18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds – Liverpool: Odds og optakt den 19. april 2021

Det er nu Liverpool skal slå til! Med en sejr over Leeds mandag aften, kan de få kontakt til West Ham på den vigtige 4.plads i Premier League. MEN, Leeds kommer altså med tre sejre i streg, så det bliver ikke en ’walk-over’ for udeholdet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds – Liverpool. Der er kampstart mandag d.19. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Leeds – Liverpool

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Liverpool som favoritter til dette opgør.

Leeds – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til Leeds – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi har en fed kamp i vente mandag aften, to af de største klubber i engelsk fodboldhistorie krydser klinger på Elland Road, hvis bare det bliver halvt så underholdende som holdenes første indbyrdes opgør i sæsonen, så bliver det en fest!

Kæmpe sæson for hjemmeholdet i deres første sæson tilbage i Premier League, de har høstet store roser for deres vilde, kompromisløse spillestil, og det er da heller aldrig kedeligt når Bielsas mandskab indtager banen. Men det er også mere end bare underholdende fodbold, for resultaterne har i den grad været i orden! De indtager 10.pladsen, så der er ingen fare for nedrykning, til gengæld er der måske et spinkelt håb om europæiske billetter, hvis de bliver ved at hive 3 point weekend efter weekend. De er tilbage i fin form efter en lille downperiode i februar, de har vundet 3 kampe i træk, sidst blev det til en af sæsonens helt store overraskelser, da de hentede 3 point hos Premier Leagues suveræne førerhold, og før den flotte stime blev det til uafgjort imod et formstærkt Chelsea mandskab.

Så døde Champions League-drømmen også i Liverpool, så nu er der kun ligaen tilbage, i en ekstremt skuffende sæson for de forsvarende mestre. Det bliver til gengæld sindssygt vigtigt for dem at komme tilbage i gear her, for det bliver en uhyre tæt kamp om 4.pladsen. Champions League-billetterne skal simpelthen sikres, alt andet ville være en katastrofe. Heldigvis for Liverpool, så er der forbedring at spore i ligaregi. Det er blevet til 3 sejre i streg, og senest vandt de den første hjemmekamp i Premier League i 2021, sindssygt! Med kun én turnering at fokusere på, og en formkurve som trods alt peger lidt op ad igen, så er der bestemt håb for at de nok skal klare den i Liverpool. De var ude i en hård fight i midtugen, så det bliver spændende at se hvor friske ben og hoveder er i morgen aften.

Leeds:
Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Karantæne
Rodrigo (Kant, Fast) – Skadet

Liverpool:
Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
Curtis Jones (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Koch, Alioski; Phillips; Raphinha, Dallas, Roberts, Harrison; Bamford

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Milner; Salah, Jota, Mane.

Odds-forslag: Energibomberne fra Leeds er klar til at drille

Det går lidt op og ned for de to holds formkurver i denne sæson, det er forventeligt for en oprykker som Leeds, mens det har været ekstremt skuffende for Liverpool. Begge mandskaber har dog ramt en fin stime med tre sejre i de seneste tre kampe. Den stime ender for mindst et af holdene i morgen aften, og vi tror mest på, at Liverpool snubler endnu engang.

Leeds er godt kørende, de spiller med stor energi og stort gåpåmod, og det kan blive guf imod et Liverpool hold, som stadig har en masse defensive profiler på sidelinjen. Gæsterne har haft et par hårde uger med to gange CL-brag imod Real Madrid, som endte med endnu en skuffelse og som må have tæret en del på kræfterne hos en trup, som allerede virkede som om de manglede de sidste procentdele energi og vilje. Liverpool er blevet gjort til relativt store favoritter hos bookmakerne, måske også for store taget deres 2021 i betragtning. Der skal nok blive gang i den på Elland Road, og Liverpools bagkæde skal nok få sit at se til. Anbefaling lyder på minimum 1 point til hjemmeholdet fra Leeds.

SpilXperten.com anbefaler: 1X til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Leeds – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Oprykkerne fra Leeds indtager en flot 10.plads i Premier League med en statistik på 14-3-14 og en målscore på 49:49.

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, Liverpool indtager 6.pladsen med en statistik på 15-7-9 og en målscore på 53:37.

  • Patrick Bamford har overrasket alt og alle med hans målnæse i den bedste engelske række, han står noteret for 14 fuldtræffere indtil videre.

  • Mohamed Salah har måske ikke strålet helt vildt spillemæssigt i denne sæson, men hans målnæse fejler ingenting! Han ligger nummer 2 på Premier Leagues topscorerliste med 19 ligamål.

  • Det var en hæsblæsende affære da Liverpool tog imod Leeds i sæsonens første indbyrdes opgør, der var gang i målscoringen i begge ender, men Salahs mål til 4-3 i sidste minut blev sejrsmålet.

Skriv et svar