stadig noget at spille for hos Tottenham i de sidste fire runder af Premier League, der er 5 point op til en Champions League-billet, men de er også presset bagfra.
  • Patrick Bamford har vist sig godt frem for Leeds i denne sæson, englænderen står noteret for 14 kasser.
  • Spurs råder over Premier Leagues topscorer, Harry Kane har været uhyggelig målfarlig igen i denne sæson, og han står nu noteret for 21 kasser i ligaen.
  • Det første indbyrdes opgør i sæson bød på en overbevisende Tottenham sejr, profilerne Kane og Son var helt varme og Leeds blev sendt hjem med et 3-0 nederlag.Expected Goals: Leeds vs. Tottenham – de seneste tre kampe

LeedsResultatxGTottenhamResultatxG
Brighton – Leeds(2-0)2,9 – 0,4Tottenham – Sheffield United(4-0)1,79 – 0,41
Leeds – Manchester United(0-0)0,33 – 1,12Manchester City- Tottenham(1-0)2,92 – 0,04
Leeds – Liverpool(1-1)1,67 – 2,99Tottenham – Southampton(2-1)2,11 – 1,60
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar