18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Leeds – Manchester United: Odds og optakt den 20. februar 2022

SIIIUUU! Ronaldo fik brudt måltørken tirsdag aften, da Manchester United slog Brighton 2-0. (Foto: Bildbyrån)
SIIIUUU! Ronaldo fik brudt måltørken tirsdag aften, da Manchester United slog Brighton 2-0. (Foto: Bildbyrån)

Så var den der! Efter tre gange 1-1 i streg kom Manchester United tilbage på sejrssporet tirsdag aften i hjemmekampen mod Brighton. Søndag står den på rivalopgør, når Ronaldo og co. skal på besøg hos hårdt prøvede Leeds, som kæmper gevaldigt med spil og resultater. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 20. februar 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leeds – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 9°, regn og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leeds
Manchester United
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. februar 2022 14:52.


Optakt til Leeds – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

‘The Roses Derby’ – det ældgammelt rivalopgør mellem de to nordengelske klubber Leeds og Manchester United, som betyder alverden for især hjemmeholdets fans. Der skal nok blive smæk på søndag eftermiddag på Elland Road!

Så var den der endelig! Manchester United hev endelig en sejr i land igen efter tre gange 1-1 i streg mod henholdsvis Middlesbrough, Burnley og Southampton. Ronaldo fik tilmed brudt ‘måltørken’ med et flot mål i 2.halvleg, mens Bruno Fernandes lukkede og slukkede med en kasse i sidste sekund. Det er vist også hvad der kan siges af positive ting fra det opgør, for egentlig var det langt fra imponerende det De Røde Djævle leverede. Der skulle et par gigantiske Brighton-fejl til i defensiv, som resulterede i mål og rødt kort, før United for alvor begyndte at dominere. Jeg er ret sikker på, at den kamp havde fået et andet udfald, hvis ikke Brighton havde fået rødt kort med 35 minutter tilbage. Men ikke desto mindre sikrede Rangnicks tropper sig 3 vigtige point til kampen om 4.pladsen, som en del hold stadig har inden for rækkevidde. United skal i aktion i Champions League i næste uge, så det bliver spændende at se, hvordan de kommer til at jonglere med de to turneringer.

Leeds rammer langt fra samme niveau som i deres flotte comeback til Premier League i sidste sæson. Offensiven funkler ikke på samme måde uden Patrick Bamford, Leeds laver ikke nok mål i forhold til i fjor, og når defensiven samtidig er hullet som en si, ja så er det svært at hive sejre i land. Hjemmeholdet har pt. 6 point ned til Norwich under stregen med en kamp i hånden, så det ser fint ud i forhold til overlevelse, men Bielsa og co. kan ikke sige sig fri for at være en del af nedrykningskampen. Seneste kamp mod et ellers svigende Everton-mandskab var bekymrende, Leeds havde ikke et eneste skud indenfor målrammen over de 90 minutter, og endte med at tabe 3-0. Udover Manchester så venter Liverpool, Tottenham og Leicester i de tre efterfølgende kampe, så værterne kan lynhurtigt falde endnu længere ned i tabellen, hvis ikke der kommer styr på de bagerste geledder.

Leeds:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Junior Firpo (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Sam Greenwood (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester United:

 • Eric Bailly (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Nemanja Matic (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Fred (Midtbane, Fast) – Sygdom
 • Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – Suspenderet
 • Edinson Cavani (Angreb, Fast) – Skadet

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Dallas; Koch, Klich; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Rashford, Fernandes, Elanga; Ronaldo


Odds på Leeds – Manchester United

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en udesejr. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. februar 2022 14:52.


Odds-forslag: Målfest på Elland Road!

Hverken Leeds eller Manchester United kan være voldsomt tilfredse med hvordan sæsonen er forløbet indtil videre, og er til en vis grad presset til at levere et resultat søndag eftermiddag. Leeds skal forsøge at lægge afstand til nedrykningsstregen, mens Manchester skal forsøge at lægge afstand til konkurrenterne til en top-4 placering.

Begge mandskaber kæmper en del med spil og resultater for tiden, og problemerne finder vi faktisk i begge ender af banen. Leeds’ defensiv er hullet som en si, og har lukket seks mål ind i de seneste to kampe, og målene i den anden ende kommer ikke ligeså nemt som i sidste sæson. Manchester United leverede endnu en sløj præstation tirsdag aften, men med et par store Brighton-fejl og individuel kvalitet hos Ronaldo og Fernandes, så lykkedes det alligevel at hive 3 point hjem. Igen havde man indtrykket af, at United slet ikke havde styr på kampen, og for tiden virker det til at alle hold har en chance mod De Røde Djævle.

Umiddelbart synes jeg, at de defensive problemer i begge lejre stikker dybere end de offensive, og med tanke på de to holds frembrusende spillestile, så tror jeg godt der kunne komme gang i den på Elland Road. Manchester kommer stort set altid på tavlen, og her står de overfor en af ligaens svageste defensiver, så mon ikke, at det nok skal blive til et mål eller to. Til gengæld sidder man hele tiden med at følelsen af, at Rangnicks mandskab er klar til at indkassere mål, så den ivrige Leeds-offensiv skal nok komme til chancer. Der kommer godt gang i målscoringen!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,66
Over 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Leeds – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Leeds er nummer 15 i Premier League med 23 point i 23 kampe. Statistikken er på 5-8-10 og målscoren 27:46

 • Manchester United indtager 4. pladsen med 43 point efter 25 kampe. Statistikken lyder på 12-7-6 målscore er 40:32.

 • Hjemmeholdets topscorer er brasilianske Raphinha, som står noteret for otte ligascoringer.

 • Hos Manchester United er Cristiano Ronaldo flittigste mand på måltavlen med ni træffere.  

 • Forventningerne var store til Manchester United, efter de i sæsonens første Premier League-kamp blæste Leeds ud af banen med 5-1. Træerne er dog ikke vokset ind i himlen.


Expected Goals: Leeds vs. Manchester United – de seneste tre kampe

LeedsResultatxGManchester UnitedResultatxG
Everton – Leeds(3-0)2,26 – 0,24Manchester United – Brighton(2-0)2,46 –0,73 
Aston Villa – Leeds(3-3)1,65 – 1,99Manchester United – Southampton(1-1)1,87 – 0,81
Leeds – Newcastle(0-1)1,21 – 1,37 Burnley – Manchester United(1-1)0,61 – 1,78
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds – Manchester United?

Leeds – Manchester United spilles søndag den 20. februar 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Leeds – Manchester United?

Leeds – Manchester United spilles på Elland Road i Leeds

Skriv et svar